За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 55NANO966PA

код товару: U0539906
Ціна за одиницю:
54997 грн
+1609 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора 8K-телевізориSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 7680 x 4320
Тип матриці IPS
Тип підсвічування Direct LED
Частота розгортки панелі 60 Гц

Зображення

Процесор зображення α9
Технології поліпшення зображення HDR10 Pro ,  Filmmaker Mode ,  HLG ,  Nano Color ,  Cinema HDR ,  Image Enhancing on SQM ,  Full Array Dimming ,  AI Picture Pro 8K ,  8K NanoCell ,  Dolby Vision ,  HDR

Аудіо

Потужність динаміків 40 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення HeadphoneАнтеннийCI4 x HDMI1 x RJ-453 x USB

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система WebOS

Технічні компоненти

GPU α9

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 1233 x 781 x 271 мм
Розміри без підставки 1233 x 716 x 45.5 мм
Вага з підставкою 21 кг
Вага без підставки 19.4 кг
Колір сірий

Інші

Виробник LG
Модель 55NANO966PA
Артикул 55NANO966PA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Реалістичне зображення з чистими квітами в форматі Real 8K

LG NanoCell TV перевершує стандартні LCD-телевізори завдяки чистим кольорам. У поєднанні з дисплеєм, здатним відтворювати зображення у форматі Real 8К, чисті кольори створюють високоякісну картинку, поглиблюючи ефект занурення в події.

Кришталева чистота кожного відтінку

В телевізорах LG NanoCell використовується наша унікальна нанотехнологія дозволяє фільтрувати і покращувати якість передачі кольору, видаляючи артефакти, що виникають в RGB-сигнал. Завдяки цьому ви бачите на екрані тільки чисті та точні кольору. В результаті ви можете насолоджуватися більш насиченим і реалістичним зображенням.

Приголомшливе якість під будь-яким кутом

Абсолютна точність передачі кольору телевізорів NanoCell забезпечує реалістичність зображення під будь-яким кутом.

Унікальна деталізація в темних ділянках зображення

Телевізори LG NanoCell не бояться чорно-білі зображення. Завдяки повнодіапазонними затемнення NanoCell точно контролює підсвічування окремих світлодіодів. В результаті ви можете насолоджуватися глибоким чорним кольором з мінімальною підсвіткою, що забезпечує відмінний контраст і деталізацію зображення.

Чому Real 8K?

Телевізори LG NanoCell дозволяють насолоджуватися зображенням в найкращій якості Real 8K. Технологія передачі кольору NanoCell і приблизно 33 мільйони пікселів з максимальною щільністю дозволяють вам чудову якість зображення, значно перевершує стандарти для телевізорів 8K.

Телевізор як твір мистецтва

телевізор LG NanoCell захоплює не тільки якістю зображення, але і естетичною привабливістю. Тонкий мінімалістичний дизайн телевізора дозволяє закріпити його на стіні, зовсім як картину, розширюючи простір і роблячи його по-справжньому вишуканим.

Nano Кіно. Картинка, гідна великого екрану

Телевізори LG NanoCell з точною передачею кольору і екранами, створеними з використанням найсучасніших технологій, перетворять ваш будинок в справжній кінотеатр. Покращений режим HDR, оновлені технології Dolby і кінематографічний режим забезпечують враження від перегляду, як у справжньому кінотеатрі. *

Абсолютно нові враження від перегляду телевізора

Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення залежно від жанру контенту і навколишнього оточення, а Dolby Atmos забезпечує багатомірний об'ємний звук - це приголомшлива комбінація, яка дає неймовірне враження від перегляду, як в кінотеатрі.

Місце для перегляду улюбленого контенту

Доступ до Apple TV, каналам Disney +, Netflix і LG. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальних фільмів і спортивних програм в прямому ефірі - все в одному місці. *

Режим FILMMAKER MODE. Бачення режисера, втілене в життя

Режим FILMMAKER MODE відключає згладжування руху, зберігаючи при цьому вихідне співвідношення сторін, кольору і частоту кадрів. Цей режим дозволяє точно передати оригінальне бачення режисера, тому ви бачите фільм саме таким, яким він був задуманий.

HDR 10 Pro. Весь спектр вражень

Розроблена компанією LG технологія розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro регулює яскравість, покращує перенесення кольорів і розкриває всі найдрібніші деталі, надаючи реалістичну чіткість будь-яким зображенням і покращуючи звичайний HDR-контент. Тепер всі ваші улюблені фільми і серіали будуть більш яскравими і приголомшливими.

Nano Ігри. Телевізор, створений для приголомшливих вражень

З темних глибин до нових світлим світів: телевізор LG NanoCell наповнює ваші гри новими квітами і фарбами. Хмарні ігрові технології і автоматична корекція якості зображення дозволяють вам насолоджуватися чудовою якістю картинки і дарують вам нові приголомшливі враження від ігор.

