За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитяча каша HiPP рисова органічна безмолочна 200 г (9062300126003)

код товару: U0630806
192 грн
Нова ціна:
164 грн
+5 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид каші рисова
Термін зберігання 15 місяців
Країна-виробник Хорватія

Фізичні характеристики

Вид упаковки картонна коробка
Вага, г 200 г

Інші

Виробник HiPP
Модель рисова органічна безмолочна 200 г
Артикул 1123002
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Безмолочна органічна каша Рисова — це сухі рисовий пластівці, отримані за спеціальною технологією з подрібненого рису особливо цінного сорту, які не вимагають варіння, а просто розводяться водою.

Рис є джерелом багатьох корисних речовин: це вуглеводи, які необхідні дитині для заповнення енергії; вітаміни групи В, які зміцнюють нервову систему; незамінні амінокислоти, необхідні для створення нових клітин, а також рис багатий калієм і майже не містить солі.

Завдяки особливому сорту, високій якості та оптимальної обробки рисових зерен, в безмолочной рисової каші рисові HiPP максимально виражені корисні властивості рису — адсорбуюче, що закріплює і обволікає.

Перед початком вживання необхідно проконсультуватися з лікарем. Можлива підвищена індивідуальна чутливість дитини до інгредієнтів продукту.

Переваги продукту: безмолочна органічна каша «Рисова» HiPP — це сухі пластівці з органічного рису, отримані за спеціальною технологією, які не вимагають варіння, а просто розводяться водою. Продукт нізкоаллергенних, на основі органічного рису, який добре засвоюється, містить вітамін В1 для кращого функціонування нервової системи.

Склад: 100% органічна рисове борошно, вітамін В1. Не містить глютен.

Рекомендації по використанню:

  1. Безмолочна органічна каша "Рисова" HiPP може використовуватися в якості каші, а також як дієтичне харчування.
  2. Починайте давати кашу приблизно з 1 десертній ложки перед молочним годуванням. Поступово протягом декількох днів збільшуйте кількість до вікової норми (в 4-5 місяців — 50-150 мл, 7-8 місяців — 150-170 мл, 9-12 місяців — 180-200 мл). Наведені обсяги є орієнтовними, необхідний обсяг каші залежить від віку початку введення прикорму і апетиту дитини.
  3. Використання в якості дієтичного харчування.
  4. Рисове борошно органічної каші "рисові" Нірр виготовлена ​​з рису особливого сорту і тому не тільки легко засвоюється, а й надає закріплює, загущающих і обволікаючу дію. Тому органічну кашу "Рисову" Нірр використовують для дієтичного харчування при розладах травлення, які супроводжуються проносом, а також в якості згущувача молочного харчування при схильності до зригування.

Приготування:
Безмолочна каша

Закип'ятіть свіжу питну воду і охолодіть її до температури 50 ° C. Покладіть в тарілку приблизно 2 ст.л. сухий органічної каші "Рисові" Нірр. 100 мл кип'яченої води додайте до сухої каші і перемішайте. Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру каші! Для приготування безмолочной каші з фруктами додайте невелику кількість нізкоаллергенних фруктового пюре Нірр (наприклад, "Перше дитяче яблуко"), перемішайте.

Молочна каша

Приготування з молочною сумішшю.
Приготуйте 200 мл молочної суміші HiPP, або інший, до якої звик дитина, як для пиття з пляшечки. Покладіть в тарілку 3-4 ст.л. сухий органічної каші "Рисові" Нірр. Додавайте до сухої каші приготовлену молочну суміш і перемішайте. Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру каші!
Приготування з молоком для більш старших дітей.
Закип'ятіть 100 мл молока + 100 мл води, охолодіть до 50 ° C. Покладіть в тарілку 3-4 ст.л. сухий органічної каші "Рисові" Нірр. Додавайте до сухої каші приготоване молоко і перемішайте. Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру каші!
Каша для нізкоаллергенних харчування.
Приготуйте 200 мл гіпоалергенної молочної суміші Нірр, як для пиття з пляшечки. Покладіть в тарілку 3-4 ст.л. сухий органічної каші "Рисові" Нірр. Додайте до сухої каші приготовлену гипоаллергенную молочну суміш і перемішайте. Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення необхідної густої консистенції. Перед годуванням дитини перевірте температуру каші! Для нізькоалергенного харчування кашу можна також готувати на воді або на грудному молоці.

Умови зберігання: закритий пакет зберігайте в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3 ° С до 25 ° С. Відкритий пакет (упаковку) щільно закривайте і зберігайте в сухих і гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25 ° С. Вміст відкритого пакету використовуйте протягом 3-4 тижнів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

164 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!