За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Штатив Vanguard Alta Pro 263AGH (DAS301279)

код товару: U0851718
Ціна за одиницю:
9 грн
+1 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Кількість секцій ног 3
Максимальне навантаження 7 кг
Максимальна висота 174 см
Висота в зібраному стані 725 мм
Діаметр ніг 26 мм
Вага 2.65 кг

Інші

Виробник Vanguard
Модель Alta Pro 263AGH
Артикул DAS301279
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Для тих, хто бажає в повному розумінні відчути задоволення від керування камерою та роботи зі штативом, будь то макрозйомка чи зйомка у русі, компанія Vanguard випустила серію професійних штативів Alta Pro. Об'єднання в одній моделі штатива мультипозиційної центральної колони MACC та кульової головки з пістолетною рукояткою дозволило досягти надзвичайної зручності та простоти управління та налаштувань, розширивши можливості панорамування та знищивши всі перешкоди для макрозйомки.

Alta Pro 263AGH - один з найбільш стійких, високих, і в той же час легких алюмінієвих трисекційних штативів преміум-класу з різьбовим кріпленням для професійного обладнання 3/8 - 16 UNC, на якому закріплена знімна кульова головка з пістолетною рукояткою. Система фіксації секцій Quick-flip дозволить швидко розгорнути або скласти штатив, залишаючись надійною та безвідмовною і у мокру погоду, і в мороз. Кожна з ніжок отримала ергономічну систему фіксації кута нахилу, де кнопки, що фіксують, не виступають над поверхнею телескопічних секцій. Також кожна з ніжок має гумові протиковзкі стопи, які, закручуючись по різьбленню, відкривають сталеві шипи для ще більшої стійкості на будь-якому рельєфі і в будь-якому положенні. Центральна мультипозиційна колона MACC має шестикутний профіль, що дозволяє міцно фіксувати колону затискачем, виключаючи небажані переміщення та люфти.

Для регулювання сили фіксації телескопічних ніжок та ексцентрикового механізму ISSL, а також для вилучення зі штативного майданчика різьбового перехідника зі стандарту 3/8 - 16 UNC на 1/4 - 20 UNC, штатив оснащений невеликим мультитулом. Штатив зручно укладається у спеціальний захисний чохол, що постачається у комплекті.

Особливістю даної моделі є кульова пістолетна головка GH-100 з поворотним на 360° верхнім майданчико, що видає кліки через кожні 5° повороту, що дуже зручно для панорамування. Головка здатна нести навантаження до 7 кг та має налаштування рівня тертя для зручності роботи з обладнанням різної ваги. За допомогою натискання на курок можна швидко послабити силу тертя на затискачі та направити камеру у необхідну точку. Ручка головки також повертається навколо осі, маючи 8 фіксованих положень.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!