За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Eleyus Vesta A 1200 LED SMD 60 BG

код товару: U0394997
Ціна за одиницю:
9515 грн
Ціна за одиницю:
9515 грн
Ціна за одиницю:
9515 грн
Ціна за одиницю:
8865 грн
+493 бонуса
+360 бонусів
+191 бонус
+396 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип похила
Тип монтажу настінна
Продуктивність 1200 м3/год
Потужність 226 Вт
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Тип управління механічне
Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу нержавіюча сталь, скло
Висота димоходу 771-1006 мм
Лампи LED 2х3 Вт
Особливості периметральне всмоктування ,  зворотній клапан ,  можливість встановлення вугільного фільтра ,  перехідник на повітропровід ,  комлект для монтажу

Фізичні характеристики

Рівень шуму 67 Дб
Габарити 800-1032 х 596 х 455 мм
Вага 10.1 кг
Колір бежевий

Інші

Виробник Eleyus
Модель Vesta A 1200 LED SMD 60 BG
Артикул Vesta A 1200 LED SMD 60 BG
Гарантія, міс 60
Штрихкод 4820212114496
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

При сучасному ритмі життя для нас так важливо іти в ногу з часом, бути у курсі найсучасніших тенденцій моди та техніки. Команда ТМ ELEYUS взяла на себе сміливість, сказавши своє слово відносно сучасних стандартів стилю – і не схибила! Представляємо Вашій увазі кухонну витяжку Vesta A 1200 LED SMD 60 BG, котра своїми досконалими формами та неперевершеними технічними характеристиками вразить Вас до глибини душі та не залишить місця для сумнівів, адже саме вона достойна прикрасити оселю людини із бездоганним смаком. Не позбавляйте себе можливості зайвий раз похизуватися своїм стилем, адже це диво із гартованого скла та металу без проблем увіллється у Вашу кухню у стилі модерн, хай-тек чи мінімалізм та стане з нею єдиним цілим. Гартоване скло із дзеркальним ефектом в поєднанні із металом створюють неймовірний ансамбль, який не залишить Вас байдужими. Металева частина кухонної витяжки Vesta A 1200 LED SMD 60 BG покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії, а амортизатори передньої панелі забезпечують безперешкодний доступ до фільтра та полегшує догляд за ним.

Периметральний тип втягування разом із продуктивність 1200 м³/год змусить Вас назавжди забути про неприємний запах, пару, дим чи гаряче повітря, адже їм не місце на Вашій кухні. Також не варто перейматися, якщо Ваша кухня має ускладнене під'єднання до вентиляційної шахти, адже режим рециркуляції, котрий доступний витяжці Vesta A 1200 LED SMD 60 BG, прекрасно впорається із очищенням повітря без потреби його відводу назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW – E15100 та залишити вільним вихід повітря з турбіни у простір приміщення. Механічне управління витяжки надзвичайно просте в користуванні та довговічне, тож прослужить Вам багато років, як і сама витяжка.

Витяжка обладнана двома надсучасними світлодіодними лампами, котрі мають довготривалий термін роботи (понад 25 000 год) та споживають мало енергії. Світлоелементи класу SMD виробляють природнє м"яке світло, що є найбільш сприятливим для організму та забезпечують мінімальне навантаження на зір. Окрім того, лампи належать до поширеної контактної групи GU10, що дає змогу при потребі придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки та з легкістю замінити.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-ти річну гарантію на усю продукцію, котра підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Кажуть, хорошим смаком не варто хизуватись, адже його й так видно неозброєним оком в найменших деталях, однак інженери-розробники ТМ ELEYUS певні – незайве, якщо Ваш статус та красу Вашої оселі будуть підкреслені кухонною витяжкою Vesta A 1200 LED SMD 60 BG, котра не залишить жодного шансу для байдужості!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9515 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!