За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Acer Swift 3

img

Це не звичайний ноутбук, а незамінний помічник, із яким ви не зможете розлучитися й на хвилину! Адже справи з ним робляться в мить, а розваги стають іще цікавішими! Пристрій в ультратонкому корпусі зручно брати із собою куди завгодно, а втілені в ньому технології забезпечують усі цифрові можливості, яких потребує сучасна людина.

  • Процесори Intel® Core™ i7 8-го покоління 
  • Ультратонкий алюмінієвий корпус  
  • Дисплей з роздільною здатністю Full HD та IPS – матрицею в тонкій рамці
  • До 12 годин роботи без підзарядки 

ТОНКИЙ, СТИЛЬНИЙ, МЕТАЛЕВИЙ

Цей ноутбук розповість про свого власника більше, ніж будь-які слова: його створено для людей, що не миряться з просторовими обмеженнями та знаходять можливості увиразнити свій стиль у будь-якій ситуації. Пристрій вирізняється завдяки алюмінієвим панелям – гладеньким, прохолодним і приємним на дотик. Модель Swift 3 виготовляють у різних кольорах, тому ви зможете вибрати той, який вам найбільше до душі.




ЖИВЕ ЗОБРАЖЕННЯ

Збільшений завдяки надзвичайно вузькій рамці екран відкриває достатньо простору для перегляду деталізованих зображень із роздільною здатністю Full HD. IPS-матриця забезпечує широкий кут огляду без спотворення(до178º1), а технологія Acer Color Intelligence™ оптимізує яскравість і насиченість для максимально природної передачі кольорів. 




ПІДВИЩЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ 

Процесор нового покоління прискорює виконання рутинної роботи та спрощує розв’язання задач будь-якої складності, а в поєднанні з потужною відеокартою, дає змогу легко запускати мальовничі ігри, а також обробляти фото та відео. Файли зберігаються на SSD-диску ємністю 512ГБ, тому їх можна відкривати легко та швидко.





ЗАВЖДИ НА ЗВ’ЯЗКУ  

У світі стільки різного трапляється! Тому потрібно бути на зв’язку навіть за відсутності дротового підключення. Модель Swift3 підтримує платформи 2x2801.11ac Gigabit Wi-Fi і 4G LTE, що забезпечують сильний і стабільний сигнал. Стандарт 4G LTE дає змогу завантажувати файли, а також виконувати потокове передавання та пошук даних в Інтернеті зі швидкістю, що в 10 разів вища за 3G.




ПОТУЖНИЙ АКУМУЛЯТОР

Конференції, відео, різноманітні завдання та суворі дедлайни – ви багато працюєте, і ноутбук має відповідати вашим запитам. Акумулятор гарантує до 12 годин роботи без підзарядки, тому навіть за інтенсивного використання ноутбука протягом усього робочого дня у вас ще залишиться час для вечірнього дозвілля. 




МЕНШЕ ЗУСИЛЬ – КРАЩИЙ РЕЗУЛЬТАТ  

Робіть більше, докладаючи менше зусиль, завдяки функціям багатозадачності, які підвищують комфортність і ефективність роботи. Виконуйте швидкий вхід без пароля за технологією WindowsHello™ та користуйтеся можливостями голосових помічників Cortana® й AmazonAlexa. Зазвичай Alexa краще підходить для дозвілля та розв’язання особистих питань, а Cortana® чудово виконує робочі завдання.




* Характеристики розрізняються залежно від моделі та регіону. Не всі моделі можуть бути в наявності. Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань пристрою, параметрів енергоспоживання, умов використання та інших факторів.


05.02.2019 405
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!