За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта MSI GeForce RTX2080 SUPER 8192Mb GAMING X TRIO (RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO)

код товару: U0376130
Ціна за одиницю:
27277 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2080 SUPER
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Boost) 1845 MHz
Частота пам'яті 15500 MHz
Максимальне число дисплеїв 5
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 3 x DisplayPort1 x HDMI ,  1 x USB Type-C
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулер
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 + 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 650 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Технології Multi-GPU SLI ,  2-way
Розміри 328 x 140 x 56.5 mm
Вага 1531 г

Інші

Виробник MSI
Модель GeForce RTX2080 SUPER 8192Mb GAMING X TRIO
Артикул RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4719072660031
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Архітектура NVIDIA Turing
Ця революційна архітектура в поєднанні з новітньою платформою GeForce RTX об'єднує технології трасування променів у реальному часі, штучного інтелекту та програмованого шейдингу, щоб дати вам змогу насолоджуватися іграми на зовсім іншому рівні.

Будь супер
У новій серії відеокарт GeForce RTX Super ще більше ядер і більш висока тактова частота, що забезпечує до 25% більше продуктивності, порівнюючи з оригінальною серією RTX 20 і вшестеро швидша за попереднє покоління відеокарт 10 серії. Зарядите свій ПК суперміццю!

GeForce Experience
Стримте ігри, знімайте відео та скріншоти та діліться ними з друзями. Постійно оновлюйте драйвери відеокарти й оптимізуйте ігрові параметри. GeForce Experience дасть вам змогу усе це зробити з легкістю. Чудовий застосунок-компаньйон до відеокарти GeForce.

Повернення монстра
Моделі серії GeForce RTX 20 Gaming X Trio — це монстри серед відеокарт, оскільки в них застосовуються найпотужніші графічні процесори та найпотужніша система охолодження з трьома вентиляторами. Чорний колір поєднується в їхньому дизайні із сірим кольором збройового металу. В їхньому витонченому вигляді виділяється металева підсилювальна пластина зі шліфованою, а на передній і бічній сторонах можна побачити розкішну повнокольорову підсвітку, яка налаштовується й синхронізується з підсвіткою інших компонентів через програму Mystic Light.

Кольорова підсвітка
Наповніть своє відеокарту яскравими кольорами за допомогою вбудованої підсвітки. Скориставшись утилітою Mystic Light, можна вибрати серед мільйонів відтінків і декількох динамічних візуальних ефектів. Міняти зовнішній вигляд пристрою — гранично просто, потрібно лише зробити кілька клацань мишкою. Якщо ж ви трохи втомилися від буйства барв, то можете так само легко повністю вимкнути підсвітку.

Система охолодження TRI-FROZR
Нова система TRI-FROZR продовжує підтримувати чудову репутацію MSI у сфері охолодження. Використання трьох вентиляторів на величезному радіаторі забезпечує прекрасне охолодження й тишу.

Надійне охолодження
Масивна система охолодження з продуманою аеродинамікою гарантує належний температурний режим для всіх компонентів пристрою.

Вентилятори Torx Fan 3.0
Вентилятори Torx останньої версії піднімають планку ефективності ще вище. Традиційні лопаті з оновленою крильчаткою фокусують повітряний потік, який потім прямує вниз дисперсійними лопатями, створюють збільшене статичний тиск.

  • Дисперсійні лопаті вентилятора мають більш крутий профіль, що сприяє більшому прискоренню повітряного потоку, збільшуючи ефективність охолодження.
  • Традиційні лопаті вентилятора створюють постійний повітряний потік і направляють його на масивний радіатор охолодження.

Дворядні підшипники
Дворядні підшипники забезпечують вентиляторів MSI TORX 3.0 тривалий термін експлуатації, що гарантує безпроблемний геймінг упродовж довгого часу. Працюючи під навантаженням, вентилятори залишаються практично безшумними. Це дає змогу відеокарті залишатися холодної навіть під час найважчих ігрових сесій.

Хвиляста форма ребер дає змогу повітряному потоку легше проходити через радіатор, що сприяє зниженню рівня шуму.
Технологія Airflow Control слугує для того, щоб повітряний потік прямував безпосередньо на теплові трубки, водночас завдяки збільшеній площі тепловидатність він може поглинути більше тепла, перш ніж покинути радіатор.

ZeroFrozr — насолоджуйтеся тишею!
Суть технології ZeroFrozr, вперше представленої компанією MSI у 2008 році, проста — під низькими навантаженнями вентилятори системи охолодження повністю зупиняються, щоб зробити відеокарту безшумною. Якщо ж навантаження зросте, і температура підніматиметься, вентилятори автоматично відновлять свою роботу.

Охолодження системи живлення
На силових елементах відеокарти встановлена алюмінієва пластина, що сприяє їхньому охолодженню й оптимізації ефективності.

Поліпшені теплові трубки
Мідні теплові трубки проходять крізь масивний радіатор, що складається з безлічі алюмінієвих ребер, розподіляє тепло по всій його довжині. Для найбільшого ефекту вони розташовуються максимально щільно один до одного в основі радіатора, у районі контакту з графічним процесором.

Мідна основа
В основі кулера розташована масивна пластина з нікельованої міді, яка відводить тепло від графічного чипа відеокарт серії MSI Gaming і спрямовує його в теплові трубки для подальшого розсіювання.

Термоінтерфейс X
Під час створення ідеальної системи охолодження потрібно враховувати кожну деталь, і тому в кулерах відеокарт MSI застосується високоякісна термопаста, яка є ефективним і довговічним тепловим інтерфейсом.

Термопрокладки
На безлічі компонентів пристрою встановлені термопрокладки, які передають тепло радіатора для зниження робочої температури.

Оптимізована розводка
Під металевими радіаторами ховається найголовніше — друкована плата, на якій розміщені всі компоненти відеокарти. Оптимізована розводка електронних з'єднань між ними дає змогу їм обмінюватися даними на максимальній швидкості.

Покращена друкована плата
Використання потовщених шарів міді забезпечує швидше й чистіше передавання сигналу для стабільної роботи.

Охолодження тепловими трубками Close Quarters
Теплові трубки, що мають тепловий контакт з охолодженням Close Quarters і пластиною бекплейт, неабияк покращують ефективність охолодження відеокарти.

Оригінальна друкована плата
Не всі друковані плати однаково якісні. Плата від MSI відрізняється від референсної більш потужною системою живлення, великою кількістю шарів і більшою площею. Все це зрештою виражається в більш стабільній роботі пристрою.

Функційне програмне забезпечення
Додається до відеокарти MSI програмне забезпечення допоможе вичавити з неї максимум швидкості та персоналізувати її параметри на свій смак.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

20 лютого 2020
imgimgimgimgimg

Класна відеокарта,тиха і потужна але на віндоуз 10 не працює містік лайт.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
20 лютого 2020

Доброго дня! Можливо тут Ви зможете знайти відповідь на своє питання https://ua.msi.com/Landing/mystic-light-rgb-gaming-pc/how-to

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27277 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!