За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 55LH609V

код товару: U0191249
Ціна за одиницю:
25999 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування Direct LED
Частота оновлення PMI 900
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення Triple XD Engine
Технології поліпшення зображення Active Noise Reduction ,  Dynamic Color Enhancer

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) PAL ,  SECAM

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USB1 x RJ-453 x HDMI1 x оптичний аудіоАнтеннийCompositeComponentCI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Підтримувані формати FLAC ,  JPEG ,  XML ,  PSB ,  TS ,  AC3 ,  OGG ,  VOB ,  MOV ,  DivX ,  3GP ,  ASS ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  AAS ,  SMI ,  SSA ,  MP3 ,  AAC ,  BMP ,  PNG ,  MPEG-1 ,  M4A ,  WMA ,  SRT ,  SUB ,  TXT ,  WAV
Енергоспоживання 53 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Колір сірий

Інші

Виробник LG
Модель 55LH609V
Артикул 55LH609V
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 55LH609V
Роздільна здатність Full HD гарантує відмінну якість зображення завдяки точній передачі кольору, чіткості і контрастності картинки. Новітня Smart TV платформа WebOS. LG webOS TV створена для комфортного і інтуїтивно зрозумілого використання всіх численних можливостей сучасних Smart телевізорів. Не боріться з технологіями - використовуйте їх можливості на всі сто, легко і без зусиль. Зручне меню Smart TV. Легке і ергономічне меню LG webOS дозволяє здійснювати перемикання між відео-сервісами, додатками і телеефіром майже миттєво без необхідності переходу в "великоваговий" хаб Smart TV.

Процесор Triple XD Engine. Насолоджуйтесь абсолютною досконалістю кольору, контрасту і чіткості за допомогою найпотужнішого процесора Triple XD. Процесор Triple XD є останньою, передовий розробкою LG, що забезпечує досконалість кольору, контрасту і чіткості високоякісного зображення і відображення на найвищому рівні. WiFi. Бездротова передача контенту з мобільного пристрою (ноутбук, ультрабук, планшет) на телевізор. Dynamic Color Enhancer. Технологія проводить калібрування і налаштування кольору в динаміці картинки. Picture Wizard III. Система точного налаштування Picture Wizard III дозволяє вам швидко відрегулювати глибину чорного, колірну гамму, чіткість зображення і рівень яскравості. Active Noise Reduction. Забезпечує більш детальну і реалістичну картинку, скорочуючи небажані шуми і спотворення.

Virtual Surround Plus. Випробуйте ефект об'ємного звучання з алгоритмом кінотеатрального розподілу звукової хвилі. Clear Voice III. Автоматична система придушення шумів і посилення звучання голосу спрямована на відділення основних звуків від фону, що допомагає чітко чути мову акторів і телеведучих. Металевий дизайн. Оцініть оновлений дизайн корпусу телевізора з металевими елементами. HDMI. HDMI отримує сигнали для контенту високої роздільної здатності без спотворення або стиснення, забезпечуючи його чітке відтворення новітніми розважальними HD-пристроями. LED. Чудова світлодіодне підсвічування дисплея забезпечує кристально чисте зображення, насичений чорний колір, а також яскраві реалістичні відтінки на тонкому екрані. USB. Просто підключіть USB або зовнішній жорсткий диск до USB порту і переглядайте його вміст на екрані телевізора.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

24 червня 2017
imgimgimgimgimg

Для головного телевізора у велику кімнату підійшов ідеально. Нормально показує, як телеканали, так і фільми у високій роздільності. Смарт з простим зрозумілим меню. Можна дивитись фільми онлайн і з додатків і в браузері просто з сайтів по WiFi. Пульт в комплекті не пристосований до користування інтернетом, а пульт-меджик, який йде до вищих моделей просто не підходить до тої моделі. Спочатку використовував мишку і клавіатуру від компа. Зараз встановив LG TV Plus на айфон - супер, той самий меджик

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 червня 2017
imgimgimgimgimg

Телевизор своих денег стоит. Цветопередача достойная, наличие всяких входов, без всяких этих 4к и 3Д. Советую за такие деньги. Как вариант можно рассмотреть другого производителя, но это уже другая история и за другие деньги. Да и по изображению LG все же немного, но лучше. Ядовитая политра Самсунгов хоть и смотрится привлекательнее, но смотреть долго дискомфортно (трава футбольного поля не зеленая, а салатовая).

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!