За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA

код товару: U0459505
Ціна за одиницю:
71999 грн
+1219 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 7680 x 4320
Тип матриці QLED
Частота оновлення PQI 4500

Зображення

Процесор зображення Quantum Processor 8K
Технології поліпшення зображення Contrast Enhancer ,  Hybrid Log Gamma ,  Motion Rate 200 ,  HDR ,  Direct Full Array ,  100% Color Volume with Quantum Dot ,  Adaptive Picture ,  Direct Full Array 24x ,  Ultimate 8K Dimming Pro ,  Auto Motion Plus ,  Digital Clean View

Аудіо

Потужність динаміків 70 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 4 x HDMIАнтенний1 x оптичний аудіо2 x USBCI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система Tizen

Додатково

Енергоспоживання 475 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x300 мм)
Розміри з підставкою 1447.9 x 921.1 x 285.3 мм
Розміри без підставки 1447.9 x 830.9 x 25.2 мм
Вага з підставкою 31 кг
Вага без підставки 24 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель QE65Q800TAUXUA
Артикул QE65Q800TAUXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Новий вимір реалістичності зображення
Реальна роздільна здатність 8K
Відчуйте силу кожної сцени з неймовірною роздільною здатністю 33 мільйони пікселів, приголомшливою чіткістю зображення і роздільною здатністю вчетверо вищою, ніж UHD 4К. Процесор Quantum 8K здатний покращувати зображення низької якості до роздільної здатності 8К.

Абсолютна реалістичність завдяки штучному інтелекту
Процесор Quantum 8K
Потужний інтелектуальний процесор Samsung у поєднанні з 8K AI-масштабуванням і адаптованим режимом зображення забезпечує найкращі умови для перегляду контенту. Цей процесор дає змогу сповна використовувати всі переваги роздільної здатності 8K.

Ваш улюблений контент у якості 8К
8K AI-масштабування
Інтелектуальні здібності Quantum 8K, щоб змінити масштаб контент до рівня 8К завдяки машинному навчанню. Технологія AI-масштабування створює текстури без перешкод, підвищує контурну різкість об'єктів зображення та усуває шуми на піксельному рівні. Ви побачите досконале зображення.

Освітленість не впливає на якість
Адаптивний режим зображення
Яскравість зображення на екрані можна автоматично регулювати залежно від рівня зовнішньої освітленості. Оцініть досконалу якість зображення незалежно від часу дня або типу контенту.

Відкрийте для себе нові рівні деталізації й глибини
Повна пряма підсвітка 24x (82" — 32x; 55" — 20х)
Багатозонна матриця світлодіодів підсвітки з регульованою яскравістю світіння дає змогу точно керувати яскравістю найсвітліших і темних фрагментів сцени на екрані. Ви оціните точність передавання деталей зображення з надзвичайною контрастністю.

Звук, який іде за об'єктом на екрані
Технологія Object Tracking Sound+
З технологією Object Tracking Sound+ звук пересувається екраном, ідучи за об'єктом у кожній сцені. А вбудовані додаткові динаміки створюють по-справжньому імерсивне тривимірне звучання, занурюючи вас в епіцентр подій.

Будь-яке місце перед телевізором є найкращим
Широкий кут огляду
Кожну деталь зображення видно під будь-яким кутом до екрана. Широкий кут огляду забезпечує стабільно високу якість зображення, навіть якщо ви сидите збоку від екрана. Тепер будь-яке місце перед екраном є найкращим.

Надзвичайна деталізація
Quantum HDR 16X
Кожен нюанс і деталь зображення оживають, вирізняються точним кольоропередаванням і глибокою контрастністю. Технологія HDR10+ оптимізує колірні тони кожної сцени, завдяки чому ви можете бачити найдрібніші деталі зображення.

Мільярд відтінків природного кольору
100% колірний об'єм із технологією квантових точок
Технологія квантових точок забезпечує найкращу якість зображення. Завдяки 100% об'єму кольору, технологія Квантових точок перетворює світло на приголомшливу колірну палітру, причому якість передавання кольору водночас залишається стабільною за будь-якого рівня яскравості.

Покращений ігровий режим
Функція Real Game Enhancer+
Оцініть чудову якість зображення без спеціального встановлення параметрів для ігрового режиму. Надзвичайно висока чіткість передавання руху зумовлена браком ореолу навколо об'єктів і розмиття зображення навіть у найдинамічніших ігрових сценах. Чудова видимість деталей зображення навіть у найтемніших сценах, а звук чудово синхронізується з діями героїв на екрані. Технологія AMD FreeSync зменшує появу шлейфа та тремтіння зображення, що дає вам змогу завжди бути переможцем.

Ви не пропустите жодного діалогу
Активний підсилювач мовлення
Якщо ви дивитеся ТБ у галасливих умовах, будьте впевнені, що не пропустите нічого важного. Технологія Active Voice Amplifier (AVA — активний підсилювач мови) у режимі реального часу розпізнає сторонні шуми й автоматично збільшує гучність голосу.

ТВ і саундбар: синергія звуку
Технологія Q-Symphony
У поєднанні із шістьма динаміками QLED-телевізора, фронтальні, бічні та верхні динаміки саундбара формують поле повноцінного об'ємного звуку навколо телевізора. Це дає змогу глядачеві відчути ефект повного занурення в події на екрані.

Бачити зображення, а не деталі корпуса телевізора
Безрамковий дизайн із 4 сторін
Тонкий і елегантний безрамковий дизайн не відвертає вашу увагу від зображення на екрані. Мінімалістський дизайн телевізора та брак рамки з усіх чотирьох сторін установлюють нові стандарти для телевізорів. Тепер ви зможете відчути справжній ефект занурення в події на екрані.

Отримайте максимум від перегляду ТБ
Платформа Smart Hub і універсальний пульт One Remote (Наявність цієї функції може залежати від регіону продажів. Перевірте доступність цієї функції перед використанням.)
Платформа Smart Hub зібрала весь ваш улюблений контент в одному місці. А універсальний пульт One Remote забезпечив зручний доступ і комфортне керування. Тепер одного пульта досить, щоб керувати всіма під'єднаними до QLED пристроями.

ТВ і смартфон на одному екрані
Режим Multi View
Режим Multi View ділить екран ТВ на дві частини, в одну з який поміщає контент, який ви дивитеся в цей момент на ТВ, а в інший поміщає контент із вашого смартфона. Це означає, що вам не потрібно більше відвертати уваги від екрана ТВ для перегляду контенту на екрані телефона.

Розумний будинок з QLED ТВ
Застосунок SmartThings
Всі під'єднані пристрої — тепер на одному екрані. Просто встановіть програму SmartThings на вашому QLED, отримуйте повідомлення й керуйте іншими пристроями, під'єднаними до системи розумного дому.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

71999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!