За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Prestigio PFP1243 Duo Wize G1 Black (PFP1243DUOBLACK)

код товару: U0302778
Ціна за одиницю:
497 грн
+17 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G

Дисплей

Тип дисплея TFT
Діагональ екрану 2.4"
Роздільна здатність екрану 240x320

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 32 Mb
Вбудована пам'ять 32 Mb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 32 Gb

Програмне забезпечення

Операційна система no OS
Мультимедіа FM-радіо ,  музичний плеєр
Органайзер будильник ,  телефонна книга ,  калькулятор ,  годинник ,  календар

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 600 mAh

Додатково

Оснащення FM-радіо

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 123 x 51 x 13 мм
Вага 72 грам
Колір чорний

Інші

Виробник Prestigio
Модель PFP1243 Duo Wize G1 Black
Артикул PFP1243DUOBLACK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8595248141612
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон PRESTIGIO PFP1243 Duo Wize G1 Black (PFP1243DUOBLACK)

Продуманий дизайн. Ультракомпактний GSM-телефон PRESTIGIO Wize G1 Black створений для тих, хто шукає бюджетне рішення для зв'язку. Виконаний в обтічному корпусі з приємним на дотик покриттям soft-touch, він добре лягає в долоню і буде зручний при щоденному використанні.

Покращена клавіатура зі збільшеними клавішами тепер краще реагує на натискання. Це дозволить швидко набирати SMS-повідомлення, не відволікаючись на помилкові спрацьовування. Якісний 2.4-дюймовий TFT-дисплей з роздільною здатністю 320 x 240 пікселів відрізняється чіткою індикацією навіть на сонці.

Розширений функціонал. Незважаючи на свої невеликі розміри, PRESTIGIO оснащений повним набором вже звичних для сучасного користувача функцій мобільного телефону. Так крім здійснення голосових дзвінків та обміну SMS-повідомленнями, ви також зможете користуватися будильником, калькулятором і іншими додатками органайзера.

Два вбудовані слоти для Mini-SIM карт дозволять вибирати найвигідніші тарифні пакети для зв'язку. Ведіть переговори з клієнтами по роботі і набирайте близьких - з PRESTIGIO ви більше не обмежені в спілкуванні. У динамічному ритмі активного робочого дня особливо важливо завжди залишатися на зв'язку. З ємним акумулятором 600 мАг мобільний телефон пропрацює до самого вечора.

Мультимедіа. Залишайтеся в ритмі улюбленої музики на протязі всього дня. Вбудований MP3 плеєр в комплексі з підтримкою карти пам'яті до 32 Гб дозволить створювати найоб'ємніші плейлисти і прослуховувати улюблені композиції. Для тих, хто хоче різноманітності, передбачений FM-приймач. Дізнавайтеся нове зі світу музики і насолоджуйтеся короткими хвилинами відпочинку протягом насиченого завданнями дня.

Для розваг і спілкування. Мобільний телефон Prestigio Wize G1 допоможе не піддаватися сумнівним трендам. Він простий, але відмінно виконує свою головну задачу - підтримання спілкування. Завдяки продуманим технічним параметрам він зможе стати вашим щоденним помічником. У ньому зібрані кращі функції для дзвінків, відправлення повідомлень, ігор і прослуховування музики. Завдяки ємного акумулятора вам не потрібно заряджати телефон від Prestigio кожен день.

Максимум зручності. Дизайн Prestigio Wize G1 був розроблений з розумінням, що класика завжди актуальна. Акуратний корпус із закругленими гранями і оптимальними габаритами (123 x 51 x 13 мм) зручно лягає в руку. Завдяки великому клавіатурного блоку і використання клавіш користуватися цим телефоном - одне задоволення. Позначення на кнопках добре помітні, а значить він підійде для користувачів будь-якого віку.

Багато розмов. Завдяки Wize G1 спілкуйтеся з друзями та сім'єю набагато більше. Пристрій підтримує установку 2 сім-карт. З ним ви зможете вибрати вигідні тарифи мобільних операторів і систематизувати робочі та особисті контакти. На 2.4-дюймовому екрані з роздільною здатністю 240 x 320 кожне повідомлення відображається чітко і детально.

Центр розваг. За допомогою додаткових функцій Prestigio Wize G1 розбавте довге очікування або нудну поїздку. Завдяки можливості відтворення файлів MP3 ви зможете зібрати підбірку з улюбленої музики. Для зберігання бібліотеки аудіо телефон підтримує карти пам'яті microSD до 32 ГБ. Вам залишається тільки завантажити треки, підключити навушники через роз'єм 3,5-мм і насолоджуватися.

Тривала автономність. Забудьте про необхідність підзарядки телефону. Prestigio Wize G1 з батареєю на 600 мАг забезпечить вам безліч дзвінків і повідомлень години прослуховування музики та ігор. Його ресурсів буде досить для всіх справ протягом дня.

Цей виробник пропонує незвичайне поєднання елегантності та витонченості, високої якості, сучасних технологій і дизайну. Так відгукуються про компанію Prestigio. Вона прагне досягти найвищого рівня якості і забезпечує користувачам високий рівень життя. Вона надає людям предмети розкоші у вигляді продуктів IT-індустрії та побутової електроніки, які доступні за ціною.

Prestigio - це європейський бренд портативної електроніки. Його портфоліо включає навігатори, автомобільні відеореєстратори, планшетні комп'ютери, смартфони, електронні рідери, периферію для персонального комп'ютера, накопичувачі, аксесуари. І яка б лінійка ні привернула увагу споживача, запевняємо, що він не буде розчарований у своєму виборі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

497 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!