За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG OLED65WX9LA

код товару: U0493406
Ціна за одиницю:
199999 грн
+8119 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора OLED - телевізор

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці OLED
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення α9 Gen 3 Intelligent Processor 4K
Технології поліпшення зображення OLED Motion ,  HDR Dynamic Tone Mapping Pro ,  AI Picture Pro ,  Advanced Color Enhancer ,  True Color Accuracy Pro ,  HLG ,  Wide Color Gamut ,  HDR10 Pro ,  Perfect Color

Аудіо

Потужність динаміків 60 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 3 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтеннийHeadphoneCompositeComponent4 x HDMICI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система WebOS

Технічні компоненти

GPU α9

Фізичні характеристики

Розміри без підставки 1446 х 823 х 3.85 мм
Вага з підставкою 29.8 кг
Вага без підставки 9 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель OLED65WX9LA
Артикул OLED65WX9LA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Насолоджуйтесь чудовою яскравістю
OLED-телевізор LG унікальний завдяки своїй технології. Мільйони самосвітних субпікселів оживають, щоб ознаменувати нову еру в розвитку телебачення. Насолоджуйтеся глибоким чорним, найнасиченішими кольорами та найреалістичнішою якістю зображення.

Еволюційний стрибок у галузі телебачення
Завдяки алгоритмам глибинного навчання інтелектуальний процесор α9 Gen3 4K аналізує контент, щоб створити максимально можливий ефект присутності. Всі регулювання відбуваються автоматично для отримання найкращого зображення та звуку, щоб кожен перегляд ставав незабутнім.

Телевізори зробили справжній ривок уперед
Перетворіть свій телевізор на центр керування з інтелектуальною технологією LG ThinQ AI. Вона дає змогу керувати вашою екосистемою домашніх пристроїв Home IoT з функцією розпізнавання природного голосу, і для цього не потрібен пульт дистанційного керування.

Насолоджуйтесь зображенням і звуком, створеними професіоналами
Дивіться фільми так, як їх треба дивитися — щоб захоплювало дух. Завдяки технології Dolby Vision IQ яскравість, насиченість і контрастність екрана інтелектуально регулюються залежно від жанру й умов освітлення. Dolby Atmos створює ефект занурення у звук, забезпечуючи максимум задоволення від перегляду.

Дивіться фільм удома так, як його показують у кіно
Процесор автоматично вимикає інтерполяцію кадрів, зміну різкості та шумозаглушення, зберігаючи оригінальний формат зображення та кількість кадрів. Дивіться фільми та інший контент зі збереженням творчого задуму і кінематографічного досвіду

Мультиплекс у вас вдома
Пориньте в різноманітність контенту, доступного в застосунку Apple TV і LG Channels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні програми в прямому ефірі — все в одному місці. Просто сідайте та насолоджуйтеся.

Apple TV+ і багато іншого
Оригінальні шоу та фільми від Apple TV+. Тільки преміальні канали, які ви хочете, й тисячі фільмів, щоб купити або взяти напрокат. Це персоналізований і досвідчений куратор, отже, ви дізнаєтеся про все найкраще. І все це в застосунку Apple TV.

LG плюс канали
Із сервісом LG Channels, тепер з MEGOGO, ви можете дивитися більш ніж 200 національних і закордонних телеканалів. Сервіс LG Channels — безплатний і вбудований у телевізори LG OLED з легким доступом за один клік. Увімкніть ТВ — програма відкриється автоматично.

Ще плавніший ігровий процес для впевненої перемоги
Більш висока роздільна здатність і частота кадрів, ALLM і eARC, що відповідають специфікації HDMI 2.1. Ці новітні функції забезпечують реалістичну демонстрацію об'єктів, що швидко рухаються, і плавність, синхронізованість графіки. Це створює ефект ще реалістичнішого занурення в гру.

Не відставайте від конкурентів
Прокладіть собі шлях до перемоги з OLED-телевізором LG. Завдяки швидкому часу відгуку 1 мс приготуйтеся до максимально динамічної гри зі зменшеним розмиванням і підвищеною чіткістю. Випробуйте справжнє занурення в гру з високою швидкістю рухів і динамічним геймплеєм.

Гра в режимі HDR з максимальним зануренням
Технологія HGiG забезпечує ігрову графіку, що якнайкраще відповідає виявленим технічним характеристикам і можливостям вашого телевізора. З OLED-телевізором LG ви можете грати в найрізноманітніші ігри з упевненістю в тому, що ваш телевізор покаже кожну гру в її абсолютній пишноті.

Тепер легко побачити більше
Дивіться телевізор стільки, скільки хочете, завдяки меншій кількості синього та комфорту перегляду. Телевізори LG OLED перевершують стандарти по блакитному світлу, мерехтінню і високоякісному зображенню.

Кожен рух можна розглянути в деталях
У разі зі спортивними передачами залишковість зображення (розмитість через рух) має бути усунена за всяку ціну. Тепер, завдяки технології OLED Motion, ви бачите всі швидкі та найменші рухи кожного гравця без розмитості. З OLED-телевізором LG ви забудете про розмитість та тремтіння картинки.

Якісній грі — якісний звук
Створіть ефект «звук навколо», під'єднавши два будь-які Bluetooth-динаміки. Пориньте ще глибше в гру та відчуйте живу атмосферу.

Ще більше витонченості
Підставка Art Furniture природним чином вписується в обставу та додає розкоші у ваш інтер'єр, одночасно утримуючи ультравеликий екран.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

199999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!