За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Sony KD55XH9505BR

код товару: U0455985
Ціна за одиницю:
43999 грн
+1339 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення X1 Ultimate
Технології поліпшення зображення HDR

Аудіо

Потужність динаміків 30 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 1 x RJ-452 x USBCIАнтеннийHeadphoneComposite4 x HDMI1 x цифровий аудіовихід

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система Android

Додатково

Енергоспоживання 255 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 1230 x 779 x 310 мм
Розміри без підставки 1229 x 710 x 70 мм
Вага з підставкою 18.1 кг
Вага без підставки 16.8 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Sony
Модель KD55XH9505BR
Артикул KD55XH9505BR
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Наш найкращий 4K телевізор
Висока контрастність і тонкий дизайн рамки забезпечують захопливий перегляд. Завдяки точному балансу звуку та зображення, ви почуєте дію, що відбувається, в правильному місці на екрані.

Відкрийте для себе глибокі відтінки чорного й дістаньте неймовірно яскраве зображення під будь-яким кутом перегляду
Цей телевізор забезпечений тим самим потужним процесором, який використовується в наших 8K телевізорах. Він аналізує дані в реальному часі для поліпшення кольору, контрастності та чіткості. Ви побачите більше деталей у тінях на екрані телевізора з повним прямим підсвічуванням (Full Array LED) й дістанете реалістичне зображення незалежно від кута перегляду.

Звук і зображення в гармонії завдяки високочастотним твітерам
Високочастотні динаміки допомагають оптимізувати розташування звуку на екрані, щоб ви почули звук саме в тому місці зображення, де і відбувається дія.

Безрамковий корпус — ніщо не відвертає вашу увагу від перегляду
Тонкий корпус, ледь помітна рамка, абсолютно гладка поверхня й непомітна підставка — у цьому телевізорі все продумано так, щоб не відривати вас від головного: зображення.

Реалістичне й контрастне зображення
висока контрастність робить картинку неймовірно реалістичною. Це можливо завдяки повній прямій підсвітці (Full Array LED), яка забезпечує затемнення окремих груп світлодіодів. Для поліпшення контрастності також використовується роздільна здатність X-tended Dynamic Range PRO, яка регулює яскравість, щоб уникнути появи відблисків на екрані в разі яскравого освітлення й передати насичені тони в темному приміщенні.

Живі кольори й висока контрастність
Object-based HDR remaster аналізує кольори об'єктів і коригує їхню контрастність. Цим наші телевізори відрізняються від звичайних, які регулюють контрастність тільки за однією кривою чорно-білих тонів. Індивідуальна обробка елементів робить текстури детальнішими, підвищує глибину та реалістичність зображення.

Будь-який контент у високій роздільній здатності
Ця модель Sony здатна підвищувати якість будь-якого контенту до 4K. Процесор X1 Ultimate (вдвічі швидший за X1 Extreme) точно аналізує дані 4K-зображень і насичує їх реалістичними деталями, збагачуючи текстури. З базою зображень 4K технологія 4K X-Reality PRO робить так, що відео у 2K й у Full HD мають максимально реалістичний вигляд. Технологія Object-based Super Resolution оптимізує роздільну здатність кожного об'єкта на екрані, роблячи текстури натуральнішими.

Ширший і точніший колірний діапазон
Технологія TRILUMINOS Display в комбінації з нашими фірмовими процесорами X1 розширює відтворений колірний спектр, завдяки чому наші телевізори передають більше відтінків, ніж звичайні. Ця технологія аналізує дані кожного зображення та оптимізує його, щоб кольори мали натуральніший і реалістичніший вигляд.

Яскраві кольори під будь-яким кутом огляду
Тепер зображення буде добре видно всій великій родині. Панель X-Wide Angle — фірмова оптична конструкція від Sony, яка контролює яскравість підсвічування, — точне відтворення кольорів під будь-яким кутом.

Яскравість і чіткість динамічних сцен
На деяких екранах спортивні змагання й інші динамічні сцени можуть здаватися розмитими. Наша новітня технологія X-Motion Clarity забезпечує плавне, яскраве і чітке зображення. Кожен швидкоплинний момент відстежується окремо, його тривалість оптимізується, а яскравість об'єкта збільшується за потреби, тому ви нічого не проґавите.

Гармонія звуку та зображення
Наші високочастотні динаміки забезпечують повний контроль над звуком і точне передавання звукової сцени. Завдяки цьому фільми звучать разюче реалістично.

Гармонія зображення і звуку
Динаміки традиційних телевізорів зазвичай розміщені внизу екрана, тому часто відбувається розсинхронізація звуку. Наша система Acoustic Multi-Audio використовує два ВЧ-динаміки на задній панелі телевізора, щоб забезпечити ефект повного занурення й переміщення звуку залежно від того, де на екрані відбувається дія. Керування підсилювачами здійснюється окремо. Це дає змогу точно коригувати поширення звуку від динаміків у зонах високих тонів, поліпшуючи звуковий тиск і стабільність, щоб забезпечити реалістичне звучання.

Дійсно якісний звук
Завдяки унікальній тонкій конструкції наш новий динамік X-Balanced Speaker ідеально доповнює елегантну раму телевізора й забезпечує чітке звучання під час перегляду фільмів і прослуховування музики.

Dolby Atmos: хвилі звуку навколо вас
Неймовірно об'ємний і багатовимірний звук Dolby Atmos оточує вас з усіх боків. Завдяки цій технології створюється кінематографічний ефект без втрати якості завдяки оптимізації зображення та звуку. Під час перегляду улюбленого фільму ви почуєте та відчуєте кожен рух і супровідний звук.

S-Force Front Surround: реалістичний різноспрямований звук
Завдяки S-Force Front Surround вам не потрібна акустична система об'ємного звуку. Ця технологія забезпечує аналогічний ефект, роблячи звук різноспрямованим і разюче реалістичним.

Чіткі голоси
Завдяки функції Voice Zoom ви чітко чутимете людські голоси, не збільшуючи гучності телевізора. Так дуже зручно дивитися новини й документальні фільми, не відвертаючи уваги домашніх.

Чудове зображення й звук у будь-якому приміщенні
Влаштовуйтеся зручніше й діставайте неймовірні враження від перегляду. Унікальна технологія Sony автоматично адаптує зображення і звук під ваше приміщення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

43999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!