За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта ASUS Radeon RX 570 4096Mb AREZ STRIX GAMING OC (AREZ-STRIX-RX570-O4G-GAMING)

код товару: U0346345
Ціна за одиницю:
5697 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки AMD
Графічний чіп Radeon RX 570
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 4 ГБ
Тип пам'яті GDDR5
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Boost) 1310 MHz
Частота пам'яті 7000 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 5120 x 2880
Роз'єми 2 x DVI1 x HDMI1 x DisplayPort
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 2 шт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 450 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5

Інші

Виробник ASUS
Модель Radeon RX 570 4096Mb AREZ STRIX GAMING OC
Артикул AREZ-STRIX-RX570-O4G-GAMING
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта ASUS Radeon RX 570 4096Mb AREZ STRIX GAMING OC (AREZ-STRIX-RX570-O4G-GAMING)

Відеокарта AREZ Strix RX 570 - це геймерская модель, оснащена безліччю ексклюзивних технологій ASUS. Використовувана на ній система охолодження DirectCU II може похвалитися високою ефективністю за рахунок вентиляторів з оптимізованої геометрією крильчатки, а бездоганна надійність пристрою забезпечується повністю автоматизованим процесом виробництва (технологія Auto-Extreme).

Система підсвічування Aura RGB допоможе зробити дизайн комп'ютера незабутнім за допомогою оригінальних світлових ефектів. У комплект поставки AREZ Strix RX 570 входять утиліти GPU Tweak II (для настройки і моніторингу параметрів відеокарти) і XSplit Gamecaster (для запису і трансляції процесу гри в режимі реального часу).

На дану відеокарту встановлена ​​ексклюзивна система охолодження DirectCU II з технологією «прямого контакту»: мідні теплові трубки кулера безпосередньо контактують з поверхнею графічного процесора. Ця технологія забезпечує на 30% нижчу температуру в порівнянні з референсним кулером.

Високоякісні вентилятори з оптимізованої геометрією крильчатки, що входять до складу системи охолодження даної відеокарти, підсилюють повітряний потік і збільшують статичний тиск в порівнянні з кулером референсной моделі. При цьому вони виробляють в три рази менше шуму.

При малому і середньому рівні навантаження, коли температура графічного процесора залишається нижче заданого рівня *, кулер буде охолоджувати відеокарту в пасивному режимі, тобто при нульовому рівні шуму від вентиляторів.

Вентилятори, що використовуються на відкритих серії AREZ Strix, є пилонепроникними, відповідаючи класу захисту IP5X. Це означає їх довговічність, що в свою чергу збільшує термін служби всього пристрою.

Технологія ASUS FanConnect II означає, що на відеокарті є 4-контактний роз'єм для підключення корпусних вентиляторів з регулюванням по ШІМ або напрузі. Зміна їх швидкості здійснюється на основі температури центрального і графічного процесора - в залежності від того, яка вище. Крім того, користувачеві надається можливість гнучкого налаштування алгоритму регулювання.

Високій якості готового пристрою сприяє повністю автоматизований процес виробництва (технологія Auto-Extreme), який відповідає більш суворим екологічним нормам за рахунок усунення шкідливих хімічних речовин і зменшення енергоспоживання на 50%.

Стабільну роботу відеокарти сприяє високоякісна елементна база. Використовувані на ній компоненти Super Alloy Power II забезпечують ефективне споживання енергії та зниження температури приблизно на 50% в порівнянні з попередніми рішеннями.

Геймерам більше не доведеться шукати компроміс між швидкістю і якістю ігрової графіки. Відеокарта AREZ STRIX RX 570 гарантує і те, і інше. Технологія Radeon FreeSync ™ дозволяє гнучко адаптувати параметри графічної підсистеми для отримання якісної картинки без артефактів практично при будь-якій частоті кадров1. Насолоджуйтеся плавністю промальовування ігрових сцен завдяки відеокарті AREZ STRIX RX 570 на базі графічного процесора AMD Radeon ™ з підтримкою технології Radeon FreeSync ™.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

23 серпня 2019
imgimgimgimgimg

тиждень ось як в ділі відеокарта. по продуктивності - виконує все що їй і належить робити. та є одна біда, режим "Сну" вимкнений, але я завжди залишав активною опцією відключення монітору, якщо відсутній хвилин 10. ніяких проблем не було. але тепер при простої, у такому стані, протягом декількох годин - ні клава, ні мишка не повертають монітор до тями. мишка світиться, на клаві намлок активний, індикатор активності вінта собі блимає - але допомогає лише ресет. перепробував купу версій драйверів - не допомагає.
чи це гарантійний випадок, чи якщо не пройшло 14 днів ,то картку краще здати?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
01 жовтня 2019

дослідним шляхом з’ясувалося - причина в кривих дровах та в увімкненій функції Chill (типу енергозбереження). В останніх версіях драйверів не знайшов як її вимкнути, а в старіших ще за 2018, така можливість є.
п.с. були перепробувані різні налаштування енергозбереження, як із під ОС та і в БІОСі та оновлення всіх можливих драйверів до решти пристроїв - нічого не допомогло. Навіть на старіших драйверах відеокарти комп не прокидався, до моменту відключення функції Chill.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
01 жовтня 2019

Доброго дня! Дякуємо Вам за опис вирішення проблеми! Сподіваємося, це стане в пригоді іншим користувачам.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23 серпня 2019

Доброго дня! Висновок про гарантійність випадку дає сервісний центр (https://service.brain.com.ua/) - Ви можете звернутись за діагностикою. Але можливо це наслідки обраних налаштувань в ОС? Повинен бути пункт з "дозволити периферійним пристроям (або - "цьому пристрою") виводити ПК зі "Сну"", щось на кшталт такого в залежності від версії Вашої ОС - іноді дане налаштування може бути увімкнене у звичайному режимі. Або перевірте налаштування відеокарти. Детальніше можна ознайомитись в мережі за допомогою пошукових систем.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
5697 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!