За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Franke Inca FBI 737 XS LED (110.0442.944)

код товару: U0323872
Ціна за одиницю:
12420 грн
+282 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність 1153 м3/год
Ширина корпусу 70 см
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал
Лампи LED 2х1 Вт

Фізичні характеристики

Інші

Виробник Franke
Модель Inca FBI 737 XS LED
Артикул 110.0442.944
Гарантія, міс 24
Штрихкод 7612981790172
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна Franke Inca FBI 737 XS LED (110.0442.944)

На сьогоднішній день продукція компанії Franke, ймовірно, є найкращою, наявною на світовому ринку побутовою технікою. Постійний розвиток, реорганізація та промислова консолідація компанії проходили паралельно з постійним вдосконаленням своєї продукції. Franke перевернула уявлення про кухонну витяжку: зі звичайного аксесуара вона перетворилася на об'єкт інтер'єру, який може повністю змінити Вашу кухню.

Елегантна  кухонна витяжка Franke Inca FBI 737 XS LED (110.0442.944) має прекрасну сполучуваністю з різними видами інтер'єрів. Інноваційна модель втягує повітря периметральним способом, що підвищує якість і швидкість очищення.

Якісне очищення. Застосування кухонної витяжки Franke Inca FBI 737 XS LED (110.0442.944) дасть вам можливість значно знизити в повітрі наявність продукту горіння, а також дозволить впоратися з відведенням неприємних запахів. Пристрій обладнаний касетним алюмінієвим фільтром для жирових частинок. Він легко демонтується для подальшої чистки. Зручність використання.

Витяжка кухонна Franke Inca FBI 737 XS LED  з кнопковим управлінням і продуктивністю 1153 куб. м / год. Витяжка призначена для боротьби з неприємними запахами і шкідливими домішками, якими насичується повітря в процесі приготування їжі. Ці запахи утворюються в результаті взаємодії водяної пари, крапельок жиру, які потрапляють в повітря при кипінні масла, і частинок продуктів.

Завдяки її тихій і продуктивній роботі знаходиться на кухні легко і приємно, оскільки витяжка забезпечує безперервне очищення повітря шляхом викиду за межі приміщення. Відведення продуктів згоряння і неприємних запахів збереже здоров'я присутніх і захистить кухонні меблі, стіни і стеля від накопичення жирної сажі і кіптяви. Для очищення повітря від жирових домішок використовується алюмінієвий жироулавливающий фільтр, який в разі забруднення легко можна очистити в посудомийній машині або під краном з теплою водою.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи готуєте ви одне блюдо або відразу кілька. Ползунковое управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні настройки, а вбудоване освітлення в нагоді в темний час доби.

Franke - знаменитий швейцарський бренд, який виробляє сантехніку для кухні та побутову техніку. На сьогоднішній день компанія Franke є найбільшим світовим виробником кухонних мийок і першокласних системних рішень для кухні. Підприємство постійно займається інноваційними дослідженнями і пошуком нових технологій і матеріалів. На українському ринку продукція від Franke відома вже більше двадцяти років, вона незмінно користується попитом у вітчизняних споживачів завдяки функціональності і стильному універсальному дизайну.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12420 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!