За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 65NANO916NA

код товару: U0439715
Ціна за одиницю:
44999 грн
+809 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці IPS
Частота розгортки панелі 120 Гц

Зображення

Процесор зображення α7 Gen 3 Intelligent Processor
Технології поліпшення зображення Nano Color ,  HDR

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 1 x RJ-45CI3 x USB1 x оптичний аудіоАнтеннийComponent4 x HDMIComposite In (AV)

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Підтримувані формати AAC ,  AC4 ,  apt-X ,  PCM ,  MP2 ,  HE-AAC ,  EAC3 ,  AC3 ,  WMA ,  MP3

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 1456 x 910 x 324 мм
Розміри без підставки 1456 x 840 x 70.5 мм
Вага з підставкою 25.7 кг
Вага без підставки 24 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 65NANO916NA
Артикул 65NANO916NA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Отримайте ще більш незабутні враження від перегляду

Потужний процесор α7 Gen3 4K забезпечує високу якість відео і звуку, впливаючи на їх джерела. Телевізор NanoCell забезпечує оптимальну якість відео з Pure Colors з будь-якого джерела.

Чисті кольори

чисті кольори в діапазоні RGB - запорука реалістичного якості зображення. В технології NanoCell використовуються наночастинки, які створюють чисті кольори за допомогою фільтрації неточних відтінків і підвищення чистоти спектру RGB.

Справжній 4K, створений чистими кольорами

Телевізор NanoCell забезпечує якість реальних 4K, що відповідає міжнародним стандартам КМ (контрастною модуляції). Відкрийте для себе більш чисті візуальні відчуття з дозволом Real 4K разом з технологією NanoCell.

Чисті кольори перетворюють ваш будинок в кінотеатр

З телевізором NanoCell всі сцени стали реалістичними завдяки живому кольором Pure Colors і високої контрастності Nano Black. Крім того, відеоряд і звуковий супровід стали ще більш оптимізованими і справжніми. Насолоджуйтесь кінотеатром у вас вдома і безлімітними розвагами разом з телевізором NanoCell.

Передає авторське бачення

Дивіться фільми так, як їх слід дивитися - щоб захоплювало подих. Dolby Vision IQ розширює межі і переваги Dolby Vision за межі HDR; яскравість, насиченість і контрастність інтелектуально регулюються за жанром і умов освітлення. Dolby Atmos створює ефект занурення в звук, забезпечуючи максимум задоволення від перегляду.

Дивіться фільми такими, якими їх створили

Процесор автоматично відключає інтерполяцію кадрів, зміна різкості і шумозаглушення зберігаючи оригінального формату зображення та кількість кадрів. Дивіться фільми та інший контент зі збереженням творчого задуму і кінематографічного досвіду.

Покращені основні формати HDR

Телевізори NanoCell забезпечують оптимальну якість зображення HDR, виконуючи регулювання підтримуваних HDR-форматів HLG і HDR 10. Це дозволяє вам насолоджуватися переглядом будь-якого контенту в супер-реалістичному високому дозволі.

Нехай виділяється кожна сцена

Професійне полноматрічное затемнення посилює контрастність і рівень чорного кольору з допомогою контролю LED-підсвічування і значно виправляє деталізацію, забезпечуючи повне занурення.

Multiplex у вас вдома

Пориньте в різноманітність контенту, доступного на додатку Apple TV, Netflix і LG Channels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні програми в прямому ефірі - все в одному місці. Просто сідайте і насолоджуйтеся.

Apple TV і багато іншого у вас вдома

Оригінальні шоу від Apple TV +. Тільки преміум-канали, які ви побажаєте, і тисячі фільмів, які можна купити або взяти напрокат. Сервіс персоналізований і ретельно курується, тому ви знайдете в добірці все найкраще. І все це - в додатку Apple TV.

Чисті кольори розгорнуть поле битви прямо перед вами

За допомогою чистих кольорів технологія NanoCell доводить віртуальний світ до досконалості, перетворюючи його на справжню реальність. Крім того, різні ігрові функції, такі як мінімальна затримка введення, HDMI 2.1 і HGiG дозволяють вам насолоджуватися віртуальним світом поліпшеною графіки в режимі реального часу.

Реагуйте і досягайте мети швидше

Телевізор NanoCell дозволяє гравцям атакувати противника без зволікання. Він синхронізує ваші відчуття з ігровими сценами в реальному часі, мінімізуючи затримку введення.

Ігровий стандарт нового покоління

Підтримка високої частоти зміни кадрів, підтримка VRR, ALLM і eARC. HDMI 2.1 забезпечує реалістичну демонстрацію швидко рухаються об'єктів і плавність, синхронізація графіки. Це створює ефект ще більш реалістичного занурення в гру.

Бездоганна переміщення

У телевізорів LG NanoCell є підтримка VRR, що робить його правильним вибором для ігрових цілей. Всі ваші консольні ігри будуть чіткіше і плавніше, а затримок, лагов і мерехтіння стане менше.

Реалістичність сцен, як ніби в кіно

Повністю поринете в гру завдяки приємною для очей зображенні. Група HGiG дізнається характеристики роботи телевізора і якість картинки, а потім приводить у відповідність графіку HDR, щоб отримати максимум від HDR-гри.

Чисті кольори створюють відчуття як на стадіоні

Завдяки Nano-точності телевізор NanoCell показує кольору точно і без спотворень під будь-яким кутом. Дивіться, як грають ваші улюблені команди, на великому екрані з суперчістимі квітами і вражаючим якістю картинки.

Кожен рух можна розглянути в деталях

У випадку зі спортивними передачами залишковість зображення (розмитість через рух) повинна бути усунена за всяку ціну. Тепер, завдяки функції Motion Pro, ви бачите всі швидкі і найменші рухи кожного гравця без розмитості. З LG NanoCell ви забудете про розмитості і посмикуванні картинки.

Хорошій грі - хороший звук

Телевізор NanoCell TV міксує 2.0-канальний звук, щоб отримати більш багатий 4.0-канальний. Створіть ефект «звук навколо», приєднавши два Bluetooth-динаміка. Пориньте в гру ще глибше і відчуйте живу атмосферу.

Ваш острівець зручності і комфорту

Розумна функція LG ThinQ AI зробить ваше життя набагато зручніше. Розпізнавання живого голосу дозволяє керувати вашої екосистемою Home IoT.

Додайте витонченої атмосфери

Телевізор NanoCell з нано-рамкою впишеться в будь-який інтер'єр і створить настрій занурення без затримок.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

44999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!