За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 55NANO866NA

код товару: U0445560
Ціна за одиницю:
28999 грн
+811 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Частота розгортки панелі 120 Гц

Зображення

Процесор зображення α7 Gen 3 Intelligent Processor
Технології поліпшення зображення NanoCell Color ,  HDR

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення АнтеннийComposite In (AV)4 x HDMICI3 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоComponent

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Підтримувані формати AC3 ,  AC4 ,  apt-X ,  PCM ,  MP2 ,  HE-AAC ,  EAC3 ,  WMA ,  AAC ,  MP3

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 1232 х 786 х 263 мм
Розміри без підставки 1232 х 716 х 63.6 мм
Вага з підставкою 18.7 кг
Вага без підставки 17.2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 55NANO866NA
Артикул 55NANO866NA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Чисті кольори
Чисті кольори в діапазоні RGB — запорука реалістичної якості зображення. У технології NanoCell використовуються наночастинки, які створюють чисті кольори за допомогою фільтрації неточних відтінків і підвищення чистоти спектра RGB.

Real 4K, створювані Pure Colors
Телевізор NanoCell забезпечує якість реальних 4K, що відповідає міжнародним стандартам КМ (контрастної модуляції). Відкрийте для себе чистіші візуальні відчуття з роздільною здатністю Real 4K разом із технологією NanoCell.

Отримайте ще незабутніші враження від перегляду
Потужний процесор α7 Gen3 4K забезпечує високу якість відео та звуку, впливаючи на їхні джерела. Телевізор NanoCell забезпечує оптимальну якість відео з Pure Colors з будь-якого джерела.

Чисті кольори перетворюють ваш дім на кінотеатр
З телевізором NanoCell усі сцени стали реалістичними завдяки живому кольору й високій контрастності Nano Black. Крім того, відеоряд і звуковий супровід стали ще більш оптимізованими та справжніми. Насолоджуйтесь кінотеатром у вас удома й безлімітними розвагами разом із телевізором NanoCell.

Передає авторське бачення
Дивіться фільми так, як їх треба дивитися — щоб захоплювало дух. Dolby Vision IQ розширює межі та переваги Dolby Vision за межі HDR; яскравість, насиченість і контрастність інтелектуально регулюються за жанром і умовами освітлення. Dolby Atmos створює ефект занурення у звук, забезпечуючи максимум задоволення від перегляду.

Дивіться фільми такими, якими їх створили
Процесор автоматично вимикає інтерполяцію кадрів, зміну різкості та шумозаглушення, зберігаючи оригінальне співвідношення сторін та кількість кадрів. Дивіться фільми та інший контент зі збереженням творчого задуму і кінематографічного досвіду

Поліпшені основні формати HDR
Телевізори NanoCell забезпечують оптимальну якість зображення HDR, регулюючи підтримувані HDR-формати HLG і HDR 10. Це дає змогу вам насолодитися переглядом будь-якого фільму в суперреалістичній високій роздільній якості.

Чітка деталізована картинка
Завдяки локальному затемненню, насиченості та контрастності й поліпшуються проти телевізорів із підсвіткою. Телевізор NanoCell 4K дарує особливі відчуття від картинки з підвищеною контрастністю.

Мультиплекс у вас вдома
Пориньте в різноманітність контенту, доступного в застосунку Apple TV і LG Channels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні програми в прямому ефірі — все в одному місці. Просто сідайте та насолоджуйтеся.

Apple TV і багато іншого у вас вдома
Оригінальні шоу від Apple TV+. Тільки преміумканали, які ви побажаєте, й тисячі фільмів, які можна купити або взяти напрокат. Сервіс персоналізований і ретельно курується, тому ви знайдете в добірці все найкраще. І все це — у застосунку Apple TV.

Чисті кольори розгорнуть поле битви прямо перед вами
Технологія NanoCell з чистими кольорами доводить віртуальний світ до досконалості, перетворюючи його на справжню реальність. Окрім того, різні ігрові функції, як-от мінімальна затримка, HDMI 2.1 і HGiG дають змогу вам насолоджуватися віртуальним світом поліпшеної графіки в реальному часі

Реагуйте та домагайтеся мети швидше
Телевізор NanoCell дає змогу гравцям атакувати противника без зволікання. Він синхронізує ваші відчуття з ігровими сценами в реальному часі, мінімізуючи затримку введення.

Ігровий стандарт нового покоління
Вища частота кадру, підтримка VRR, ALLM і eARC. HDMI 2.1 забезпечує реалістичну демонстрацію об'єктів, що швидко рухаються, і плавність, синхронізованість графіки. Це створює ефект ще реалістичнішого занурення в гру.

Бездоганне переміщення
У телевізорів LG NanoCell є підтримка VRR, що робить його правильним вибором для ігрових цілей. Усі ваші консольні ігри будуть чіткішими та плавнішими, а затримок, лагів і мерехтіння стане менше.

Реалістичність сцен, як ніби в кіно
Повністю пориньте в гру завдяки приємному для очей зображенню. Група HGiG дізнається характеристики роботи телевізора та якість картинки, а потім приводить у відповідність графіку до HDR, щоб отримати максимум від HDR-гри.

Чисті кольори створюють відчуття, як на стадіоні
Завдяки Nano-точності телевізор NanoCell показує кольори точно й без спотворень під будь-яким кутом. Дивіться, як грають ваші улюблені команди, на ультравеликому екрані з найчистішими кольорами та потужною якістю картинки.

Кожен рух можна розглянути в деталях
У разі зі спортивними передачами залишковість зображення (розмитість через рух) має бути усунена за будь-яку ціну. Тепер, завдяки функції Motion Pro, ви бачите всі швидкі та найменші рухи кожного гравця без розмитості. З LG NanoCell ви забудете про розмитість та тремтіння картинки.

Якісній грі — якісний звук
Телевізор NanoCell TV міксує 2.0-канальний звук, щоб мати багатший 4.0-канальний. Створіть ефект «звук навколо», приєднавши два Bluetooth-динаміки. Пориньте в гру ще глибше та відчуйте живу атмосферу.

Ваш острівець зручності та комфорту
Розумна функція LG ThinQ AI зробить ваше життя набагато зручнішим. Розпізнавання живого голосу дає змогу керувати вашою екосистемою Home IoT.

Додайте витонченої атмосфери
Телевізор NanoCell з мінімалістичною нанорамкою впишеться в будь-який інтер'єр і створить настрій занурення без затримок.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

28999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!