За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта MSI GeForce RTX2070 SUPER 8192Mb GAMING TRIO (RTX 2070 SUPER GAMING TRIO)

код товару: U0403697
Ціна за одиницю:
18933 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2070 SUPER
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Boost) 1770 MHz
Частота пам'яті 14000 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 3 x DisplayPort1 x HDMI
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 + 8 pin
Максимальна споживана потужність 215 Вт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 650 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Технології Multi-GPU SLI ,  2-way
Розміри 328 x 140 x 56.5 mm

Інші

Виробник MSI
Модель GeForce RTX2070 SUPER 8192Mb GAMING TRIO
Артикул RTX 2070 SUPER GAMING TRIO
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4719072665180
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Повернення монстра
Моделі серії GeForce RTX 20 Gaming Trio — це монстри серед відеокарт, оскільки в них застосовуються найпотужніші графічні процесори та найпотужніша система охолодження з трьома вентиляторами. Чорний колір поєднується в їхньому дизайні із сірим кольором збройового металу. В їхньому витонченому вигляді виділяється металева підсилювальна пластина зі шліфованою, а на передній і бічній сторонах можна побачити розкішну повнокольорову підсвітку, яка налаштовується й синхронізується з підсвіткою інших компонентів через програму Mystic Light.

Барвиста підсвітка
Наповніть своє відеокарту яскравими кольорами за допомогою вбудованої підсвітки. Скориставшись утилітою Mystic Light, можна вибрати серед мільйонів відтінків і декількох динамічних візуальних ефектів. Міняти зовнішній вигляд пристрою — гранично просто, потрібно лише зробити кілька клацань мишкою. Якщо ж ви трохи втомилися від буйства барв, то можете так само легко повністю вимкнути підсвітку.

Під надійним прикриттям
На зворотному боці відеокарти Gaming Trio розташована підсилювальна пластина — бекплейт, яка не тільки робить пристрій міцнішим, але й надає йому класного зовнішнього вигляду. Крім того, завдяки термопрокладці вона виступає в ролі радіатора для деяких елементів відеокарти.

Вентилятори TORX 3.0
Вентилятори TORX останньої версії піднімають планку ефективності ще вище. Традиційні лопаті з оновленим обробленням фокусують повітряний потік, який потім прямує вниз дисперсійними лопатями, що створює збільшений статичний тиск.

  • Дисперсійні лопаті вентилятора мають більш крутий профіль, що сприяє більшому прискоренню повітряного потоку, збільшуючи ефективність охолодження.
  • Традиційні лопаті вентилятора створюють постійний повітряний потік і направляють його на масивний радіатор охолодження.


Дворядні підшипники
Дворядні підшипники забезпечують вентиляторів MSI TORX 3.0 тривалий термін експлуатації, що гарантує безпроблемний геймінг упродовж довгого часу. Працюючи під навантаженням, вентилятори залишаються майже безшумними. Це дає змогу відеокарті залишатися холодною навіть під час найважчих ігрових сесій.

Zero Frozr — охолодження за запитом
Вперше представлена у 2008 році, технологія MSI Zero Frozr не залишилася непоміченою, у той час, як зараз вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в керуванні вентиляторами, які повністю зупиняються у разі, коли немає навантаження. У такий спосіб, ви можете повністю зосередитися на грі, не відвертаючи увагу на шум вентиляторів.

Продумана аеродинаміка
Створення найкращої системи охолодження вимагає знання законів аеродинаміки.
Хвиляста форма ребер дає нагоду повітряному потоку легше проходити через радіатор, що сприяє зниженню рівня шуму.
Технологія Airflow Control слугує для того, щоб повітряний потік прямував безпосередньо на теплові трубки, водночас завдяки збільшеній площі тепловидатність він може поглинути більше тепла, перш ніж покинути радіатор.

Сконцентровані теплові трубки
Мідні теплові трубки проходять крізь масивний радіатор, що складається з безлічі алюмінієвих ребер, розподіляє тепло по всій його довжині. Для найбільшого ефекту вони розташовуються максимально щільно один до одного в основі радіатора, у районі контакту з графічним процесором.

Оптимізована розводка
Під металевими радіаторами ховається найголовніше — друкована плата, на якій розміщені всі компоненти відеокарти. Оптимізована розводка електронних з'єднань між ними дає змогу їм обмінюватися даними на максимальній швидкості.

Охолодження пам'яті
Для охолодження чипів пам'яті використовується лита металева пластина, яка також запобігає вигину друкованої плати, бувши прикріпленим до її кріплення панелі. Елементи системи живлення в правій частині пристрою охолоджуються пластиною, яка є частиною основного радіатора.

Оригінальна друкована плата
Не всі друковані плати однаково якісні. Плата від MSI відрізняється від референсної більш потужною системою живлення, великою кількістю шарів і більшою площею. Все це зрештою виражається в більш стабільній роботі пристрою.

Функціональне програмне забезпечення
Додається до відеокарти MSI програмне забезпечення допоможе вичавити з неї максимум швидкості та персоналізувати її параметри на свій смак.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

18933 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!