За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта ASUS GeForce GTX1650 4096Mb PH OC (PH-GTX1650-O4G)

код товару: U0354657
Ціна за одиницю:
7619 грн
+127 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Форм-фактор міні
Призначення ігрова
Графічний чіп GeForce GTX 1650
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 4 ГБ
Тип пам'яті GDDR5
Розрядність шини пам'яті 128 Bit
Частота ядра (Base) 1485 MHz
Частота ядра (Boost) 1710 MHz
Частота пам'яті 8002 MHz
Максимальне число дисплеїв 3
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 1 x HDMI1 x DVI1 x DisplayPort
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 1 шт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 300 Вт
Версія OpenGL 4.5

Інші

Виробник ASUS
Модель GeForce GTX1650 4096Mb PH OC
Артикул PH-GTX1650-O4G
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718017295772
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Графічний процесор GeForce GTX 1650: створений на базі високопродуктивної мікроархітектури NVIDIA Turing. Оновіть свій комп'ютер відеокартою, яка в 2 рази перевершує по продуктивності модель GeForce GTX 950, а в новітніх іграх випереджає модель GTX 1050 на 70%! Додаток GeForce Experience для оновлення драйверів і оптимізації ігрових налаштувань. Також з його допомогою можна записувати відеоролики, робити скріншоти, вести прямі трансляції ігрового процесу і показувати все це своїм друзям. Подвійний шарикопідшипник, який використовується в вентиляторі, має вдвічі більшим терміном служби, ніж традиційні підшипники ковзання.

Пилонепроникний вентилятор: сертифікований за стандартом IP5X. Технологія Auto-Extreme покращує надійність готового продукту за рахунок повністю автоматизованого процесу виробництва. Компактний форм-фактор забезпечує максимальну сумісність з комп'ютерними корпусами. Додаток GPU Tweak II дозволяє здійснювати моніторинг і управління всіма параметрами відеокарти.

Компактна міць. Відкрите серії Phoenix пропонують максимально можливу продуктивність в компактному форм-факторі, який робить їх сумісними з більшістю мініатюрних комп'ютерних корпусів. Такі пристрої вимагають ефективного охолодження, тому на них використовуються пилонепроникні (IP5X) вентилятори з довговічними подвійними підшипниками. Вентилятор з подвійним шарикопідшипником, що використовується у відеокарті GeForce GTX 1650, володіє збільшеним терміном служби, ніж традиційні вентилятори з підшипниками ковзання.

Пил - ворог номер один для вентиляторів. Очистити їх лопаті нескладно, однак розібрати корпус відеокарти, щоб до них дістатися, може виявитися непростим завданням. Ось чому дана модель оснащується пилонепроникним вентилятором, що відповідає стандарту IP5X. Завдяки цьому ефективність охолодження пристрою не буде знижуватися з плином часу. Процес виготовлення даної відеокарти повністю автоматизований. Технологія Auto-Extreme дозволяє здійснювати пайку всіх елементів за один етап, що зменшує термічну навантаження на компоненти і робить непотрібним застосування жорстких хімікатів для очищення. Результат - менший вплив виробництва на навколишнє середовище, економія електроенергії і більш надійний кінцевий продукт.

Моніторинг та налаштування параметрів відеокарти. У комплект поставки сучасних відеокарт ASUS входить ексклюзивна утиліта GPU Tweak II, яка надає користувачеві повний контроль над графічною підсистемою комп'ютера. З її допомогою можна змінювати частоти і напруги, налаштовувати роботу вентиляторів, відстежувати дані апаратного моніторингу і т.д. Ця утиліта допоможе вам витягти максимум з вашої нової відеокарти! До даної відеокарти ASUS додається безкоштовна ліцензія на утиліту XSplit Gamecaster, призначену для трансляції ігрового процесу в інтернеті. Чекаємо вас онлайн!

Швидкість мережевої гри залежить від шляху, яким відправляються пакети з її даними на сервер. Технологія Gamers Private Network від компанії Wtfast служить для автоматичної оптимізації цього маршруту, що дозволяє значно знизити мережеві лаги і мінімізувати кількість втрачених пакетів. Придбайте відеокарту ASUS - і отримаєте 6-місячну підписку на даний сервіс абсолютно безкоштовно!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7619 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!