За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Штатив Vanguard Alta Pro 2+ 263AP (DAS301020)

код товару: U0851714
Ціна за одиницю:
9 грн
+1 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Ступені свободи головки 3
Кількість секцій ног 3
Максимальне навантаження 5 кг
Максимальна висота 175.2 см
Висота в зібраному стані 755 мм
Діаметр ніг 26 мм
Вага 2.6 кг

Інші

Виробник Vanguard
Модель Alta Pro 2+ 263AP
Артикул DAS301020
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Alta Pro 2+ 263AP задає новий стандарт для штативів найвищої якості і функціональності, і забезпечує гарантовану і бездоганну підтримку не тільки вашій камері, але і вашому творчому робочому процесу. Поєднання в одному штативі мультипозиційної центральної колони MACC, 3D головки з плавним ходом і різьбового гнізда Alta Link 3/8 - 16 UNC для кріплення додаткового устаткування, відкриває практично необмежені можливості для макрозйомки, портретної зйомки і панорамної зйомки, роблячи цю модель портативною фотостудією з вагою трохи більше 2.5 кг.

Alta Pro 2+ 263AP - один з найбільш стійких, і в той же час легких алюмінієвий трисекційних штативів преміум-класу з різьбовим кріпленням для професійного обладнання 3/8 - 16 UNC, на якому закріплена знімна 3D головка. Секції ніжок штатива моментально фіксуються за допомогою розроблених компанією затискачів Advanced (R)evolution Twist-Lock. Кожна з ніжок отримала ергономічну систему фіксації кута нахилу, де фіксуючі кнопки розташовуються з двох сторін секції, саме там де знаходиться великий палець під час установки кута ніжок, незалежно від того якою рукою Ви розблоковуєте ніжку. Також кожна з ніжок має гумові протиковзкі стопи з різним кутом упору для стійкості штатива в будь-якому положенні. Центральна мультипозиційна колона MACC має шестикутний профіль, що дозволяє міцно фіксувати колону затискачем, виключаючи небажані переміщення і люфти.

Знімна 3D головка штатива ALTA PH-32 з телескопічними ручками і гідравлічної віссю бокового нахилу є найкращим варіантом для портретної і предметної зйомки. Кнопка швидкої фіксації передньої осі дозволяє переводити штатив в режим панорамної зйомки. Зверніть увагу: кнопку переводу головки в режим панорамування можна використовувати тільки коли ослаблена фронтальна вісь повороту головки. Надмірне застосування зусиль при повороті кнопки, коли фронтальна вісь повороту затиснута, може призвести до пошкодження декоративної заглушки кнопки. Головка має стандарт кріплення Arca-Swiss, що дозволяє надійно закріпити як штативну платформу QS-60V2, яка поставляється в комплекті, так і практично будь-які штативні платформи інших виробників, що мають профіль кріплення типу "ластівчин хвіст".

Штатив зручно вкладається в спеціальний захисний чохол, який має зміцнене дно і верхню складну горловину на фастексі, що дозволяє запакувати штатив з головкою в чохол максимально компактно і захистити від потрапляння вологи.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!