За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Зволожувач повітря Beurer LW 220 black

код товару: U0331462
Ціна за одиницю:
10489 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип паровий (теплий пар)
Основні функції очищення
Площа обслуговування 36 м²
Потужність 38 Вт
Об'єм резервуара для води 7.25 л

Управління

Кількість режимів роботи 3

Інші

Виробник Beurer
Модель LW 220 black
Артикул LW 220 black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Зволожувач повітря BEURER LW 220 black (4211125660178)

З високоякісним очищувачем повітря BEURER повітря у вашій кімнаті буде чистим і здоровим. Він забезпечує високоякісне очищення повітря, що дуже корисно для здоров'я в цілому. Такий пристрій стане ідеальним рішенням для людей з алергією і допоможе легше переносити захворювання верхніх дихальних шляхів. Зволоження повітря автоматично регулюється за рахунок холодного випаровування. Гідрофільтрація передбачає відсутність фільтра, що підвищує рівень гігієнічності, видаляє залишки пилу, справляється з вовною тварин, квітковим пилком і запахами.

BEURER LW 220 black виконаний в сірому пластиковому корпусі, який не займе багато місця у вашій кімнаті. BEURER LW 220 black має розміри 340 х 300 х 300 см і відрізняється універсальним дизайном. Виробник рекомендує встановлювати очищувач в приміщеннях площею до 40 м2. Прилад важить всього 5.5 кг. Ви зможете розташувати його на підлозі або тумбі, заощадивши здатне простір. Потужності 7 Вт буде достатньо для швидкої і ефективної роботи пристрою.

Для підвищення комфорту при повсякденній експлуатації в Beurer передбачено 3 режими потужності вентилятора і економну витрату енергії. Робота пристрою не завадить вашому сну або відпочинку - максимальний рівень шуму не перевищує 40 дБ на найбільшій потужності. Панель управління знаходиться на верхній частині корпусу і представлена ​​у вигляді механічних кнопок. Одне натискання - і прилад вже включений. На дисплеї відображається вся необхідна інформація про роботу апарату, що істотно полегшує його настроювання. Завдяки світлодіодному підсвічуванню їм зручно користуватися навіть при недостатньому освітленні і застосовувати його в якості нічника.

Пристрій оснащений ємністю для води об'ємом 7.25 л, якого буде достатньо для безперервної тривалої роботи. На корпусі BEURER LW 220 black розташований спеціальний індикатор, який буде повідомляти вас про кількість води в резервуарі. Якщо рідина в ньому закінчиться, очищувач припинить роботу автоматично. Це допомагає запобігти поломку і забезпечує високий рівень безпеки при повсякденному використанні. Також серед додаткових функцій передбачений таймер, що дозволяє запрограмувати тривалість роботи пристрою. Скористайтеся нічним режимом для спокійного і комфортного відпочинку. При його активації рівень шуму значно знижується і очищувач не відволікає сторонніми звуками вас від домашньої роботи і не заважає здоровому сну.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10489 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!