За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 65NANO916PA

код товару: U0539909
Ціна за одиницю:
72998 грн
+2920 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TV4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип підсвічування Direct LED
Частота розгортки панелі 120 Гц

Зображення

Технології поліпшення зображення Nano Color ,  Slim Direct LED ,  AI Picture ,  Full Array Dimming ,  NanoCell ,  Cinema HDR ,  HDR Dynamic Tone Mapping ,  Motion Pro ,  HLG ,  Dolby Vision

Аудіо

Потужність динаміків 40 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 3 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтеннийHeadphone4 x HDMICI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система WebOS

Технічні компоненти

GPU α7 Gen 4 Intelligent Processor 4K

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x400мм)
Розміри з підставкою 1452 х 903 х 336 мм
Розміри без підставки 1452 х 839 х 44.9 мм
Вага з підставкою 30.3 кг
Вага без підставки 28.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 65NANO916PA
Артикул 65NANO916PA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806091199492
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

8 мільйонів пікселів. Приголомшливе зображення
Чисті кольори в телевізорах NanoCell TV Real 4K приголомшують. Завдяки 8 мільйонам пікселів телевізор із реальним 4K дає змогу мати чіткіше та деталізованіше зображення, ніж звичайний HD-телевізор. У телевізорах NanoCell реальна 4K роздільна здатність доповнюється технологією NanoCell, що дає змогу насолоджуватися зображенням 4K з якістю, що перевершує міжнародні стандарти.

Кришталева чистота кожного відтінку
У телевізорах LG NanoCell використовується наша унікальна нанотехнологія дає змогу фільтрувати та покращувати якість передання кольору, видаляючи артефакти, що виникають у RGB-сигналі. Завдяки цьому ви бачите на екрані тільки чисті та точні кольори. Отже, ви можете насолоджуватися насиченішим і реалістичнішим зображенням.

Приголомшлива якість під будь-яким кутом
Абсолютна точність передання кольору телевізорів NanoCell забезпечує реалістичність зображення під будь-яким кутом.

Унікальна деталізація в темних ділянках зображення
Телевізори LG NanoCell не бояться чорно-білого зображення. Завдяки повнодіапазонним затемненням NanoCell точно контролює підсвітку окремих світлодіодів. Отже, ви можете насолоджуватися глибоким чорним кольором із мінімальною підсвіткою, що забезпечує чудовий контраст і деталізацію зображення.

Телевізор як твір мистецтва
Телевізор LG NanoCell захоплює не тільки якістю зображення, але й естетичною привабливістю. Тонкий мінімалістичний дизайн телевізора дає змогу закріпити його на стіні, зовсім як картину, розширюючи простір і роблячи його по-справжньому вишуканим.

Картинка, гідна великого екрана
Телевізори LG NanoCell з точним переданням кольору й екранами, створеними з використанням найсучасніших технологій, перетворять ваш будинок на справжній кінотеатр. Покращений режим HDR, оновлені технології Dolby і кінематографічний режим забезпечують враження від перегляду, як у справжньому кінотеатрі.

Місце для перегляду улюбленого контенту
Доступ до Apple TV, каналів Disney+, Netflix і LG. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальних фільмів і спортивних програм у прямому ефірі — все в одному місці.

Абсолютно нові враження від перегляду телевізора
Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення залежно від жанру контенту та довкілля, а Dolby Atmos забезпечує багатомірний об'ємний звук — це приголомшлива комбінація, яка утворює неймовірне враження від перегляду, як у кінотеатрі.

Бачення режисера, втілене в життя
Режим FILMMAKER MODE вимикає згладжування руху, зберігаючи водночас вихідне співвідношення сторін, кольори та частоту кадрів. Цей режим дає змогу точно передати оригінальне бачення режисера, тому ви бачите фільм саме таким, яким він був задуманий.

Весь спектр вражень
Розроблена компанією LG технологія розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro регулює яскравість, покращує перенесення кольорів і розкриває всі найдрібніші деталі, надаючи реалістичну чіткість будь-яким зображенням і покращуючи звичайний HDR-контент. Тепер усі ваші улюблені фільми та серіали будуть яскравішими та приголомшливими.

