За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung QE43LS03AAUXUA

код товару: U0579891
Ціна за одиницю:
29300 грн
+447 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора QLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці QLED
Частота оновлення PQI 3000
Частота розгортки панелі 120 Гц

Зображення

Процесор зображення Quantum Processor 4K
Технології поліпшення зображення Contrast Enhancer ,  HDR10+ ,  Wide Viewing Angle ,  Supreme UHD Dimming ,  HLG ,  Quantum HDR ,  100% Color Volume with Quantum Dot ,  AI Upscale ,  Quantum Dot ,  Auto Motion Plus ,  Mega Contrast

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 4 x HDMIАнтеннийCI+1 x оптичний аудіо1 x RJ-452 x USB

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система Tizen

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 969.5 x 591.9 x 196.8 мм
Розміри без підставки 969.5 x 557.8 x 24.9 мм
Вага з підставкою 8.9 кг
Вага без підставки 8.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель QE43LS03AAUXUA
Артикул QE43LS03AAUXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Персональний стиль телевізора

Подивіться, як приголомшливо The Frame виглядає на стіні! Увімкнувши режим "Картина", ви перетворите телевізор в шедевр і навряд чи зможете відрізнити його від витвору мистецтва. 65"Class The Frame ArtMode QLED 4K HDR Smart TV (2020), Samsung.com.

The Frame робить красивішим усе, що створює фоторамка. Сучасний стиль The Framе

Мінімалістичний дизайн The Framе бездоганно підходить до вашого інтер'єру. Тонкий, тонований корпус з монохромною обробкою тилової частини має стильний зовнішній вигляд з усіх боків. Під'єднайте телевізор за допомогою One Invisible Connection* і подивіться, як The Frame перетворюється в елемент мистецтва і коли увімкнений, і якщо вимкнений.

Яскравий. Стильний. Унікальний Змінна кольорова рамка

Персоналізуйте ваш телевізор, використовуючи змінні кольорові рамки. Встановіть білу чи коричневу рамку. Або скористайтеся новими рамками багетного типу "Beveled", які доступні в теракотовому та білому кольорах. Просте магнітне кріплення допоможе вам легко змінювати кольори, стиль і підбирати найкращий образ.

Просте й зручне кріплення в комплекті, щоб ваш The Frame щільно прилягав до стіни. Кріплення Slim Fit Wall-Mount

Підкреслюючи витонченість The Frame, кронштейн Slim Fit дозволяє впритул зафіксувати телевізор на стіні*. Після встановлення кріплення ви зможете повертати The Frame, або закріпити телевізор вертикально.

Режим "Картина"

Вимкнувши телевізор ви побачите, як після одного натискання кнопки The Frame перетворюється в персональну галерею мистецтв. У режимі "Картина" телевізор здатний показати ваше власне зібрання шедеврів, в якому старанно підібрані та підготовлені для показу витвори мистецтва.

Галерея Art Store

Створіть свою особисту колекцію світових шедеврів завдяки величезній бібліотеці, яка містить понад 1400 творів мистецтва й постійно поповнюється. В Art Store вам доступний необмежений доступ до контенту різних стилів, починаючи від незмінної класики й закінчуючи дивовижними сучасними фотографіями.

Датчик руху

The Frame автоматично вмикається та починає демонстрацію світових шедеврів, як тільки відчує вашу присутність. А коли ви вийдете з приміщення — телевізор вимкнеться, щоб зберегти ресурси.

Датчик освітлення

Щоб The Frame зберігав природний вигляд і відтінки візуальних ефектів на екрані, в ньому встановлено датчик освітлення, який регулює рівень яскравості екрану при зміні освітлення.

Ідеальний спосіб демонстрації ваших фото. Моя колекція

The Framе може демонструвати не тільки твори мистецтва. Завантажте в телевізор ваші фотографії за допомогою смартфона чи USB-накопичувача, і на екрані будуть показані ваші персональні шедеври.

Мільярд відтінків завдяки алгоритмам квантових точок Технологія Quantum Dot

Отримуйте зображення в найкращій якості, насолоджуючись 100% колірним охопленням завдяки алгоритмам квантових точок. Вловлюючи світло, квантові точки перетворюють його в приголомшливі відтінки, які зберігають стабільність кольору незалежно від рівня яскравості.

AI-процесор нового покоління. Процесор Quantum 4K

У телевізорі The Framе встановлений процесор Samsung Quantum 4K, а також реалізована потужна система штучного інтелекту й напрацювання провідних професіоналів у сфері напівпровідників з досвідом понад 30 років. Алгоритми штучного інтелекту здатні вчитися, поліпшуватися та адаптуватися для створення найкращих ефектів як для звуку, так і для зображення.

