За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор TCL 55C728

код товару: U0651244
Ціна за одиницю:
29798 грн
+744 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVQLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці VA
Тип підсвічування Direct LED
Частота розгортки панелі 120 Гц

Зображення

Технології поліпшення зображення HDR ,  MEMC ,  Dolby Atmos ,  HDR10 ,  Dolby Vision

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USB4 x HDMIHeadphone1 x RJ-45CI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Енергоспоживання 155 Вт

Технічні компоненти

GPU Mali G52 MP2

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 1229 x 766 x 300 мм
Вага з підставкою 13.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник TCL
Модель 55C728
Артикул 55C728
Гарантія, міс 12
Штрихкод 5901292515737
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Будьте готові діяти!

C728 – це ідеальний 4K QLED телевізор для геймерів – він може похвалитися великим кольоровим охопленням, плавною картинкою завдяки частоті оновлення екрану 120 Гц MEMC, комплексним центром керування будинком, а також можливістю підключення інтелектуальних пристроїв.

4K QLED TV

Зображення високої чіткості проходить більш ніж через мільярд нанокристалів квантових точок. Чудовий 4К дисплей покращено за рахунок додавання новітніх технологій із розширеним динамічним діапазоном. Насолоджуйтесь бездоганним зображенням з повною кольоровою гамою та насиченою яскравістю.

Драматичний Dolby Vision IQ

Створюйте кінотеатр вдома за допомогою технології Dolby Vision. Dolby Vision покращує зовнішній вигляд ексклюзивного контенту Dolby, відображаючи мільярд кольорів, збільшуючи контраст та підвищуючи рівні яскравості. Крім того, вбудований датчик освітленості інтелектуально оптимізує контент залежно від яскравості кімнати.

120Hz MEMC

MEMC (Motion Estimation & Motion Compensation) робить зображення ідеально плавним. Інтелектуальний алгоритм забезпечує частоту оновлення 120 кадрів в секунду – відображення зображення у високій роздільній здатності з вихідною швидкістю або оновлення даних з низьким числом кадрів в секунду. Швидко рухаються, насичені діями сцени виглядають чіткішими без розмиття. Коли дія стає інтенсивною, ваш дисплей легко адаптується.

HDMI 2.1

Випробуйте новий рівень геймінгу в динаміці. Скористайтеся передовими технологіями відображення та звуку, більш плавною потоковою передачею та потужним процесором. HDMI2.1/VRR/eARC/ALLM/Низька затримка введення/WiFi 5

Ігровий центр

Насолоджуйтесь більше ніж 150 іграми, у тому числі спортивними, стратегіями, пригодами та гонками з допомогою мобільного телефону або геймпада.

ONKYO

Акустичні системи ONKYO підвищують якість звуку за допомогою аудіоапаратури кінематографічного рівня, розробленої для нового звучання.

Театральний Dolby Atmos

Dolby Atmos забезпечує багатовимірний звук, долаючи традиційне плоске звучання ТБ. Насолоджуйтесь неймовірною чіткістю та яскравістю звуку.

Домашній центр розваг

Втомилися від нескінченного пошуку сучасного контенту? У вашому розпорядженні 7000+ додатків, 700000+ шоу/фільмів та відеодзвінки Google Duo у Центрі розваг TCL.

Google Duo

З легкістю телефонуйте один на один або приєднуйтесь до групових дзвінків за допомогою програми для відеочату від Google.

YouTube x Netflix x Prime Video

Завдяки встановленим сертифікованим YouTube, Netflix і Amazon Prime Video ви знайдете розвагу до душі серед багатьох останніх фільмів і телешоу.

TCL Channel

TCL Channel – це вдосконалений інтерфейс з нескінченним потоком контенту, доступ до найпопулярніших і найкращих сервісів.

Центр керування домом

TCL прагне зробити життя більш технологічним за допомогою Центру керування домом. Керуйте телевізором через смартфон, транслюйте контент з мобільних пристроїв та керуйте екосистемою за допомогою простих голосових команд – ласкаво просимо до будинку майбутнього.

Голосове керування без допомоги рук 2.0

Працює на Google Assistant. Перемикайте канали, встановлюйте нагадування та відкривайте потокові сервіси за допомогою простих голосових команд

AI x IoT

Насолоджуйтесь додатковими можливостями підключення та керування без допомоги рук за допомогою Google Assistant і Alexa

MagiConnect

Робіть скріншоти прямого ефіру, ділитесь контентом в соціальних мережах, транслюйте аудіо/відео зі своїх мобільних пристроїв та багато іншого.

Краще на великому екрані

Будь це відео, зображення, веб-сайти або ігри: дивіться більше і транслюйте більше прямо зі своїх пристроїв на телевізор.

Android TV

Отримайте більше задоволення від розваг з новітньою системою Android R. Доступ до 7000+ додатків та 700000+ шоу/фільмів в одному місці. Насолоджуйтесь телепередачами, музикою, фільмами, іграми та багатьом іншим – легкий доступ до персоналізованих рекомендацій, а якщо не вистачить – завантажте більше улюбленого контенту через Google Play Store.

AiPQ процесор з AI SR

Алгоритм TCL обробляє контент у реальному часі, визначаючи середовище та підвищує рівень зображення та звучання. AIPQ забезпечує оптимізоване відео, тому океани виглядають синішими, а тропічні ліси – більш пишними. Тим часом, AI AQ виявляє звукове середовище та відповідним чином оновлює – кіношні погоні звучать інтенсивніше, спортивні змагання більш захоплюючі, а несподівані зміни у звуку (наприклад, рекламні паузи) коригуються автоматично. Нарешті, AI Super Resolution оптимізує текст, краї та загальну контрастність елементів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

29798 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!