За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Штатив Vanguard VEO 3GO 235AB (DAS301280)

код товару: U0851726
Ціна за одиницю:
9 грн
+1 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Кількість секцій ног 5
Максимальне навантаження 4 кг
Максимальна висота 136 см
Висота в зібраному стані 330 мм
Діаметр ніг 23 мм
Вага 1.2 кг

Інші

Виробник Vanguard
Модель VEO 3GO 235AB
Артикул DAS301280
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

VEO 3GO 235AB - це суперкомпактний і цілком легкий п'ятисекційний алюмінієвий дорожній штатив з кульової голівкою, оптимізований для установки камер і підзорних труб вагою до 4 кг. При вазі трохи більше ніж 1 кг і довжині в складеному вигляді 33 см, штатив можна легко взяти з собою в будь-яку поїздку, куди б Ви не направлялись. Але нехай розмір штатива не вводить в оману. Незважаючи на портативність, цей багатофункціональний штатив є універсальним рішенням для будь-якого фотографа або любителя спостережень за природою або спортсмена-стрілка.

Окрім стандартних знімків, цей дорожній штатив дозволяє знімати під малим кутом або проводити макрозйомку, перевернувши двосекційну колону, або встановивши адаптер для мінімальної висоти зйомки, який входить в комплект. Штатив має три кути нахилу ніжок (21 °, 50 ° і 80 °) зі змінними гумовими і сталевими наконечниками для стабільної установки на будь-якому рельєфі. При вітряній погоді стійкість можна підвищити, закріпивши баласт на гаку центральної колони.

Якщо у вас немає необхідності в цілому штативі, одну з ніжок можна зняти за секунди і прикріпити до центральної колоні, щоб створити монопод, палицю для відеоблогу або палицю для cелфі.

Замки Quick-twist Lock швидко фіксуються і дозволяють розгорнути штатив за секунди. Крім того, ці замки-фіксатори телескопічних секцій були розроблені таким чином, щоб їх було легко розбирати, чистити і збирати, що дозволяє встановлювати штатив, наприклад, на пляжі, з упевненістю, що Ви легко зможете почистити замки від піску, коли повернетеся додому.

Кульова головка T-50, сумісна зі стандартом кріплення Arca Swiss, дозволяє використовувати будь-яку швидкознімну штативну платформа, сумісну з Arca Swiss. Головка має ергономічні алюмінієві фіксуючі ручки, які дозволяють легко фіксувати голівку навіть в холодних і вологих умовах, коли необхідні рукавички.

Якщо Ви хочете максимально використовувати можливості камери свого смартфона, цей штатив має адаптер для підключення будь-якого смартфона шириною до 87 мм. Для максимальної стабільності і використання монопода як селфі-палки, в комплекті є також дистанційний спусковий механізм для IOS і Android з інтерфейсом Bluetooth, тому немає необхідності торкатись телефона під час зйомки.

Штатив разом з аксесуарами легко вкладається в комплектний захисний чохол.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!