За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

ЗАРЯДЖЕНИЙ НА ГРУ: Geforce® Gtx 1660 Ti

img

Відеокарта GeForce® GTX 1660 Ti створена на базі відзначеної нагородами архітектури NVIDIA Turing ™, що забезпечує революційну продуктивність.

Завдяки продуктивності, яка перевершує можливості GTX 1070, відеокарта являє собою неймовірно потужну платформу для популярних ігор, яка забезпечує ще більш високу швидкість в ігрових новинках. 

ШЕЙДЕРИ TURING

Завдяки паралельному виконанню цілочисельних операцій і операцій з плаваючою точкою, технології адаптивного затінення і нової уніфікованої архітектури кеш-пам'яті з подвоєним об'ємом кеша (у порівнянні з попередньою архітектурою), шейдери Turing дозволяють досягати відмінної продуктивності в сучасних іграх. Досягніть ще більш високої продуктивності в ігрових новинках завдяки інноваційним графічним можливостям архітектури Turing. 


ПРИГОЛОМШЛИВА ПРОДУКТИВНІСТЬ


Озбройтеся продуктивністю GeForce GTX 1660 Ti, яка перевершує можливості GeForce GTX 1070 ігрових новинках. 




СТРІМТЕ ЯК ПРОФЕСІОНАЛ


Досягніть відмінної продуктивності і якості зображення при стрімі на Twitch або YouTube. Спеціалізований апаратний блок кодування відео в GTX 1660 Ti на 15% ефективніше відеокарт попереднього покоління, а також оптимізований для ПО Open Broadcaster Software (OBS). 




GEFORCE EXPIRIENCE

Стрімте гри, знімайте відео і скріншоти і діліться ними з друзями. Постійно оновлюйте драйвери GeForce і оптимізуйте ігрові налаштування. Додаток GeForce Experience ™ дозволить вам все це зробити з легкістю. Це дуже корисне доповнення для вашої відеокарти GeForce. 




NVIDIA ANSEL


Потужний фоторежим, який дозволяє створювати внутрішньоігрові скріншоти на рівні професійного фотографа. Тепер ви можете записувати свої найкращі ігрові моменти і ділитися ними, роблячи знімки в максимальній роздільній здатності, з охопленням 360 градусів, з підтримкою HDR і стерео.




19.02.2019 498
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!