За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Eleyus City 60 BL

код товару: U0228721
Ціна за одиницю:
1546 грн
+43 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип плоска
Продуктивність 380 м3/год
Потужність 135 Вт
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 120 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал, скло
Лампи 1х25 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 47.8 Дб
Вага 5.8 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Eleyus
Модель City 60 BL
Артикул City 60 BL
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ТМ ELEYUS - виробник вбудованої техніки №1 в Україні. Команда ТМ ELEYUS не просто використовує для виготовлення своєї продукції найкращі матеріали та новітні технології, вона вкладає в продукцію душу, тому що кожен задоволений покупець - це наша маленька перемога, а покупець, який став нашим другом - найвища мета.

Витяжка кухонна ELEYUS City

Команда фахівців ТМ ELEYUS знає, яким важливим для кожного з нас є спокій і комфорт в наших будинках. Саме з турботою про Вас була розроблена кухонна витяжка ELEYUS City, адже, як відомо, найголовніше - «погода» в будинку, а решта в житті - лише суєта. Лаконічний, але надзвичайно стильний дизайн витяжки не залишить Вас байдужими, адже він не обмежить вас у виборі стилю Вашої кухні. Не важливо, подобається Вам стримана класика, або заміські мотиви стилю кантрі, або ж Ви прихильник сучасного мінімалізму і хай-тека, навіть японського сучасного стилю - Ви з легкість зможете інтегрувати кухонну витяжку ELEYUS City в свою кухню, де вона безумовно займе гідне місце. Витяжка сконструйована таким чином, що Ви зможете без зайвих клопотів прилаштувати її під настінний шафка, або ж просто повісити на стіну. У будь-якому випадку її досконалий, однак стриманий дизайн стане справжньою окрасою Вашої кухні. Кухонна витяжка пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що робить її не тільки естетично досконалої, але і надзвичайно витривалим та стійким до зовнішніх впливів.

Однак стиль і універсальність кухонної витяжки ELEYUS City - не єдине її гідність. Завдяки продуктивності 380 м³ / год вона з легкістю очистить приміщення кухні. Сторонні запахи, пар, гаряче повітря - вони просто безслідно зникнуть і більше не будуть Вам набридати. Не варто турбуватися і власникам кухонь з ускладненим підключенням до вентиляційних шахтах - завдяки режиму рециркуляції ця проблема буде вирішена, а повітря - очищений. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку вугільним фільтром ELEYUS FW - 183 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Витяжка обладнана лампою розжарювання, тому при її приємному світлі Вам буде зручно не тільки працювати, а й відпочивати в колі сім'ї. Механічне управління витяжки надзвичайно просте і легке у використанні, а крім того, довговічне, як і вона сама.

Інженери-розробники ТМ ELEYUS впевнені в якості та надійності своєї продукції, тому на кухонну витяжку ELEYUS City, як і на всі інші вироби, Ви отримаєте 5-ти річну гарантію, підкріплену мережею сервісних центрів по всій Україні. Купуючи кухонну витяжку ELEYUS City, будьте впевнені - «погода» у Вашому домі завжди буде відмінною!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1546 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!