За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Ventolux TORINO 60 IVORY (750) PB

код товару: U0316592
Ціна за одиницю:
4132 грн
Ціна за одиницю:
4767 грн
Ціна за одиницю:
4980 грн
Ціна за одиницю:
4360 грн
+96 бонусів
+120 бонусів
+113 бонусів
+121 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип похила
Тип монтажу настінна
Продуктивність 750 м3/год
Потужність 192 Вт
Режим роботи відведення повітря
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал, скло
Лампи 2х35 Вт
Особливості антиповоротний клапан

Фізичні характеристики

Рівень шуму 69 Дб
Габарити 665-975 х 597 х 385 мм
Вага 13.5 кг
Колір кремовий

Інші

Виробник Ventolux
Модель TORINO 60 IVORY (750) PB
Артикул TORINO 60 IVORY (750) PB
Гарантія, міс 24
Штрихкод 2059765951421
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна VENTOLUX TORINO 60 IVORY (750) PB є сучасною модель витяжок, які виконані в стилі «модерн». Техніка виготовляється брендом Вентолюкс і володіє основними характеристиками - високою потужністю, красивим дизайном, необхідним функціоналом і тривалої експлуатацією.

Модель TORINO 60 IVORY (750) PB має привабливий дизайн завдяки вдалому поєднанню нержавіючої сталі з насиченим чорним склом. Незвичайність моделі доповнюється кнопками, які мають нестандартне розміщення. Вони розташовані вертикально з правої сторони техніки.

Похила форма моделі дозволила розширити робочий простір, виключивши можливість травматизму голови про кути витяжки. Таким чином, працювати стало набагато комфортніше і безпечніше. Техніка має поширену ширину 60 см. Такий розмір значно полегшить підбір вручений поверхні або духовки. А завдяки мотору, який має потужність 750 м3 / год, витяжка успішно очищає повітря в кухнях із середньою і великою площею (максимально 25 м2 з стелями до 3м).

VENTOLUX - це відомий український бренд кухонних витяжок та побутової техніки, що вбудовується. Бренд заснований в 2005 р і вже в наступному році представив велику колекцію витяжок з італійським дизайном. Через кілька років, VENTOLUX захопив лідерство з продажу витяжок в Україні, яке утримується до сих пір. За 11 років на ринку побутової техніки України кожна 3 придбана покупцями кухонна витяжка - це VENTOLUX.

Починаючи з 2009 року бренд VENTOLUX першим в Україні розробив і запустив в продаж цілу низку новаторських рішень в сфері кухонної побутової техніки. Нестандартний підхід, інновації та постійна турбота про споживача дозволили досить швидко досягти лідируючих позицій. VENTOLUX першим розробив і запустив такі новаторські тенденції на ринку витяжок України: перші вивели на ринок України нову серію витяжок - похилі, які сьогодні є лідерами продажів серед всіх витяжок. Сформували власну широку гаму колірних рішень, матеріалів і функціоналу, аналогів яких на той момент не було в Україні.

Першими створили світовий тренд на техніку в кремовому і пісочному кольорі, які в наслідок почали використовувати компанії з інших країн. Наслідуючи світові тенденції і потребам українців, перші запустили в продаж витяжки з великою продуктивністю - 1000 і 1200 м3 / год. Першими почали використовувати функції «автооткриваніе» і «автодатчік диму» для похилих витяжок.

Велику увагу VENTOLUX приділяє розробці дизайну продукції. VENTOLUX пропонує сміливий, цікавий і різноманітний дизайн, слідуючи сучасним світовим тенденціям в напрямку «модерн» і «класика». Ми переконані, що наша продукція повинна бути не тільки надійним, але і стильною, адже приготування на красивою техніці завжди приємніше, а їжа - смачніше. Бренд VENTOLUX займає перші місця в Україні з продажу похилих, декоративних острівних, вбудованих і телескопічних витяжок.

На сьогодні VENTOLUX пропонує саму повну лінійку витяжок - похилих, декоративних, камінних, острівних, вбудованих, телескопічних і стандартних (плоских). Вентолюкс пропонує найбільший вибір в Україні в категорії похилих витяжок, створених спеціально для кухонних інтер'єрів в стилі «модерн».

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4132 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!