Телевізор, створений для приголомшливих вражень
З темних глибин до нових світлих світів: телевізор LG NanoCell наповнює ваші ігри новими кольорами та барвами. Хмарні ігрові технології й автоматична корекція якості зображення дають змогу вам насолоджуватися чудовою якістю картинки та дарують вам нові приголомшливі враження від ігор.

Неперевершений рівень контролю
Насолоджуйтесь новим рівнем якості ваших улюблених ігор. Режим Game Optimizer автоматично коригує налаштування зображення й графіки, даючи змогу вам насолоджуватися вам унікальною якістю зображення незалежно від типу гри.

Максимальна продуктивність
Грайте з найвищою якістю. Телевізор LG NanoCell підтримує AMD FreeSync Premium і здатний змінювати частоту кадрів під час ігрового процесу. Ця технологія забезпечує чіткий і плавний геймплей, даючи змогу позбавитися «заїдання» й «розривів».

Грайте з найвищою якістю
Ваша перевага над противниками. VRR, ALLM і eARC, що відповідають вимогам сучасних специфікацій HDMI 2.1, забезпечують реалістичну демонстрацію об'єктів, що швидко рухаються, з плавною й синхронізованою графікою.

Ефективність, здатна здобути перемогу в будь-якому матчі
Телевізори LG NanoCell подарують вам унікальний досвід перегляду спортивних змагань. Навколишній звук Bluetooth створить у вашому будинку атмосферу стадіону, а завдяки повідомленням про спортивні події ви ніколи не згаєте важливі новини про улюблену команду.

Ви ніколи не пропустите гру улюбленої команди
Повідомлення надходять до вас до початку, під час і після ігор. Ви ніколи не пропустите важливі гри улюблених команд, навіть якщо дивитеся щось інше.

Безсумнівна перевага для будинку
Просте під'єднання динаміків через Bluetooth для отримання справжнього бездротового об'ємного звуку. Всі дії звучать насиченіше та реалістичніше, створюючи атмосферу великої гри у вашій вітальні.

Інтелектуальний процесор α7 4-го покоління з підтримкою формату 4K
Серце телевізора LG NanoCell — процесор α7 4-го покоління на основі штучного інтелекту з підтримкою формату 8K, інноваційний чип, який використовує алгоритми глибинного навчання для аналізу й оптимізації контенту. Вас вразить кожен побачений на екрані елемент, адже всі налаштування зображення й звуку здійснюються автоматично.

AI Picture
Технологія AI Picture автоматично розпізнає жанр контенту, що проглядається, видаляє шум і оптимізує якість зображення. Ви можете насолоджуватися чіткішим зображенням і високою якістю незалежно від того, що ви дивитеся.

AI Sound
Технології AI Sound аналізує звук і оптимізує його залежно від жанру контенту, що проглядається. Завдяки цій технології ви можете насолоджуватися чистим звуком, приголомшливою якістю вокальних партій і реалістичністю звукових ефектів.

Ви думаєте, що знаєте, що таке смарт-технології? Подумайте ще раз
LG ThinQ створений для того, щоб ви діставали від телевізора максимум задоволення. Ви можете вибрати улюблену технологію голосового помічника й керувати телевізором голосом за допомогою нового головного екрана, який забезпечує ще більшу зручність і контроль.

Ласкаво просимо на новий головний екран
На новому головному екрані показані персоналізовані пропозиції щодо контенту. Новий головний екран забезпечує зручний доступ до вибраного та дає змогу керувати під'єднаними пристроями.

Цей пульт більше схожий на чарівну паличку
Пульт Magic має ергономічний дизайн. Пульт легко лягає в руку, а його система наведення й прокрутки забезпечує швидший пошук. Вбудована технологія штучного інтелекту забезпечує легкий доступ до сервісів, а гарячі клавіші для основних платформ контенту дають змогу швидко переходити до обраного. Крім цього, тепер у вас є Magic Tap — нова смарт-функція, що дає змогу під'єднати ваш телефон до телевізора.

Центральний елемент зручності для вас
Технологія LG ThinQ дає змогу легко керувати вашою екосистемою Home IoT за допомогою функції розпізнавання природного голосу.

LG NANO

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

72998 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!