За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відпарювач для одягу Tefal IT8460

код товару: U0347214
Ціна за одиницю:
4095 грн
+96 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1800 Вт
Подача пари 35 г/хв
Об'єм резервуару для води 1300 мл
Розміри 39.5 х 28 х 37 см

Інші

Виробник Tefal
Модель IT8460
Артикул IT8460
Гарантія, міс 24
Штрихкод 3121040071564
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відпарювачь для одягу TEFAL IT8460

Вертикальний відпарювач Tefal Prostyle швидко і легко розгладжує будь-які складки на всіх типах тканин. Пристрій впорається з тривалим відпарюванням великої кількості речей або просто освіжить ваш одяг перед виходом. Отпариватель заощадить час при кожному використанні - через 45 секунд після включення він вже готовий до роботи. Прасувальна дошка та хімчистка вам більше не знадобляться.

Компактний, але високоефективний відпарювач оснащений безліччю функцій для найбільшого комфорту використання. Ви також легко зможете освіжити і продезінфікувати диван, штори і простирадла.

Ексклюзивна запатентована вертикальна підтримка дозволить вам відпарювати одяг навіть однією рукою. Зі знімним резервуаром для води ви більше не залежите від довжини парового шланга - відпарюєте, як і де вам зручно. А завдяки потужністю 1800 Вт і постійного пару 30 г / хв, проникаючого глибоко в тканину, цей отпариватель заощадить вам сили і час.

Ексклюзивна запатентована система вертикальної підтримки Steam & Press забезпечує подвійну дію відпарювання, що забезпечує чудові результати в найкоротші терміни. Насадка XL Delta Steam забезпечує високу точність відпарювання, а широка зона розподіл пара дозволяє їй глибоко проникати в тканину і розгладжувати складки.

1800 Вт Потужність і постійна подача пара з потужністю в 30 г / хв забезпечують виняткову продуктивність і неперевершений результат. Швидкі результати: швидкий час нагріву в 45-секунд ідеально підходить для повсякденного використання.

5 рівнів потужності спарювання з регулятором на ручці для більшої зручності і для простоти використання. Придатний для всіх тканин, навіть самих делікатних, з п'ятьма рівнями потужності відпарювання, що охоплюють всі потреби в догляді за одягом. Знімний резервуар для води об'ємом 1.3 л для легкості і зручності використання. Потужність пара вбиває 99.9% мікробів і бактерій, освіжаючи і видаляючи запах. Новий дизайн приладу для догляду за одягом легко впишеться в інтер'єрі будь-якого будинку.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4095 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!