За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор TCL 65C815

код товару: U0538506
Ціна за одиницю:
34999 грн
+935 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора QLED - телевізор

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Контрастність 4000:1
Тип матриці VA
Тип підсвічування Edge LED
Частота розгортки панелі 120 Гц

Зображення

Технології поліпшення зображення Dolby Atmos ,  HDR10 ,  Dolby Vision

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 35 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USB1 x RJ-453 x HDMICIАнтеннийHeadphoneComposite

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система Android

Додатково

Енергоспоживання 153 Вт

Технічні компоненти

Flash Memory 16GB

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x200мм)
Розміри з підставкою 1448 х 932 х 366 мм
Розміри без підставки 1446 x 863 x 67 мм
Вага з підставкою 22.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник TCL
Модель 65C815
Артикул 65C815
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Квантова точка – неперевершена передача кольору.

Завдяки сучасній технології квантових точок цей телевізор TCL забезпечує справжній кінематографічний колір, що складається з більш ніж мільярда кольорів і відтінків. Всі кольори, які можуть вловити кінокамери. Вони дозволяють забезпечити рівень передачі кольору, деталізації і глибини, який не має собі рівних серед інших світлодіодних або OLED-телевізорів.

4K HDR PREMIUM – деталі зображення, яскравість і точні яскраві кольори

Останнім стандартом для контенту UHD є High Dynamic Range. HDR PREMIUM забезпечує чудовий розширений динамічний діапазон з чудовою яскравістю, винятковою деталізацією тіней і яскравими точними квітами. Оцініть неймовірну деталізацію зображення відповідно до задумкою творців фільму. Зображення, яке ви бачите, так само деталізовано, як і в реальному світі. Пориньте в глибину і деталі!

Власний дисплей 100 Гц для чудової якості рухомих зображень

Насолоджуйтеся динамічними зображеннями, такими як спортивні змагання або бойовики, з реалістичною плавністю і чіткішими деталями завдяки нашому власному дисплею 100 Гц. Ніщо не може перевершити природний рух 100 Гц.

Dolby Vision – Atmos: приголомшливий реалізм, який ви ніколи не побачите, почуєте і відчуєте.

Dolby Vision HDR забезпечує виняткову передачу кольору, контраст і яскравість на екрані, змінюючи ваші враження від перегляду. Dolby Atmos переносить вас в історію з рухомим звуком, який обтікає вас із захоплюючою дух реалістичністю.

Integrated Sound від ONKYO: домашній кінотеатр

Серія C81 оснащена звуковим рішенням 2.1 ONKYO з ефектом присутності і передніми динаміками. Він забезпечує неймовірно захоплюючий звук для ваших фільмів, музики і відеоігор. У верхній частині серії C81 є спеціальний низькочастотний динамік, розташований на задній панелі телевізора. Високоякісна аудіосистема ONKYO і Dolby Atmos піднімають ваші враження від звуку кінематографічної якості, виводячи враження від кіно на новий вимір. Dolby Atmos і символ подвійної букви D є зареєстрованими товарними знаками Dolby Laboratories.

4K HDR10 + TCL

Завдяки HDR10 + на вашому телевізорі TCL ви будете насолоджуватися насиченими і реалістичними зображеннями, які б сцени не були темними або яскравими. HDR 10+ гарантує, що кожна сцена точно оптимізована для кольору, контрасту і найдрібніших деталей.

Android TV для простих і необмежених розваг

Android TV поставляється з вбудованим Google Home і Google Assistant. Знайдіть останній блокбастер, перевірте рахунок у великій грі або вимкніть світло – і все це, не покидаючи того, що ви дивитеся. Android TV також дозволяє транслювати контент UHD прямо на телевізор і насолоджуватися власними додатками 4K HDR на великому екрані. Інноваційні функції, такі як картинка в картинці (PIP), просте перемикання завдань, розраховані на багато користувачів облікові записи або бічні налаштування, які гарантують, що улюблений контент всіх членів сім'ї завжди знаходиться в центрі уваги.

Android TV від TCL з розширеним голосовим керуванням робить життя простої і інтелектуальної.

TCL Android TV пропонує можливість використання телевізора без допомоги рук (керування дальнім полем). Без пульта дистанційного керування ви можете використовувати свій голос для доступу, запуску та керування контентом, увімкнення телевізора, перемикання входів, регулювання гучності, пошуку контенту і багато чого іншого на відстані. Це так просто, розмовляйте зі своїм телевізором, як з друзями!

Зустрітися зі своїм Google Асистентом

Задавайте їй питання. Скажи йому, що потрібно робити. Це ваш особистий Google, який завжди готовий допомогти з більш ніж 1 мільйоном дій. Задайте йому що-небудь. Скажіть йому, що потрібно робити. Керуйте домашніми пристроями.

Alexa дозволяє вашому голосу керувати вашим світом

Amazon Alexa живе в хмарі і постійно стає розумнішою. Попросіть Alexa включити музику, почути новини, дізнатися погоду, відрегулювати гучність телевізора, перемкнути телеканал, управляти своїм розумним будинком і т. Д Сумісність з Alexa дозволяє вам використовувати ваші пристрої Amazon Alexa, включаючи Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot і Echo Plus (купуються окремо), для керування телевізором.

Дивіться Netflix в 4K HDR

Netflix – один з найбільших інтернет-телеканалів в світі, що пропонує широкий спектр програм, призначених для Кожного. Дивіться програми, заплановані спеціально для вас, в тому числі оригінальні Серіали Netflix, відмічені нагородами фільми і документальні Фільми. Тепер є як 4K UHD HDR.

Дивіться YouTube в 4K

З YouTube ви можете бачити, що дивиться весь світ, від найпопулярніших музичних кліпів до відеоігор і популярних розважальних програм, через новини та багато іншого. Підписуйтесь на вподобані канали, діліться з друзями і дивіться на будь-якому пристрої. І тепер є в якості 4K UHD.

Amazon Prime Video

Тисячі популярних фільмів і телешоу, удостоєні нагород Prime Originals і спортивні трансляції, при наявності передплати.

Елегантний безрамний металевий дизайн

Без рамки на передній панелі для більшого екрану і більшої кількості улюбленого зображення. У цій ультратонкой дизайнерської концепції використовується справжній метал, що робить його не тільки елегантним предметом ручної роботи, але і довговічним, який впишеться в ваш житловий простір. Красиво і зручно: розкішний металевий дизайн серії C81 оснащений інноваційної центральної підставкою на трьох ніжках, яка створює ефект польоту телевізора і дозволяє розмістити цей великий екран навіть в обмеженому просторі будинку. Непідвладний часу зразок художнього дизайну, який ідеально вписується в ваш житловий простір.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

34999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!