За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111

код товару: U0318475
Ціна за одиницю:
611 грн
+21 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Основні функції зволоження
Площа обслуговування 25 м²
Продуктивність 280 мл/г
Потужність 25 Вт
Об'єм резервуара для води 2.5 л

Управління

Тип управління механічне
Індикатори включення

Додаткові характеристики

Дизайн дитячий
Додатково напруга/частота: 220-240 Вт/50 Гц

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ) 300 х 230 х 230 мм
Вага 1.7 кг
Колір білий ,  зелений

Інші

Виробник Saturn
Модель ST-AH2111
Артикул ST-AH2111
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8595150351086
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Зволожувач повітря SATURN ST-AH2111

Сучасний зволожувач повітря, головним чином призначений для використання в дитячій кімнаті максимальною площею 25 м2. Модель виконана в яскравому та цікавому дизайні: плафон білого кольору прикрашає симпатична маленька зелена мавпа. Зовнішній вигляд приладу може добре вписатися в інтер'єрі будь-якої дитячої кімнати. Пристрій має баком для води об'ємом 2,5 літра, при цьому максимальна витрата води становить 280 мл / год.

Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111 працює з ультразвукової технології, він абсолютно безпечний, не нагрівається і створює т.зв. холодний пар. Повністю наповненого водою бака досить для безперервної роботи пристрою протягом 8-9 годин. Пристрій має невеликі розміри і незначну вагу, його можна легко переносити з однієї кімнати в іншу і транспортувати. За безпеку експлуатації також відповідає система автоматичного вимкнення при недостатній рівень води. Пристрій має округлу форму і невелику кількість деталей, завдяки чому не потребує складного догляду.

Saturn - торгова марка, під якою проводиться дрібна і велика побутова техніка, електроніка, кліматична техніка. Торгова марка Saturn входить в портфель брендів української групи компаній KTD Group - одного з найбільших постачальників побутової техніки на європейському ринку.

Уже понад 20 років, марка Saturn користується стабільним попитом у тисяч клієнтів більш ніж в 50 країнах Європи, Близького Сходу і Афрікі.За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка марка Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі »,« Вища проба »,« Улюблена марка ». Асортимент продукції Saturn досить великий: електроніка для дому та автомобіля, великої побутової та дрібнопобутової техніка, товари для індивідуального догляду, кліматичне обладнання, світлотехніка та батареї.

Saturn (Saturn Home Аppliances) - марка побутової техніки, належить холдингу Saturn Home Аppliances, заснованому в 2000 році в Чехії. Виробляє і постачає побутову техніку на ринки Європи. Головний офіс знаходиться в Празі. Відкрито представництво в Україні (Київ) і завод в Каневі. Основне виробництво розташоване в Китаї, на Тайвані і в Туреччині.

Асортимент техніки Saturn включає в себе: аудіо-, відео-техніку - LED і LCD-телевізори, DVD-програвачі; велику і дрібну побутову техніку - пральні машини, морозильні камери, пилососи, техніку для кухні, прилади для персонального догляду; кліматичну техніку - кондиціонери, обігрівачі, конвектори, вентилятори та іншу техніку; світлотехніку та батареї; планшетні ПК.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

611 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!