За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung QE75Q900RBUXUA

код товару: U0361661
Ціна за одиницю:
101999 грн
+1689 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiSmart TV8K-телевізориQLED - телевізор
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 75"
Роздільна здатність екрану 7680 x 4320
Частота оновлення 4300 Гц (PQI)

Зображення

Процесор зображення Quantum Processor 8K
Технології поліпшення зображення Quantum HDR 32x ,  Ultra Viewing Angle ,  Direct Full Array 16x ,  Ultimate 8K Dimming ,  HLG ,  HDR10+ ,  Ultra Black ,  Motion Rate 200 ,  Local Dimming ,  Contrast Enhancer ,  Auto Motion Plus ,  Natural Mode

Аудіо

Потужність динаміків 60 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 3 x USB1 x RJ-45CI+1 x цифровий аудіовихідАнтенний4 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система Samsung SMART TV

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель QE75Q900RBUXUA
Артикул QE75Q900RBUXUA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8801643753122
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Samsung QE75Q900R - нова ера чіткості і реалістичності

Відкрийте для себе новий вимір реалістичності зображення з супер-роздільністю 8К. Глибоке, насичене зображення з приголомшливим рівнем деталізації виглядає настільки живим і природним, що здається ви зможете з легкістю торкнутися його рукою. Завдяки підтримці технології Q HDR 4000, що розширює діапазон яскравості, ви зможете розглянути такі деталі в найяскравіших і найтемніших сценах, про які навіть не підозрювали!

Роздільність нового формату - 33 млн. пікселів

Зображення 8K UHD (7680 x 4320) містить в чотири рази більше пікселів, ніж 4К UHD-зображення і в 16 разів більше, ніж звичайний hd-формат. Такі можливості дозволяють з приголомшливою точністю відтворювати найдрібніші деталі, тому навіть саме велике зображення вражає своєю чіткістю, глибиною і реалістичністю.

Процесор Quаntum 8К

Для відтворення контенту високої роздільної здатності та оптимізації контенту з малою роздільністю до рівня 8К необхідний процесор унікальною потужності. Quantum 8K відмінно справляється з поставленим завданням. Також, високоінтелектуальний процесор подбає про оптимізацію звуку, налаштує яскравість зображення з рівнем зовнішньої освітленості, допоможе визначитися з вибором контенту за допомогою функції голосового управління.

Технологія 8К АІ Upscaling

Штучний інтелект (AI) створює спеціальні формули масштабування 8k TV для обробки зображення з більш низькою роздільністю. АІ покадрово аналізує зображення в режимі реального часу, покращуючи деталі, збільшуючи чіткість і деталізацію, максимально зменшуючи шуми. Ви зможете насолодитися бездоганно чистим і точним контентом рівня 8К, незалежно від якості джерела.

Оптимізація звуку

Розумний процесор проводить автоматичний аналіз кожної сцени і налаштовує звук для максимально ефектного звучання. І галасливі спортивні матчі, і приглушені інтимні діалоги будуть звучати настільки чисто і реалістично, що ви з легкістю відчуйте себе в центрі подій.

Сучасний спосіб управління

Інтелектуальна функція голосових команд допоможе легко підібрати контент, максимально відповідний вашим смакам і перевагам.

Режим Ambient Mode

Телевізор нового покоління-це не тільки бездоганна якість звуку і зображення. Навіть у вимкненому стані ваш TV не діє. Сучасні інтелектуальні функції дозволяють підібрати заставку, яка вигідно підкреслить стилістику інтер'єру, буде відображати поточний час, анонси популярних новин або ж корисні нагадування - на ваш вибір.

Інноваційний дизайн

Гладкий і тонкий корпус в ультраузком обрамленні практично зливається з інтер'єром, гармонійно доповнюючи сучасну стилістику. Єдиний, майже невидимий, волоконно-оптичний кабель об'єднує всі AV-сигнали і джерело живлення. Він гарантує чудову якість сигналу і абсолютно не порушує гармонійності мінімалістського дизайну. За допомогою настінного кріплення «No-Gap», телевізор можна швидко і легко закріпити в будь-якому місці стіни.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

101999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!