За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung QE65Q80AAUXUA

код товару: U0548991
Ціна за одиницю:
69999 грн
+1229 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVQLED - телевізор4K-телевізори
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці QLED
Частота оновлення PQI 3800

Зображення

Процесор зображення Quantum 4K
Технології поліпшення зображення Supreme UHD Dimming ,  Adaptive Picture ,  Direct Full Array ,  Quantum HDR 12x ,  100% Color Volume with Quantum Dot ,  Motion Xcelerator Turbo+ ,  Filmmaker Mode ,  HDR 10+ ,  Auto Motion Plus ,  Wide Viewing Angle

Аудіо

Потужність динаміків 60 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення Антенний4 x HDMI1 x оптичний аудіо1 x RJ-452 x USBCI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система Tizen

Додатково

Енергоспоживання 285 Вт

Технічні компоненти

GPU Neo Quantum Processor 4K

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x300 мм)
Розміри з підставкою 1446.5 x 905.7 x 289.1 мм
Розміри без підставки 1446.5 x 829.8 x 54.7 мм
Вага з підставкою 24.1 кг
Вага без підставки 27.8 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель QE65Q80AAUXUA
Артикул QE65Q80AAUXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Дивовижний діапазон звуку й контрасту

LED-матриця для глибини чорного й чистоти білого кольору

Концентровані ділянки світлодіодів точно показують глибину чорного й чистоту білого кольору, наділяючи зображення неймовірним реалізмом і контрастністю.

Процесор Quantum 4K

Забезпечуючи універсальну продуктивність, інтелектуальний процесор Quantum Processor 4K оптимізує якість зображення та звуку. Завдяки цьому, картинка на екрані виглядає по справжньому живою, а ви отримуєте абсолютно новий досвід перегляду.

Система квантових точок для 100% колірного охоплення

Поринайте в сюжет на екрані телевізора, насолоджуючись ідеальною видимістю незалежно від рівня яскравості. Поглинаючи світло зі 100% колірного охоплення, квантові точки конвертують промені в бездоганні відтінки, наділяючи ними кожну ділянку на екрані.

Технологія Quantum HDR 12x

Дивіться зображення найкращої якості, яке забезпечить система Quantum HDR 12x. Кожна деталь і відтінок має чудовий вигляд й так, ніби знаходиться поруч.

Ультраширокий кут огляду

Розглядайте всі деталі на екрані, розташувавшись в будь-якому місці кімнати. Надширокі кути перегляду забезпечують ідеальну видимість, навіть якщо глядач знаходиться збоку. Завдяки цьому телевізор зручно дивитися з кожної точки приміщення, не турбуючись про спотворення картинки на екрані.

Адаптивний режим зображення

Оцініть можливості для покращення якості зображення, яке адаптується до умов перегляду. Телевізор автоматично налаштовує контрастність та яскравість екрану залежно від умов освітлення, тому ви можете не відволікатися на налаштування.

Технологія звуку OTS

Поринайте в перегляд, насолоджуючись реалістичним та об'ємним аудіо. Технологія звуку OTS створює ефект локалізації звуку на певних ділянках екрану, тому ви не пропустите деталей та відчуєте себе в самому епіцентрі дій.

Система Q-Symphony

Насолоджуйтесь гармонійним звучанням телевізора й саундбара, повністю занурюючись в сюжет. Забезпечуючи одночасну трансляцію звуку на саундбарі та телевізорі, технологія Q-Symphony надасть найкращу якість аудіо картини.

Технологія SpaceFit Sound

Неважливо, де встановлено телевізор і що знаходиться навколо. Система SpaceFit Sound оптимізує звук так, щоб відтворення аудіо було максимально адаптоване до оточення телевізора.

Активний підсилювач голосу (AVA)

Покращена система аналізу шуму контролює його рівень в режимі реального часу. Це дозволяє визначити, коли під час перегляду в приміщенні змінюється звуковий фон. Активний підсилювач голосу (AVA) оптимізує чіткість діалогів і гучність, щоб ви могли почути кожне слово сюжету.

Технологія Motion Xcelerator Turbo+

Перемагайте в будь-яких поєдинках, насолоджуючись відсутністю затримок і плавністю кадрів. Покращені алгоритми ігрового процесу забезпечать оновлення екрану 120 Гц, надаючи стабільне й деталізоване зображення 4К.

Широкоформатний екран і панель налаштувань для гри

Граючи на екрані зі співвідношенням сторін 32:9 або 21:9 ви отримуєте більше простору. Одночасно з максимізацією майданчика вам доступна маса налаштувань, з якими ви в режимі реального часу можете оптимізувати весь ігровий процес.

Технологія FreeSync Premium Pro

Беріть максимум вражень від гри, насолоджуючись плавним геймплеєм і широким динамічним діапазоном. Бездоганна якість картинки з низькою затримкою забезпечить абсолютно новий, унікальний ігровий досвід.

Використовуйте телевізор як ПК

Отримуйте більше переваг для ефективного навчання та продуктивної роботи, маючи під рукою телевізор з великим екраном. Використовуйте телевізор для різних завдань, під'єднуючи до нього ПК, смартфон або ноутбук.

Розділення екрана Multi View

Дивіться відео з телевізора й телефону одночасно на одному екрані, використовуючи функцію Multi View. Розділіть дисплей для різних цілей, встигаючи робити більше завдань.

Система підключення Tap View

Транслюйте музику чи фільми з вашого смартфона, використовуючи функцію Tap View. Доторкніться мобільним пристроєм панелі телевізора, щоб запустити автоматичне дублювання екрану. Перемикайтеся так, як вам зручно, продовжуючи перегляд улюбленого контенту

Samsung Q80A

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

69999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!