За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Дисплей, що відтворює звук

img

Вже скоро відбудеться анонс нового флагмана від LG G8 ThinQ, його обіцяють представити 24 лютого. Нам уже досить багато відомо про нього, але корейці весь час додають подробиці, щоб підтримувати зростаючий інтерес до пристрою

Минулого тижня ми дізналися про його особливу фронтальну 3D-камеру Infineon REAL3, яка підтримує розпізнавання облич і технологію Time-of-Flight (ToF).

А тепер нас чекають ще більш революційні новини: в LG G8 ThinQ буде вперше в історії компанії впроваджена підтримка технології Crystal Sound OLED (CSO). Представили її ще в 2017 році і вже демонстрували в прототипах телевізорів і освітлювальних панелей, але в серійне виробництво ці пристрої тоді не пішли. Сенс Crystal Sound OLED полягає в тому, щоб використовувати OLED панель як звуковий випромінювач. Різні компанії вже намагалися так чи інакше розвивати цю ідею. Наприклад, Xiaomi реалізувала п'єзоелектричний гучномовець в своєму смартфоні Mi Mix, а Samsung нещодавно демонструвала схожу технологію - Sound On Display. Meizu і Vivo також не залишилися в стороні з моделями Meizu Zero і Vivo APEX 2019 де використані багатофункціональні дисплеї, які можуть бути і гучномовцем.




Але не думайте, що LG G8 ThinQ позбавлять основного динаміка через такий екран. Дисплей буде працювати як підсилювач, акомпануючи динаміку, розташованому знизу, при програванні музичних файлів, а також його можна використовувати як розмовний динамік під час дзвінків. Це дозволяє виробникові похвалитися, що в LG G8 ThinQ буде насичений двоканальний звук. І це не особиста заслуга дисплея. Над створенням цього вражаючого звуку буде працювати двоканальний 32-розрядний ЦАП, якому допоможе технологія Boombox Speaker, які нам вже знайомі по звуковим підсистемам попередніх флагманів LG. Виходить, LG G8 ThinQ повинен дійсно порадувати меломанів.

14.02.2019 366
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!