За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG OLED55E6V

код товару: U0192284
Ціна за одиницю:
90332 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiOLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці OLED

Зображення

Процесор зображення Perfect Mastering Engine
Технології поліпшення зображення Infinite Contrast ,  Perfect Color ,  Perfect Black ,  Perfect Viewing Angle ,  Pixel Dimming ,  Billion Rich Colors ,  Active Noise Reduction ,  Dolby Vision ,  3D Color Mapping ,  Dynamic Color Enhancer ,  4K Upscale

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 40 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 1 x USB 3.04 x HDMIComponentCompositeАнтенний1 x оптичний аудіо1 x RJ-452 x USBCI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x200мм)
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель OLED55E6V
Артикул OLED55E6V
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG OLED55E6V

Скляна панель
Зустрічайте перший в історії OLED-екран, інтегрований в скло товщиною всього 2.57 мм. Такого тонкого і елегантного телевізора з найвищою якістю зображення ви ще не бачили!

Підставка з вмонтованим саунд-баром
Підставкою для телевізора OLED служить елегантна підставка з вмонтованим саунд-баром. Для того, щоб звук поширювався безпосередньо в бік глядача, динаміки розташовані у фронтальній частині. Насолоджуйтеся глибоким і чистим звучанням кожного моменту!

OLED HDR
Телевізор LG OLED E6V дозволяє розглянути ті деталі, які ви не могли побачити на звичайному LED телевізорі. Ви побачите мерехтіння навіть самих маленьких зірок на нічному небі. Функція OLED HDR повністю сумісна і пройшла сертифікацію Dolby Vision і Uiltra HD Premium. В результаті на екрані з максимальною точністю відображаються як темні, так і самі яскраві об'єкти. Загальний діапазон яскравості відтінків перевищує 20 пунктів.

Кінотеатр у вас вдома разом з Dolby Vision
OLED HDR повністю сумісна і пройшла сертифікацію Dolby Vision. Це гарантія того, що нові кінострічки, які виходять в цьому ультрасучасному форматі будуть доступні в оригінальнфй якості і на вашому телевізорі.

Uiltra HD Premium
Не всі 4К телевізори однакові. Система сертифікації Uiltra HD Premium, розроблена міжнародним незалежним UHD Альянсом, з усього розмаїття моделей вибирає тільки кращі, які відповідають найвищим вимогам якості передачі зображення і звуку. Отримайте абсолютно новий досвід домашнього перегляду з OLED телевізорами LG!

OLED Black. Ідеальний чорний. Ідеальна передача кольору
OLED телевізори досягли небувалого рівня контрастності. Незалежне підсвічування OLED пікселів дозволяє передати ідеально чорні кольори, на якому оживуть всі відтінки Всесвіту.

Самопідсвічувані пікселі
Кожен з них керується автономно і при необхідності може забарвити випромінюваний ним потік світла в будь-який з мільярда відтінків, а в наступну мить повністю відключитися для передачі ідеально чорного кольору. У новому OLED дисплеї немає внутрішнього підсвічування і багатошаровості, властивої LED моделям, що дозволило зробити його мінімалістично тонким. Отримаєте справжнє естетичне задоволення від вашого нового OLED-телевізора LG.

Нескінченна контрастність
Чи замислювалися ви, чому зірки сяють яскравіше в нескінченності нічного неба? Чому все різноманіття кольорів оживає в глибині підводного світу? Відчуйте всю глибину кольору і неймовірну контрастність зображення в телевізорі OLED.

Досконалість кольору
Розширений спектр кольорів телевізора LG OLED E6V відповідає 99% вимогам стандарту DCI, розробленого асоціацією провідних світових кіностудій для цифрових кінотеатрів, і може передавати до мільярда колірних відтінків.

webOS 3.0
Оновлена операційна система LG Smart TV на базі webOS 3.0 створена для того, щоб доступ до фільмів, серіалів, музики та інтернет-порталам через телевізор був простим і зручним.

Magic Zoom
Функція Magic Zoom дозволяє збільшити певну ділянку екрана, щоб розглянути найдрібніші деталі зображення.

Підключення смартфона
Повністю оновлена функція Magic Mobile Connection дозволить легко з'єднати телевізор з вашим смартфоном. Без дротів, використовуючи лише Wi-Fi з'єднання, насолодіться музикою і відео на великому екрані.

Пульт Magic Remote
Самий зручний пульт для Smart TV, Magic Remote від LG, в цьому році став ще більш зручним і функціональним. Керуйте телевізором, ТВ-тюнера і іншими підключеними по HDMI пристроями одним пультом. Оновлений Magic Remote отримав також кілька додаткових кнопок прямого доступу до функцій перемотування і Magic Zoom.

Звук сертифікований Harman/Kardon
Для отримання повноцінного враження від перегляду телевізорів LG OLED була створена унікальна звукова система, удостоєна сертифіката "Високої якості звучання" від Harman/Kardon — одного зі світових лідерів у виробництві професійного звукового обладнання.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

22 травня 2017
imgimgimgimgimg

Коли розпакували і встановили на підставку, яка одночасно є і саундбаром - прозріли! Такий вигляд, що якась тонка металева пластина стоїть! А коли включили фільм і побачили картинку - реальний шок! Кольори, контраст і все зображення просто налите кольорами, як велике вікно! Захоплення неймовірне і море позитивних вражень! Ну і плюс до картинки - неймовірно чистий, з басами і високими звук! Ріспект фірмі LG і тим, хто продає такі телевізори! Головне, або служив довго і нічого не виходило з ладу.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
90332 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!