За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 65NANO996NA

код товару: U0439761
Ціна за одиницю:
95998 грн
+3839 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-Fi ,  8K-телевізори ,  Smart TV

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 7680 x 4320
Тип матриці IPS
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення α9 Gen 3 Intelligent Processor
Технології поліпшення зображення Nano Color Pro ,  HDR

Аудіо

Потужність динаміків 60 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 3 x USBCI1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтеннийComponent4 x HDMIComposite In (AV)

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Підтримувані формати WMA ,  AC4 ,  apt-X ,  PCM ,  MP2 ,  HE-AAC ,  EAC3 ,  AC3 ,  AAC ,  MP3

Технічні компоненти

GPU α9

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x400мм)
Розміри з підставкою 1452 x 896 x 285 мм
Розміри без підставки 1452 x 839 x 54.9 мм
Вага з підставкою 32.1 кг
Вага без підставки 31.7 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 65NANO996NA
Артикул 65NANO996NA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Чому справжній 8К?

Роздільна здатність 8K має 33 мільйони пікс елів - чим більше пікселів, тим вище щільність. Тому, щоб отримати відчуття реалістичності від 8K, важливо, щоб кожен піксель був окремим і виразним для очей. LG NanoCell перевершує визначення CTA для телевізора 8K. Це те, що являє LG NanoCell 8K - справжній 8K.

Трансформація в якісний контент 8К

Завдяки алгоритмам глибокого навчання розумний процесор α9 Gen3 8K аналізує контент, щоб забезпечити його максимальною глибиною. Всі регулювання відбуваються автоматично для отримання найкращого зображення і звуку, щоб кожен перегляд телевізора ставав незабутнім.

Дивіться все в найвищій роздільній здатності 8K

Використовуючи алгоритми глибокого навчання, LG NanoCell 8K перетворює контент 2K або 4K в найбільш реалістичне зображення 8K, підвищуючи деталізацію і чіткість. Насолоджуйтесь набагато більш чітким текстом і зображеннями з зменшеним шумом і підвищеної різкістю.

Чисті кольори

Технологія LG NanoCell відтворює надчисті кольору завдяки наночастицам розміром 1 нм. Тепер, з дозволом 8K, телевізор NanoCell пропонує незрівнянну якість картинки і чистоту кольору.

Чисті кольори тепер на великому екрані 8K

Телевізори NanoCell забезпечує неперевершену якість перегляду на великому екрані. Чисті кольори, поліпшені за допомогою технології NanoCell, створюють вражаючі зображення в ультра-8K масштабі.

Чисті кольори перетворюють ваш будинок в кінотеатр

З телевізором NanoCell всі сцени стануть реальними - завдяки чистим кольорам та інтенсивному контрасту Nano Black. Плюс ви отримаєте оптимізовані зображення і звук для ще більш захоплюючих і реалістичних відчуттів. Насолоджуйтесь справжнім домашнім кінотеатром з телевізором NanoCell, який підтримує необмежену кількість розваг.

Передає авторське бачення

Дивіться фільми так, як їх слід дивитися - щоб захоплювало подих. Dolby Vision IQ розширює межі і переваги Dolby Vision за межі HDR; яскравість, насиченість і контрастність інтелектуально регулюються за жанром і умов освітлення. Dolby Atmos створює ефект занурення в звук, забезпечуючи максимум задоволення від перегляду.

Дивіться фільми такими, якими їх створили

Процесор автоматично відключає інтерполяцію кадрів, зміна різкості і шумозаглушення, зберігаючи оригінального формату зображення та кількість кадрів. Дивіться фільми та інший контент зі збереженням творчого задуму і кінематографічного досвіду.

Покращені основні формати HDR

Телевізори NanoCell забезпечують оптимальну якість зображення HDR, налаштовуючи підтримувані основні формати HDR HLG і HDR 10. Це дозволить вам насолодитися переглядом будь-якого фільму в супер-реалістичному високому дозволі.

Перенесіться в справжню всесвіт кіно

Технологія професійного повнодіапазонні затемнення забезпечує повну деталізацію і чудову контрастність, роблячи картинку ще більш живою незалежно від жанру фільму.

Всі розваги в одному місці

Пориньте в різноманітність контенту, доступного на додатку Apple TV і LG Channels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні програми в прямому ефірі - все в одному місці. Просто сідайте і насолоджуйтеся.

Apple TV і багато іншого у вас вдома

Оригінальні шоу від Apple TV +. Тільки преміум-канали, які ви побажаєте, і тисячі фільмів, які можна купити або взяти напрокат. Сервіс персоналізований і ретельно курується, тому ви знайдете в добірці все найкраще. І все це - в додатку Apple TV.

Чисті кольори розгорнуть поле битви прямо перед вами

Технологія NanoCell з чистими квітами доводить віртуальний світ до досконалості, перетворюючи його на справжню реальність. Крім того, різні ігрові функції, такі як Low Input lag, HDMI 2.1 і High, дозволяють вам насолоджуватися віртуальним світом поліпшеною графіки в режимі реального часу.

Реагуйте і досягайте мети швидше

Телевізор NanoCell дозволяє гравцям атакувати противника без зволікання. Він синхронізує ваші відчуття з ігровими сценами в реальному часі, мінімізуючи затримку введення.

Ігровий стандарт нового покоління

Більш висока частота кадру, підтримка VRR, ALLM і eARC з HDMI 2.1. Ці новітні функції забезпечують реалістичну демонстрацію швидко рухаються об'єктів і плавність, синхронізація графіки. Це створює ефект ще більш реалістичного занурення в гру. Телевізори LG NanoCell успішно пройшли тестування в Авторизованому центрі випробувань HDMI відповідно до стандарту HDMI Compliance Test Specification (2.1d) 2).

Реалістичність сцен, як ніби в кіно

Повністю поринете в гру завдяки приємною для очей зображенні. Група HGiG дізнається характеристики роботи телевізора і якість картинки, а потім приводить у відповідність графіку HDR, щоб отримати максимум від HDR-гри.

Чисті кольори створюють відчуття, як на стадіоні

Телевізор NanoCell - це наноточная кольору без спотворень під будь-яким кутом огляду. Дивіться гру улюбленої команди на надвеликих екрані з приголомшливою якістю зображення.

Займіть місця на трибуні стадіону ...

... з ультрабольшой екраном діагоналлю 75 дюймів. Телевізор NanoCell доставить величезний стадіон прямо до вас додому! Ви побачите гру в таких деталях, немов гравці знаходяться прямо перед вами.

Розгляньте кожен рух в деталях

У випадку зі спортивними передачами залишковість зображення (розмитість через рух) повинна бути усунена за всяку ціну. Тепер, завдяки функції Motion Pro, ви бачите всі швидкі і найменші рухи кожного гравця без розмитості. З LG NanoCell ви забудете про розмитості і тремтіння картинки.

LG NANO

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

95998 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!