За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Зарядний пристрій для акумуляторів Nitecore Intellicharger i2 (2 channels, LED, Li-ion, Ni-MH/Ni-Cd, AA/ (09003)

код товару: U0566845
Ціна за одиницю:
840 грн
+36 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Типорозмір акумуляторів ААААА
Електрохімічна система акумуляторів Ni-MhLi-ion
Живлення від мережі
Зарядний струм 1000 мА
Максимальна кількість одночасно акумуляторів, що з 2
Кількість акумуляторів в комплекті без акумуляторів

Інші

Виробник Nitecore
Модель Intellicharger i2 (2 channels, LED, Li-ion, Ni-MH/
Артикул 09003
Гарантія, міс 6
Штрихкод 2000000090030
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Нова модифікована модель знаменитого зарядного пристрою, представленого в офіційному каталозі товарів Nitecore дистриб'ютор – Nitecore NEW i2. Презентована модель пристрою, наділена досконалими та інтелектуальними функціями, що дозволяють заряджати безліч різних за типорозміром елементів живлення. Оскільки NEW i2 є універсальним пристроєм, який здатний заряджати Li-ion/IMR, LiFePO4, Ni-MH/Ni-Cd акумулятори.

Також варто відзначити і унікально розроблений дизайн, який значно відрізняється від попереднього своїми гладкими кутами та ребрами охолодження, розміщених симетрично на всіх гранях. Однією з важливих частин сучасного світу, виступає саме те, що все більше користувачів звертає увагу спочатку на дизайн, і тільки після цього на функціональність, так ось NEW i2 має кращі технічні характеристики і повністю відповідає своєму дизайну. Для підвищення стійкості на поверхні, NEW i2 має прогумовані ніжки.

Робота пристрою ґрунтується на функціонуванні з високими струмами розрядки, внаслідок чого все ж таки виконується нагрівання встановлених акумуляторів і корпусу. Інженерами були передбачені такі деталі, тому було вирішено порівняно з минулою версією, збільшити ребра розсіювання тепла, що дозволило в першу чергу підвищити коефіцієнт охолодження, а по-друге підкреслити індивідуальність дизайну.

Заряджання

При розробці даного пристрою інженерами було поставлено завдання подолати «поріг» в 500mA, для того щоб максимально підвищити швидкість зарядки акумуляторів, і тим самим скоротивши час очікування користувача. Інноваційна розроблена плата дозволила підвищити вихідний струм на один канал до 1000mA. Але оскільки NEW i2 має два слоти для заряджання, то при встановлених відразу двох елементах живлення - струм зарядки складе 500mA, але як тільки один з акумуляторів буде заряджений, зарядний пристрій змінить режим і встановить новий зарядний струм.

У порівнянні з попередньою версією пристрою, NEW i2 підтримує функцію ручного встановлення струму заряджання, але за умови ретельного вивчення інструкції користувача.

Також має унікальну функцію відновлення повністю розряджених акумуляторів із захисною платою. Відразу після встановлення елемента живлення в слот зарядки, NEW i2 приступить до його перевірки, відновлення та подальшого його заряджання. Така ж дія зарядний пристрій виробляє з повністю розрядженими IMR акумуляторами.

Інтелектуальна плата дозволяє від початку до кінця контролювати процес заряджання. Після встановлення акумулятора NEW i2 починає відлік часу, коли час заряджання перевищує більше 20 годин, пристрій автоматично вимикається. Така дія забезпечує підвищений рівень безпеки, запобігаючи перегріву.

Дисплей

Чим новий пристрій, тим більше переваг має. Зарядний пристрій NEW i2 не тільки має підвищений вихідний струм, але й обладнаний дисплей на лицьовій стороні корпусу. За допомогою дисплея значно підвищується практичність експлуатації пристрою, дозволяючи користувачеві в реальному часі відстежувати процес заряджання індивідуально кожного акумулятора.

На дисплеї відображається лише індикація світлодіодів зеленого та червоного світла, які горять відповідно до встановленої дії, наприклад, при розрядці акумулятора – горить червоний світлодіод, при зарядці – послідовно включаються три світлодіоди відповідно до рівня заряду акумулятора, при неправильній полярності - горять усі 4 індикатори і т.д.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

840 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!