За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Faber INCA SMART C LG A52

код товару: U0316705
Ціна за одиницю:
4260 грн
+138 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність 600 м3/год
Ширина корпусу 52.2 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал
Лампи 2х28 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 67 Дб
Вага 6.5 кг

Інші

Виробник Faber
Модель INCA SMART C LG A52
Артикул INCA SMART C LG A52
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна FABER INCA SMART C LG A52

Сьогодні неможливо уявити кухню без витяжки. Її основне завдання - видалення випарів, що утворюються під час приготування їжі. Установка витяжки над плитою дозволить зменшити інтенсивність запахів, забезпечити хорошу вентиляцію приміщення і допоможе підтримувати чистоту на кухні.

Вбудовувані витяжки мають спеціальний дизайн, що має на увазі їх установку всередині шаф або декоративних коробів. Вбудована витяжка дозволяє інтегрувати її в інтер'єр кухні, не порушуючи його стилю. FABER INCA SMART - вбудована витяжка, оснащена функціями відведення та рециркуляції повітря.

Faber INCA SMART C LG A52 - витяжка, яка оперативно позбавить вашу кухню від випарів, диму, гару і, таким чином, очистить повітря приміщення. За своєю конструкцією витяжка вбудована, може і відводити і ріціркуліровать повітря. Її продуктивність 600 куб.м / год, що цілком достатньо для ефективної роботи.

У даній моделі є три режими швидкості, ви можете вибрати потрібний в залежності від інтенсивності випарів. Обладнана двома галогенними лампами, м'яке світло яких не напружує зір, і, в той же час, освітить вашу кухню. Витяжка має зручну панель управління, ви без зусиль зможете міняти інтенсивність роботи витяжки, вмикати освітлення і так далі. Купивши її, ви безсумнівно оціните якість її роботи.

Витяжка кухонна FABER INCA SMART C LG A52 представлена ​​в кольорі нержавіючої сталі. Вона полновстраіваема, завдяки чому стане зовсім непомітною на вашій кухні. Все, що ви будете бачити - це нижню поверхню витяжки. У комплект до витяжки входить гарантійний талон та інструкція з монтажу, яка детельно пояснює принцип вбудовування витяжки. Вага моделі складає 6,5 кг.

FABER- ця компанія має багаторічний досвід виробництва кухонних витяжок. Прогресивний погляд на виробництво цього необхідного кухонного пристрою дозволяє продукції компанії FABER завжди залишатися актуальною, коли мова йде про якість і дизайні. Компанія активно співпрацює з кращими виробниками кухонь в Німеччині і Італії. В Європі словосполучення «кухонна витяжка» повсюдно асоціюється з ім'ям FABER.

FABER - італійський бренд, під яким виробляються кухонні витяжки. Faber S.p.A. - багатонаціональний холдинг, що займається виробництвом кухонних витяжок. Компанія є першою в своїй сфері в Італії, де кожна друга витяжка - FABER (Фабер).

Завдяки придбанню ряду виробничих потужностей, Faber присутній на 3-х континентах, з 7-ю заводами в 6-ти країнах: Італія, Швеція, Франція, Туреччина, Індія та Аргентина, а також з маркетинговим офісом в США та представництвом в Росії.

У 2004 році швейцарська група Franke стає основним акціонером Faber S.p.A., а з 2005 року Faber вже повністю входить до складу групи Franke і грає важливу роль в якості бізнес-одиниці і фахівця з виробництва кухонних витяжок. Компанія також представлена ​​кількома локальними торговими марками, такими як ROBLINВО, MEPAMSA, SPAR.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4260 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!