За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитяча каша HiPP безмолочна безглютенова вівсяна 200 г (9062300139843)

код товару: U0631430
Ціна за одиницю:
179 грн
+4 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид каші вівсяна
Термін зберігання 18 місяців
Країна-виробник Хорватія

Фізичні характеристики

Вид упаковки картонна коробка
Вага, г 200 г

Інші

Виробник HiPP
Модель безмолочна безглютенова вівсяна 200 г
Артикул 1123269
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Каша безмолочна HiPP Безглютенова органічна вівсяна містить цінні злаки, збагачені вітаміном В1, і не містить доданого цукру, тому особливо хороша, якщо ви хочете самостійно приготувати кашу для вашого малюка.

HiPP – тільки краще від природи!

Найвища якість HiPP. Більше 60 років HiPP фокусується на екологічних методах виробництва дитячого харчування. Шанобливе ставлення до природи і природних ресурсів є заявленою метою компанії. Уся сировина, що проходить переробку, тестується на предмет наявності 1200 можливих залишкових речовин щоденно. В ході усього виробничого циклу продукція HiPP проходить через багаторівневу систему контролю якості. Ось чому HiPP може гарантувати виробництво високоякісних продуктів дитячого харчування.

Переваги Каші безмолочної HiPP Безглютенової органічної вівсяної:

  • не містить ароматизаторів, барвників, консервантів;
  • інгредієнти органічного виробництва;
  • 100 % злаків;
  • без додавання цукру;
  • на основі органічного вівса без глютену, тому що виключено зовнішнє забруднення вівса глютеном в процесі вирощування, збору, транспортування і переробки;
  • містить вітамін В1 для кращого функціонування нервової системи.

Склад: 100 % органічне цільнозернове вівсяне борошно, вітамін В1. Не містить глютен*. * – виключено зовнішнє забруднення вівса глютеном в процесі вирощування, збору, транспортування і переробки.

Харчова цінність в 100 г готового продукту: енергетична цінність 172 кДж/41 ккал, жири 0,7 г, вуглеводи 7,1 г, харчові волокна 0,8 г, білки 1,2 г, вітамін B1 0,16 мг.

Рекомендації щодо використання:

Використовується як прикорм з 4 місяців життя. Починайте давати кашу приблизно з 1 десертної ложки перед молочним годуванням. Поступово впродовж декількох днів збільшуйте кількість до вікової норми (4-6 місяців – 50-150 мл, 7-8 місяців – 150-170 мл, 9-12 місяців – 180-200 мл). Приведені об'єми є орієнтовними, необхідний об'єм каші залежить від віку початку введення прикорму і апетиту дитини.

Перш ніж ви почнете доповнювати раціон дитини прикормом, порадьтеся з вашим лікарем-педіатром. Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента продукту.

Для здоров'я вашої дитини дуже важливо, щоб ви точно дотримувалися рекомендацій відносно приготування і дозування.

Кашу давайте з ложечки і готуйте для годування завжди свіжу порцію.

Приготування:

Безмолочна каша

Закип'ятіть свіжу питну воду і охолодіть її до температури 50 градусів C. Покладіть в тарілку приблизно 2 ст. л. сухої органічної каші. Додайте 100 мл кип'яченої води і перемішайте. Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру. Для приготування безмолочної каші з фруктами додайте невелику кількість низкоаллергенного фруктового пюре НіРР і перемішайте. Для ідеальної розчинності не використовуйте дуже гарячу воду для приготування.

Молочна каша

Приготування з молочною сумішшю. Приготуйте 200 мл молочної суміші HiPP, або іншій, до якої звикла дитина, як для пиття з пляшки. Покладіть в тарілку 3-4 ст. л. сухої органічної каші НіРР. Додайте до сухої каші приготовану молочну суміш і перемішайте. Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру.

Приготування з молоком для більше старших дітей. Закип'ятіть 100 мл молока + 100 мл води, охолодіть до 50 градусів C. Покладіть в тарілку 3-4 ст. л. сухої каші. Додайте приготоване молоко і перемішайте. Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру.

Примітка: не використайте воду з-під крану, з колодязя, свердловини і інших джерел - вона може бути небезпечна для здоров'я дитини. Для приготування каші використовуйте спеціальну дитячу воду або в крайньому випадку – звичайну бутильовану питну воду.

Умови зберігання : закриту упаковку зберігайте в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3 до 25 градусів C. Відкриту упаковку щільно закривайте і зберігайте в сухих і гігієнічних умовах при кімнатній температурі до 25 градусів C. Вміст відкритого пакету використайте упродовж 4 тижнів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

179 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!