За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитяча суміш Nutricia Nutrison Powder функціональне дитяче харчування 430 г (4008976680055)

код товару: U0752407
Ціна за одиницю:
695 грн
+24 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид суміші суха
Властивості продукту без ГМОбез глютену
Термін зберігання 24 місяці
Країна-виробник Німеччина

Фізичні характеристики

Вид упаковки жерстяна банка

Інші

Виробник Nutricia
Модель Nutrison Powder функціональне дитяче харчування 43
Артикул 4008976680055
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Функціональне дитяче харчування: ентеральне харчування Нутрізон Паудер призначений для дорослих пацієнтів і дітей від 1 року для дієтичного харчування в разі мальнутриції (харчової недостатності).

Суха, повноцінна, збалансована суміш, яку використовують як ентеральне харчування для уведення в шлунково-кишковий тракт за допомогою зонда або для перорального приймання.
Повноцінна, збалансована суміш, збагачена натуральними каротиноїдами.
Має насичений мінеральний і вітамінний склад.
Брак харчових волокон дає змогу використовувати Нутрізон Паудер у випадках, коли не показано стимуляцію моторно-евакуаторної функції кишківника.
Не містить клінічно значущих лактози, глютену, холестерину.
Не містить генетично модифікованих компонентів.

Показання до застосування:

Можна використовувати для зондового та перорального застосування як єдине або додаткове джерело живлення дорослих і дітей від 1 року.
Під час підготовки до операції та в післяопераційний період. У разі інсульту, захворювань шлунково-кишкового тракту (ШКТ): мукозитів, ентеритів різної етіології, зокрема спричинених променевою і хімієтерапією (холециститу, панкреатиту, фістули). У разі наявності часткових перешкод для проходження їжі: пухлин і травм голови та шиї, ковтальних і жувальних порушень, стриктур і обструкції різних відділів шлунково-кишкового тракту. Під час стану, пов'язаного з утратою апетиту і/або відмовляння від приймання їжі: онкологічних захворювань, неврологічних захворювань, психічних розладів, хвороб печінки, серцево-легеневої недостатності, ВІЛ-інфекції на стадії СНІДу. У разі недостатності харчування будь-якої етіології.

*відповідно до загальнодоступних рекомендацій Європейської асоціації парентерального й ентерального харчування (ESPEN), які стосуються таких категорій продуктів і населення з додатковими потребами в нутритивному підтриманні, визначених лікарем.

Важлива інформація: Перед початком годування дитини потрібно проконсультуватися з лікарем-педіатром. Заборонено використовувати воду з колодязів і каптажних джерел для приготування дитячого харчування. Тільки для ентерального застосування! Не застосовувати препарат парентерально! Застосовувати тільки під наглядом лікаря! Можна використовувати як єдине джерело живлення. Не застосовувати препарат для дітей віком до 1 року. Обережно використовувати для дітей віком 1-6 років. Можлива коагуляція в шлунково-кишковому тракті, наприклад, через взаємодію з лікарськими засобами. Потрібний ретельний моніторинг. Не є лікарським засобом.

Протипоказання:

Не застосовувати препарат для дітей віком до 1 року.
Не застосовувати препарат для хворих на галактоземію.

Рекомендований термін споживання погоджує лікар.

Склад: глюкозний сироп, казеїнат (з коров'ячого молока), олії (пальмова, кокосова, ріпакова, соняшникова, олія із середньоланцюжковими тригліцеридами (пальмова олія)), цитрат калію, емульгатор (соєвий лецитин), цитрат натрію, хлорид натрію, гідроортофосфат калію, магнію хлорид, хлорид холіну, карбонат кальцію, гідроортофосфат магнію, фосфат кальцію, L-аскорбат натрію, мальтодекстрин, ароматизатор (ваніль), сульфат заліза (II), L-аскорбінова кислота, сульфат цинку, нікотинамід, ацетат DL-альфа-токоферолу, сульфат міді (II), сульфат марганцю (II), D-пантотенат кальцію, гідрохлорид тіаміну, фторид натрію, DL-альфа-токоферол, гідрохлорид піридоксину, ретинілпальмітат, рибофлавін, сахароза, фолієва кислота, холекальциферол, хлорид хрому (III), молібдат натрію, каротиноїди (містять сою) (β-каротин, лютеїн, живиця лікопену з томатів), йодид калію, селеніт натрію, D-біотин, фітоменадіон, ціанокобаламін. Без ГМО. Без глютену. Містить лактозу та цукор.

Спосіб застосування: Перед використанням ретельно вимити руки, використовуйте чистий або стерильний посуд, переконайтеся, що верхня частина паковання чиста. Налийте охолоджену кип'ячену воду в стерильний контейнер і додайте призначену лікарем кількість порошку. Використовуйте тільки мірну ложечку, яка входить до паковання. Ретельно перемішати до повного розчинення порошку. Не треба додавати лікарські засоби в продукт. Використовувати суміш кімнатної температури. Готуйте суміш на одну порцію годування. Час уведення готової суміші становить не більш ніж 4 години за кімнатної температури. Завжди викидайте залишки суміші.

Умови зберігання: зберігати в сухому та прохолодному місці за температури від +5 до +25 °C і відносної вологості не більш ніж 75%, не в холодильнику. Після першого відкриття щільно закрити паковання, зберігати в прохолодному та сухому місці, не в холодильнику, використовувати впродовж 1 місяця. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

695 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!