Інтелектуальне масштабування 4K

Телевізор крок за кроком вчиться створювати бібліотеки з алгоритмами візуальних даних, щоб потім їх використовувати для поліпшення зображення. Це дозволяє The Framе відновлювати відтінки, деталі, підвищувати різкість країв тексту й об'єктів, а також усувати колірний шум. Таким чином, картинка на екрані виглядає неймовірно природно й деталізовано на рівні 4K.

Налаштування природного кольору

Застосовуючи потенціал процесора Quantum 4K, система 16-бітного налаштування кольору використовує 3-етапне управління відтінками й алгоритми штучного інтелекту. Це суттєво покращує деталізацію палітри й точне відтворення кольорів, навіть якщо на екрані яскравий сюжет.

Автоматичне налаштування кольору Режим адаптивного зображення

Аналізуючи рівень яскравості в приміщенні за допомогою 4 параметрів ("Звичайний", "Яскравий", "Дуже яскравий" і "Темний"), The Framе також вивчає особливості контенту й оптимізує налаштування екрану. Завдяки цьому, при будь-якому освітленні в кімнаті зображення на екрані має чудову яскравість та контраст.

Налаштування звуку для вмісту на екрані Система адаптації звуку

Байдуже, що ви дивитеся — технологія адаптивного звучання забезпечить найкращу якість звуку. Система працює під управлінням алгоритмів машинного навчання та використовує один з чотирьох режимів ("Діалог", "Екшн", "Музика" і "Спорт"), тому автоматично налаштовує звук в залежності від типу контенту.

Система SpaceFit Sound

Аналізуючи акустику та звуковий фон приміщення за допомогою вбудованого в телевізор мікрофона, система SpaceFit Sound автоматично встановлює оптимальні параметри звуку. Просто встановіть The Framе там, де вам зручно, а SpaceFit Sound забезпечить найкращий звук.

Подвоюйте реалістичність кольору. Подвійне підсвічування Dual LED

Додатковий комплект світлодіодів з теплими тонами дозволяє подвійному підсвічуванню The Framе відтворювати складні комбінації відтінків. Завдяки цьому сцени на екрані мають поліпшену контрастність та кути огляду, а кожен сюжет оживає у вас на очах.

Працюйте та навчайтеся з The Framе. ПК на вашому The Framе

Продовжуйте шлях до успіху, залишаючись вдома. The Framе допоможе зберегти продуктивність та автоматично розпізнає ваш ПК, а ви зможете бачити все на екрані телевізора. Для передачі вмісту дисплея з ноутбука чи ПК скористайтеся функцією Screen Share, а щоб під'єднати клавіатуру — застосовуйте зв'язок Bluetooth.

Більше функцій швидкого підключення. Функція Mobile Mirroring

Збережіть необхідні пристрої в системі SmartThings або AirPlay, щоб мати можливість швидко дублювати на екран телевізора вміст смартфона Android або iPhone. Таким чином, ви легко зможете продовжувати спілкування в чатах на великому екрані, якщо вам на телефон надійшов відеодзвінок. Використовуйте ефективно всі можливості The Framе, щоб підвищити свій професіоналізм і йти в ногу з часом.

Режим кількох вікон Режим Multi View

Переглядайте на екрані The Framе інформацію одночасно у двох вікнах, ефективно використовуючи час. Транслюйте тренування в одному вікні, а в іншому дивіться фільм, налаштувавши параметри звуку й розміри відео для комфортного перегляду.

Система домашніх розваг Функції Smart TV

Система Smart TV — ваша універсальна домашня платформа розваг, в якій є необмежена кількість контенту. Використовуйте більше можливостей для пошуку й управління контентом, насолоджуючись комфортним переглядом*. Отримуйте новий досвід використання Smart TV, змінюючи звичне ставлення до телевізора.

Один дотик для трансляції на екран The Framе. Функція Tap View

Слухаєте музику на смартфоні? Торкніться мобільним пристроєм вашого The Framе та продовжуйте насолоджуватися улюбленими хітами з динаміків телевізора. Програма візуалізації Music Wall створить необхідну атмосферу в кімнаті, а ви отримаєте звук досконалої якості.

Пульт з інноваційними рішеннями. Пульт Solar Cell Remote

Телевізор The Framе автоматично визначає периферійні пристрої, тому ви можете керувати ними одразу після підключення. Використовуйте пульт для управління всіма необхідними пристроями та не турбуйтеся про заряд батарейок, адже вбудована сонячна панель заряджає їх від внутрішнього освітлення.

Samsung LS03

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

29300 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!