Грайте з найвищою якістю

Ваша перевага над противниками. VRR, ALLM і eARC, що відповідають вимогам сучасних специфікацій HDMI 2.1, забезпечують реалістичну демонстрацію швидко рухаються об'єктів з плавним і синхронізованою графікою.

Режим Game Optimizer. Неперевершений рівень контролю

Насолоджуйтесь новим рівнем якості ваших улюблених ігор. Режим Game Optimizer автоматично коригує налаштування зображення і графіки, дозволяючи вам насолоджуватися вам унікальну якість зображення незалежно від типу гри.

AMD FreeSync Premium. Максимальна продуктивність

Грайте з найвищою якістю. Телевізор LG NanoCell підтримує AMD FreeSync Premium і здатний змінювати частоту кадрів під час ігрового процесу. Ця технологія забезпечує чіткий і плавний геймплей, дозволяючи позбавитися від «заїдання» і «розривів».

Nano Спорт. Ефективність, здатна здобути перемогу в будь-якому матчі

Телевізори LG NanoCell подарують вам унікальний досвід перегляду спортивних змагань. Навколишній звук Bluetooth створить у вашому будинку атмосферу стадіону, а завдяки повідомленнями про спортивні події ви ніколи не пропустите важливі новини про улюблену команду.

Повідомлення Sports Alert. Ви ніколи не пропустите гру улюбленої команди

Повідомлення надходять до вас до початку, під час і після ігор. Ви ніколи не пропустите важливі гри улюблених команд, навіть якщо дивіться щось інше.

Звук навколо через Bluetooth. Безсумнівна перевага для будинку

Просте підключення динаміків через Bluetooth для отримання справжнього бездротового об'ємного звуку. Всі дії звучать більш насичено і реалістично, створюючи атмосферу великої гри у вашій вітальні. **

Інтелектуальний процесор α9 4-го покоління з підтримкою формату 8K

Серце телевізора LG NanoCell - процесор α9 4-го покоління на основі штучного інтелекту з підтримкою формату 8K, інноваційний чіп, який використовує алгоритми глибинного навчання для аналізу і оптимізації контенту. Вас вразить кожен побачений на екрані елемент, адже всі налаштування зображення і звуку здійснюються автоматично.

ThinQ AI. Ви думаєте, що знаєте, що таке смарт-технології? Подумайте ще раз

LG ThinQ створений для того, щоб ви отримували від телевізора максимум задоволення. Ви можете вибрати улюблену технологію голосового помічника і управляти телевізором голосом за допомогою нового головного екрану, який забезпечує ще більшу зручність і контроль.

Ласкаво просимо на новий головний екран

На новому головному екрані показані персоналізовані пропозиції по контенту. Новий головний екран забезпечує зручний доступ до вибраного і дозволяє управляти підключеними пристроями.

Цей пульт більше схожий на чарівну паличку

Пульт Magic має ергономічний дизайн. Пульт легко лягає в руку, а його система наведення і прокрутки забезпечує більш швидкий пошук. Вбудована технологія штучного інтелекту забезпечує легкий доступ до сервісів, а гарячі клавіші для основних платформ контенту дозволяють швидко переходити до обраному. Крім цього, тепер у вас є Magic Tap - нова смарт-функція, що дозволяє підключати ваш телефон до телевізора.

Технологія AI Picture Pro

Алгоритм глибинного навчання використовує величезну базу даних, що включає понад мільйон візуальних даних, розпізнаючи контент, усуваючи шум і оптимізуючи якість зображення. А нова функція визначення типу сцени дозволяє проаналізувати тип сцени і відповідним чином поліпшити якість зображення.

Технологія AI Sound Pro

Завдяки навчанню на базі понад 17 мільйонів елементів звукової інформації, процесор визначає голосу, ефекти і частоти, оптимізуючи звучання в залежності від жанру аудіо та сприяючи створенню ефекту повного занурення. Нова функція автоматичного регулювання рівня гучності підтримує гучність голосу в різних типах контенту.

Висока якість будь-якого зображення

Процесор на базі штучного інтелекту використовує алгоритми глибокого навчання для аналізу проглядається контенту і перетворення ненативного 8K-контенту в приголомшливий 8K з ефектом повного занурення. В результаті ви можете насолоджуватися більш чітким зображенням з більш високою роздільною здатністю і рівнем деталізації навіть при перегляді на великому екрані.

* Потрібен підписка на Netflix. Доступність формату 4K Ultra HD огляду на умови передплати на Netflix, підключення до Інтернету, можливостей пристроїв і наявності контенту.

** Динаміки продаються окремо.

LG NANO

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

54997 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!