За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 65UH755V

код товару: U0191253
Ціна за одиницю:
62452 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Тип підсвічування Edge LED
Частота оновлення PMI 1900

Зображення

Процесор зображення UHD Mastering Engine
Технології поліпшення зображення ColorPrime Pro

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) PAL

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтенний3 x HDMIHeadphoneCompositeComponentCI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Підтримувані формати FLAC ,  XML ,  BMP ,  PSB ,  TS ,  AC3 ,  OGG ,  VOB ,  MOV ,  DivX ,  3GP ,  ASS ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  AAS ,  SMI ,  SSA ,  MP3 ,  AAC ,  JPEG ,  PNG ,  MPEG-1 ,  M4A ,  WMA ,  SRT ,  SUB ,  TXT ,  WAV

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)

Інші

Виробник LG
Модель 65UH755V
Артикул 65UH755V
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 65UH755V
IPS 4K екран UHD телевізора LG завжди покаже вам ідентичні кольори незалежно від того з якої частини кімнати ви будете його дивитися. Ви будете вражені новим рівнем деталізації зображення, в 4 рази перевищує стандарт Full HD. HDR Pro. Функція HDR Pro дозволяє побачити фільми з тими яскравістю, багатющою палітрою і точністю колірних відтінків, з якими вони були зняті. ColorPrime Pro. Яскраві і соковиті, натуральні відтінки тепер можуть бути відображені завдяки розширеному колірному спектрі дисплея UHD телевізорів LG.

Ультра яскравість. Схема будови панелі і внутрішнього підсвічування в нових UHD телевізорах LG дозволяє звести до мінімуму появу ореолів на кордоні яскравих і темних об'єктів, що сприяє найкращому сприйняттю контрастних сцен. Широкий кут огляду. IPS 4K екран UHD телевізора LG завжди покаже вам ідентичні кольори незалежно від того з якої частини кімнати ви будете його дивитися. Тривимірна обробка кольору. У нових UHD телевізорах LG використовується тривимірний алгоритм обробки кольору, що позволяеет мінімізувати спотворення і домогтися відтінків, максимально наближених до натуральних. Локальне затемнення. Алгоритм локального затемнення полягає в управлінні підсвічуванням кожного блоку пікселів окремо. Його головне завдання - збільшення контрастності і деталізації зображення. В результаті об'єкти мають більш чіткі кордони, деталі квітів точніші, а темний фон найбільш насичений. Енергозбереження. Ця функція включає в себе контроль підсвічування, який дозволяє регулювати яскравість екрану в цілях економії електроенергії.

webOS 3.0. Оновлена ​​операційна система LG Smart TV на базі webOS 3.0 створена для того, щоб доступ до фільмів, серіалів, музики і інтернет-порталам через телевізор був простим і зручним. Дизайн Ultra Slim. Оцініть інноваційний надтонкий дизайн Ultra Slim, який надає телевізору виключно вишуканий і елегантний вигляд. Дизайн Ultra Slim не тільки дозволить вам заощадити місце, але і гармонійно доповнить собою сучасний естетичний інтер'єр вашого будинку. Ultra Surround. Спеціальний алгоритм перетворює звукові хвилі, які виходять із двохканальних динаміків так, що вам буде здаватися, що ви слухаєте 7-канальний звук. Отримайте ще більше задоволення від перегляду 4К фільмів!

WiFi / Бездротова передача контенту з мобільного пристрою (ноутбук, ультрабук, планшет) на телевізор. Dynamic Color Enhancer. Технологія проводить калібрування і налаштування кольору в динаміці картинки. Active Noise Reduction. Забезпечує більш детальну і реалістичну картинку, скорочуючи небажані шуми і спотворення. HDMI. HDMI отримує сигнали для контенту високої роздільної здатності без спотворення або стиснення, забезпечуючи його чітке відтворення новітніми розважальними HD-пристроями. USB. Просто підключіть USB або зовнішній жорсткий диск до USB порту і переглядайте його вміст на екрані телевізора.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

62452 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!