За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG OLED65GX6LA

код товару: U0455978
Ціна за одиницю:
99999 грн
+1899 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiOLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці OLED
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення α9 Gen 3 Intelligent Processor
Технології поліпшення зображення Nano Color ,  HDR

Аудіо

Потужність динаміків 60 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CI3 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтеннийComponent4 x HDMIComposite In (AV)

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система WebOS

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 1446 х 888 х 284 мм
Розміри без підставки 1446 х 830 х 19.9 мм
Вага з підставкою 29.8 кг
Вага без підставки 29 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель OLED65GX6LA
Артикул OLED65GX6LA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Еволюційний стрибок у галузі телебачення
Завдяки алгоритмам глибинного навчання інтелектуальний процесор α9 Gen3 аналізує контент, щоб створити максимально можливий ефект присутності. Всі регулювання відбуваються автоматично для отримання найкращого зображення та звуку, щоб кожен перегляд ставав незабутнім.

Телевізори зробили справжній ривок уперед
Перетворіть свій телевізор на центр керування з інтелектуальною технологією LG ThinQ AI. Вона дає змогу керувати вашою екосистемою домашніх пристроїв Home IoT з функцією розпізнавання природного голосу, і для цього не потрібен пульт дистанційного керування.

Насолоджуйтесь зображенням і звуком, розробленими професіоналами свого діла.
Дивіться фільми так, як їх треба дивитися — щоб захоплювало дух. Завдяки технології Dolby Vision IQ яскравість, насиченість і контрастність екрана інтелектуально регулюються залежно від жанру й умов освітлення. Dolby Atmos створює ефект занурення у звук, забезпечуючи максимум задоволення від перегляду.

Дивіться фільм удома так, як його показують у кіно
Процесор автоматично регулює картинку, усуваючи згладжування рухів для підтримки ефекту реалістичності. Дивіться фільми зі збереженням творчого задуму автора й ефектами, як у кінотеатрі. Насолоджуйтеся переглядом за стандартами кіно та відчуйте все, що хотіли сказати режисер і актори в кожному фільмі.

Усі домашні розваги в одному місці
Пориньте в різноманітність контенту, доступного в застосунку Apple TV і LG Channels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні програми в прямому ефірі — все в одному місці. Просто сідайте та насолоджуйтеся.

Apple TV+ і багато іншого
Оригінальні шоу та фільми від Apple TV+. Тільки преміальні канали, які ви хочете, й тисячі фільмів, щоб купити або взяти напрокат. Це персоналізований і досвідчений куратор, отже, ви дізнаєтеся про все найкраще. І все це в застосунку Apple TV.

Безплатні канали та відео за запитом
Із сервісом LG Channels, тепер з XUMO, ви можете дивитися повнометражні фільми й понад 50 актуальних і популярних теле- та інтернет-каналів. Сервіс LG Channels — безплатний і вбудований у телевізори LG OLED з легким доступом за один клік.

Грайте в будь-які ігри за вищими стандартами.
Оскільки LG OLED — це перші телевізори з підтримкою NVIDIA G-SYNC-сумісних відеокарт в індустрії, це найкращий вибір для вашої ігрової системи. Всі ігри вашого настільного ПК будуть чіткішими та плавнішими, а затримок, лагів і мерехтіння стане менше. Будьте завжди переможцем із цим найкращим телевізором для ігор.

Ще плавніший ігровий процес для впевненої перемоги
Вища частота кадру, VRR, ALLM і eARC з підтримкою HDMI 2.1. Ці новітні функції забезпечують реалістичну демонстрацію об'єктів, що швидко рухаються, і плавність, синхронізованість графіки. Це створює ефект ще реалістичнішого занурення в гру.

Не відставайте від конкурентів
Прокладіть собі шлях до перемоги з OLED-телевізором LG. Завдяки швидкому часу відгуку 1 мс, приготуйтеся до максимально динамічної гри зі зменшеним розмиванням і підвищеною чіткістю. Випробуйте справжнє занурення в гру з високою швидкістю рухів і динамічним геймплеєм.

Гра в режимі HDR з максимальним зануренням
Технологія HGiG забезпечує ігрову графіку, що якнайкраще відповідає виявленим технічним характеристикам і можливостям вашого телевізора. З OLED-телевізором LG ви можете грати в найрізноманітніші ігри з упевненістю в тому, що ваш телевізор покаже кожну гру в її абсолютній пишноті.

Дивіться більше з легкістю та зручністю
Дивіться серіали безвідривно зі зменшеним синім світінням і в комфортнішому режимі перегляду. OLED-телевізори LG перевершують стандарти, встановлені для синього світіння, мерехтіння та високої якості зображення.

Кожен рух можна розглянути в деталях
У разі зі спортивними передачами залишковість зображення (розмитість через рух) має бути усунена за будь-яку ціну. Тепер, завдяки технології OLED Motion Pro, ви бачите всі швидкі та найменші рухи кожного гравця без розмитості. З OLED-телевізором LG ви забудете про розмитість та тремтіння картинки.

Добрій грі — гарний звук
Створіть ефект «звук навколо», під'єднавши два будь-які Bluetooth-динаміки. Пориньте ще глибше в гру та відчуйте живу атмосферу.

Витвір мистецтва
OLED-телевізор LG можна повісити на стіну як витвір мистецтва, в такий спосіб надавши вашому інтер'єру додаткову індивідуальність. Змонтований врівень зі стіною, цей телевізор чудовий вигляд також матиме з будь-якого кута.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

99999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!