За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Масажний м'яч U-Powex Набір 1002 EPP Massage Ball 3 шт Чорні (UP_1002_Ball_3in)

код товару: U0861353
Ціна за одиницю:
570 грн
+28 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діаметр 12 х 24 см
Особливості діаметр подвійного м'яча - 12 см, довжина - 24 см, діаметр подвійного м'яча - 8 см, довжина - 16 см, діаметр одинарного м'яча - 10 см
Матеріал EPP

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник U-Powex
Модель Набір 1002 EPP Massage Ball 3 шт Чорні
Артикул UP_1002_Ball_3in
Гарантія, міс 0
Штрихкод 2000842887683
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комплект з 3 штук масажних м'ячів для фітнесу арахіс U-Powex EPP - підходить для вправ в будь-якому місці та рекомендується для всіх. Ідеально підходить для домашнього використання і реабілітації. Позитивно впливає на фігуру і фізичну форму і допомагає зменшити жирові відкладення. Спеціальна структура м'яча призводить до того, що тіло не ковзає по її поверхні. Масажні м'ячі можна використовувати всім, хто займається пілатесом, йогою, фітнесом, кросфітом і важкою атлетикою, як в спортзалі, так і в домашніх умовах. Використання масажних м'ячів збільшує кровотік в місцях масажу, а також покращує мобільність і рухливість всього тіла. Використовується в терапевтичних кабінетах є відмінним доповненням до мануальної терапії. Спортсменам дозволяє виконати після тренування, а також підготувати м'язи до ще більш ефективного тренування. Виконувати масаж можна лежачи на підлозі або притулившись до стіни. Просто розташуйте масажний м'яч між вашим тілом і поверхнею і сильно натисніть на нього всією масою тіла. Здійснюйте рухи вперед і назад, або справа наліво, поки не знайдете тригерних точок. М'ячики виготовлені з міцного спіненого поліпропілену, мають високий ступінь жорсткості, тому вони ніколи не втратять свою форму.

Втомилися від болів в м'язах після тренувань?

Тоді Вам допоможе ультралегкий комплект масажних м'ячів. З його допомогою Ви забудете про м'язовий біль і зможете швидко відновитися після тренування. Одинарний масажний м'яч діаметром 8 см зніме напругу в м'язах ніг, рук, плечей і спини. Подвійний м'яч діаметром 12 см і 24 см в довжину, відмінно розслаблює м'язи шиї та верхньої частини спини без нанесення травм хребта. Подвійний м'яч діаметром 8 см і 16 см в довжину, відмінно розслаблює м'язи.

Масажні м'ячі можна використовувати, як на спортмайданчику, так вдома і в спортзалі. Виконувати масаж можна лежачи на підлозі або притулившись до стіни. Просто розташуйте масажний м'яч між Вашим тілом і поверхнею і сильно натисніть на нього всією масою тіла. Здійснюйте рухи вперед і назад, або справа наліво, поки не знайдете тригерну точку.

Арахісний масаж

Масажний м'яч призначений, як для розігріву м'язів перед тренуванням, так і для відновлення після тренування. Ідеально підходить для критичної терапії - масажу точок навколо суглобів, стегон, колін, литкових м'язів, шиї та нижньої частини спини. Позбавляє від м'язових вузлів, знімає напругу в м'язах. Використання масажних м'ячів збільшує кровотік в місцях масажу, а також покращує мобільність і рухливість всього тіла.

Масажні м'ячі можна використовувати всім, що займаються пілатесом, йогою, фітнесом, кросфітом і важкою атлетикою. М'ячики можна використовувати, як спортзалі, так і в домашніх умовах.

Неперевершена якість

М'ячики виготовлені з міцного спіненого поліпропілену, мають високий ступінь жорсткості, тому вони ніколи не втратять свою форму. Піна - це гіпоалергенний матеріал, який не містить ароматів, щоб задовольнити очікування навіть найвимогливіших користувачів. Після кожного тренування Ви можете вільно мити м'яч, через те, що він водонепроникний. Це забезпечує максимальну гігієнічність використання.

Характеристики

Технічні характеристики

Розміри

  • Діаметр подвійного м'яча - 12 см, довжина - 24 см, діаметр подвійного м'яча - 8 см, довжина - 16 см, діаметр одинарного м'яча - 10 см
  • Комплектація
  • Кількість м'ячиків - 3 шт, інструкція, фірмове упаковування, чохол

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

570 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!