За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Зчитувач флеш-карт Transcend TS-RDC2K

код товару: U0189709
Ціна за одиницю:
631 грн
+21 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Колір чорний
Формати SD ,  SDHC ,  SDXC ,  microSD ,  microSDHC ,  microSDXC
Додатково з USB-портом

Інші

Виробник Transcend
Модель TS-RDC2K
Артикул TS-RDC2K
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Зчитувач флеш-карт Transcend TS-RDC2K з підтримкою технології OTG (On-The-Go) був розроблений спеціально для смартфонів і планшетів на базі Android, оснащених USB-портом нового стандарту Type-C. Крім слотів для карт пам'яті SD і microSD, Transcend RDC2 також має роз'єм USB Type-A, який забезпечує можливість підключення флеш-накопичувача USB, клавіатури або миші до смартфону або планшету під управлінням ОС Android. Спростити роботу з цифровими файлами користувачам смартфонів і планшетів на базі Android допоможе безкоштовне мобільний додаток Transcend Elite.

Смарт кард-рідер Transcend RDC2 оснащений простим у використанні симетричним роз'ємом USB Type-C. Цей кард-рідер може використовуватися не тільки зі смартфонами і планшетами, але також і з сучасними ноутбуками, що мають роз'єм Type-C, такими, наприклад, як 12-дюймовий Apple MacBook і Google Chromebook Pixel 2. Кард-рідер Transcend RDC2 має два слота для установки карт пам'яті SD і microSD. Слот для карт пам'яті SD підтримує носії типів UHS-I SDXC і SDHC, в той час як слот для карт microSD може використовуватися для розширення обсягу вбудованої пам'яті мобільного пристрою. Оснащений портом USB Type-A, Transcend RDC2 допускає одночасне підключення флеш-накопичувача USB або ПК, в той час як до роз'єму типу Type-C підключений смартфон або планшет на базі Android.

Мобільний додаток Transcend EliteМобільное додаток Transcend Elite має функції шифрування і резервного копіювання в один дотик і дозволяє з легкістю працювати з цифровими файлами на підключеному флеш-накопичувачі або картці пам'яті. Воно забезпечує можливість передачі файлів з використанням 256-бітного шифрування AES, пересилання їх в різні хмарні сховища, а також допомагає здійснювати резервне копіювання фотографій, відеозаписів, документів і інших важливих для користувача файлів, що зберігаються в пам'яті його Android-пристрої. Смарт карт-рідер Transcend RDC2 неймовірно компактний і з легкістю вміститься в кишені, що робить його прекрасним вибором для використання в дорозі, будь то ділова відрядження або туристична поїздка.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

631 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!