За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 65UH770V

код товару: U0191255
Ціна за одиницю:
64003 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці IPS
Тип підсвічування Edge LED
Частота оновлення PMI 2500 Гц

Зображення

Процесор зображення Super Mastering Engine
Технології поліпшення зображення ColorPrime Pro ,  Dolby Vision

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USB1 x RJ-453 x HDMIComponentHeadphoneАнтенний1 x оптичний аудіо1 x USB 3.0CI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Підтримувані формати FLAC ,  JPEG ,  XML ,  PSB ,  TS ,  AC3 ,  OGG ,  VOB ,  MOV ,  DivX ,  3GP ,  ASS ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  AAS ,  SMI ,  SSA ,  MP3 ,  AAC ,  BMP ,  PNG ,  MPEG-1 ,  M4A ,  WMA ,  SRT ,  SUB ,  TXT ,  WAV
Енергоспоживання 106 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Колір білий

Інші

Виробник LG
Модель 65UH770V
Артикул 65UH770V
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 65UH770V
Ультратонкий дизайн телевізора LG Super UHD зачарує вас ще до того, як ви встигнете його включити. Розширений колірний діапазон LG Super UHD наповнить ваші улюблені фільми мільярдами живих і насичених кольорів. HDR Super з Dolby Vision. Технологія High Dynamic Range (HDR Super) телевізора LG Super UHD повністю підтримує Dolby Vision. Більш яскраві, чіткі зображення, дивно точно передають колір і дрібні деталі, заворожують глядача, допомагаючи йому відчути себе частиною того, що відбувається на екрані. Dolby Vision, чому це так важливо? HDR Super підтримує технологію Dolby Vision, яка робить зображення більш яскравими і чіткими, надаючи їм більш глибоку контрастність і виняткову передачу кольору. Безліч нових фільмів і телепрограм, доступних в форматі Dolby Vision, дадуть вам можливість повною мірою насолодитися відео без найменшої втрати якості. Дисплей IPS 4K Quantum. Розширена колірна гамма, найширші кути огляду, точність передачі кольору - все це інноваційні технології IPS 4K Quantum і ColorPrime. Мабуть, краще, що є в світі LED телевізорів.

ColorPrime. Яскраві і соковиті, натуральні відтінки тепер можуть бути відображені завдяки розширеному колірному спектрі дисплея Super UHD телевізорів LG. Палітра з мільярдом відтінків. Super UHD телевізор LG може відобразити більше мільярда різних відтінків, що в середньому в 64 рази більше, ніж можливості стандартного LED телевізора. Кожну частку секунди спеціальний алгоритм обробляє зображення, розділяючи кожен колір на найдрібніші відтінки, і робить його ще більш чітким і насиченим. Широкий кут огляду. IPS 4K екран Super UHD телевізора LG завжди покаже вам ідентичні кольори незалежно від того з якої частини кімнати ви будете його дивитися. Ультра яскравість. Схема будови панелі і внутрішнього підсвічування в нових Super UHD телевізорах LG дозволяє звести до мінімуму появу ореолів на кордоні яскравих і темних об'єктів, що сприяє найкращому сприйняттю контрастних сцен. Super Design. Дизайн нових Super UHD телевізорів LG відрізняється ультра тонким корпусом, який став єдиним цілим з екраном. При перегляді надтонка рамка екрану стає практично непомітною. Звук сертифікований Harman / Kardon. У нових Super UHD телевізорах LG вбудована першокласна звукова система, удостоєна сертифікату «Найвищої якості звучання» від Harman / Kardon - одного зі світових лідерів у виробництві професійного звукового обладнання. Послухайте наш новий телевізор!

webOS 3.0. Оновлена ​​операційна система LG Smart TV на базі webOS 3.0 створена для того, щоб доступ до фільмів, серіалів, музики і інтернет-порталам через телевізор був простим і зручним. Magic Zoom. Функція Magic Zoom дозволяє збільшити певну область екрану, щоб розглянути найдрібніші деталі зображення. Підключення смартфона. Ми повністю оновили процес підключення смартфонів до телевізора. Тепер це легко зробити за допомогою Magic Mobile Connection. Пульт Magic Remote. Пульт Magic Remote для LG Smart TV є, мабуть, еталоном зручності і простоти у використанні. Керуйте телевізором, ТВ-приставкою і іншими підключеними по HDMI пристроями одним пультом. Цього року наш Magic Remote отримав також кілька додаткових кнопок для прямого доступу до функцій перемотування і Magic Zoom.

Clear Voice III. Автоматична система придушення шумів і посилення звучання голосу спрямована на відділення основних звуків від фону, що допомагає чітко чути мову акторів і телеведучих. WiFi. Бездротова передача контенту з мобільного пристрою (ноутбук, ультрабук, планшет) на телевізор. HDMI. HDMI отримує сигнали для контенту високої роздільної здатності без спотворення або стиснення, забезпечуючи його чітке відтворення новітніми розважальними HD-пристроями. LED. Чудова світлодіодне підсвічування дисплея забезпечує кристально чисте зображення, насичений чорний колір, а також яскраві реалістичні відтінки на тонкому екрані. USB. Просто підключіть USB або зовнішній жорсткий диск до USB порту і переглядайте його вміст на екрані телевізора. Функція HDR Pro дозволяє побачити фільми з тими яскравістю, багатющою палітрою і точністю колірних відтінків, з якими вони були зняті.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

18 лютого 2017
imgimgimgimgimg

Взяли этого монстра в гостиную. Подошёл, вписался красиво и не принуждённо. Огромная картинка зверски естественна иногда аж мороз по коже, если вечером в тёмной комнате смотришь фильм в разрешении UHD или FullHD, то всё невероятно реально на экране. Но всё хочет своего и этот телевизор именно тот случай, когда только от качественных фильмов получаешь удовольствие, даже цифровые телеканалы - не то, не говоря уже об аналоговых. Простой в управлении, смарт разрешает смотреть фильмы онлайн. Пока ок

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
64003 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!