За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 55UH850V

код товару: U0173833
Ціна за одиницю:
52987 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TV4K-телевізориLED - телевізорз Wi-Fi

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці IPS
Тип підсвічування Edge LED
Частота оновлення PMI 2700
Частота розгортки панелі 200 Гц

Зображення

Процесор зображення Super Mastering Engine
Технології поліпшення зображення Billion Rich Colors ,  Color Prime Plus ,  Local Dimming ,  Active Noise Reduction ,  Dynamic Color Enhancer ,  3D Color Mapping ,  Wide Viewing Angle ,  4K Upscale

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) PAL ,  SECAM

Аудіо

Потужність динаміків 40 Вт (10+10+20)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CI3 x USB1 x оптичний аудіоАнтенний3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)

Інші

Виробник LG
Модель 55UH850V
Артикул 55UH850V
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 55UH850V
Дисплей IPS 4K Quantum вигідно виділяє телевізор LG Super UHD на тлі інших UHD-телевізорів. Мільярди живих кольорів зроблять будь-які фотографії і зображення, що виводяться на екран LG Super UHD, настільки ж реалістичними і натуральними, як якщо б ви милувалися ними в живій природі. А завдяки тому, що роздільна здатність 4K в чотири рази вище роздільну здатність Full HD, картинка виглядає в рівній мірі захоплюючою і драматичною незалежно від кута огляду. Завдяки поліпшеному в 4 рази вирішенню 3D-зображення стають настільки реальними, що об'єкти і предмети здаються практично відчутними. А в поєднанні з поляризационной технологією, що дозволяє насолоджуватися зображенням без мерехтіння, 4K 3D + можна назвати, мабуть, найкращим і приємним для перегляду. Властивості дисплея забезпечують незмінність зображення при будь-якому куті огляду. Це дозволяє насолоджуватися динамічними, яскравими квітами з будь-якого місця в кімнаті.

Технологія Ultra Luminance  направляє додатковий струм від темних ділянок зображення до світлих для посилення контрасту. У поєднанні з чудовою здатністю телевізора Super UHD від LG передавати темні кольори з виразною контрастом це забезпечує таку ж різкість і чіткість зображення, як і в реальному житті. HDR Super. Технологія High Dynamic Range телевізора Super UHD (HDR Super) від LG повністю підтримує Dolby Vision. Більш яскраві, чіткі зображення, дивно точно передають колір і дрібні деталі, заворожують глядача, допомагаючи йому відчути себе частиною того, що відбувається на екрані. Функція Magic Remote (чарівне дистанційне керування) дозволяє управляти всіма функціями телевізора і комп'ютерної приставки за допомогою жестів і голосу. Керуйте розвагами, використовуючи зручне дистанційне керування нового рівня. Витрачайте менше часу на пошук і більше часу на задоволення.

Функція Magic Zoom (чарівне масштабування) дозволяє збільшувати зображення прямо під час їх перегляду. Шляхом натискання кнопки Zoom (масштабування) на пульті дистанційного керування зображення можна збільшити для перегляду деталей. Технологія Local Dimming (місцеве затемнення) налаштовує світ шляхом поділу телевізійного екрану на численні блоки. Оскільки світло управляється незалежно в кожному блоці, деталі відображаються чітко в кожній області екрану. Це дозволяє глядачам насолоджуватися більш глибокими чорними тонами і чіткими, різкими зображеннями. Для технології Color Prime Plus характерний розширений діапазон квітів для передачі живих зображень. Телевізор Super UHD від LG забезпечує більше задоволення за рахунок більшої різноманітності реалістичних кольорів.

Технологія Billion Rich Colors (мільярд багатих кольорів) ділить кольору на більш широкий спектр. Це забезпечує більш точну настройку кольорів. В результаті виходить спектр в 64 рази ширше, ніж у звичайних РК-телевізорів, що зачаровує глядача безпрецедентними рівнями кольорів і деталізації. Технологія 3D color Mapping (3D-відображення кольору) забезпечує реалістичну передачу кольору за допомогою алгоритму 3D Gamut Mapping. Це мінімізує колірні спотворення, дозволяючи глядачам насолоджуватися дивно природними квітами. Harman / Kardon Sound. Чудова якість звуку - це невід'ємна частина розкішного телевізійного перегляду. Реалістичні зображення телевізора Super UHD від LG супроводжуються звуком преміальної якості від Harman / Kardon.

Завдяки панелі дисплея, вмонтованої в ультратонку металеву рамку, телевізор Super UHD від LG немов пливе на дивовижної підставці, нагадує півмісяць. Увімкніть його, і він вразить вас реалістичністю квітів. І навіть у вимкненому стані його чудовий дизайн переконує - Super UHD від LG - це не просто телевізор, а чудовий витвір мистецтва. Система WebOS 3.0, яка використовується в телевізорі LG Super UHD, поєднує в собі всю легкість і зручність роботи з системою WebOS, виводячи її на принципово новий рівень. Завдяки цьому тепер ще простіше і приємніше дивитися будь-які фільми і телепередачі. WiDi. Бездротова передача контенту з мобільного пристрою (ноутбук, ультрабук, планшет) на телевізор. Dynamic Color Enhancer. Технологія проводить калібрування і налаштування кольору в динаміці картинки. Active Noise Reduction. Забезпечує більш детальну і реалістичну картинку, скорочуючи небажані шуми і спотворення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

52987 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!