За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 43UK6300PLB

код товару: U0297277
Ціна за одиницю:
10895 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Частота розгортки панелі 50 Гц

Зображення

Процесор зображення UHD Upscaling

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 1 x Супутниковий вхідCI2 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтеннийCompositeComponent3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 977 x 575 x 81 мм
Розміри без підставки 977 x 629 x 216 мм
Вага з підставкою 8.4 кг
Вага без підставки 8.3 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 43UK6300PLB
Артикул 43UK6300PLB
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806098406647
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 43UK6300PLB
Новий стандарт визначення. Нова глибина деталей. Дозвіл ULTRA HD 4K в чотири рази більше, ніж у Full HD, забезпечуючи блискучу чіткість і яскраві деталі, які вражають навіть при огляді. Цей рівень деталізації добре підходить для сучасних домашніх розваг, спорту та ігор; отримані зображення будуть перевизначати ваші враження від перегляду.

Яскрава і яскрава картинка під будь-яким кутом
Наші новітні інновації Ultra HD вбудовані в унікальну панель IPS 4K, що означає, що ваші розваги можна переглядати під будь-яким кутом без спотворень.

Більше потужності для обробки
Для підтримки вдосконаленої обробки зображень, необхідної для яскравих, чітких зображень 4K, в основі цього телевізора LG - 4 ядра обчислювальної потужності. Швидкий і потужний мозок, щоб переконатися, що у вас є краща картина.

Ultimate HDR 4K Picture
Ця передова технологія HDR може адаптуватися до різних форматів HDR і забезпечує сцену за допомогою мастерингу зображення сцени, зображення. Активний HDR краще HDR.

Багатоканальний введення інкапсулює звукового ефекту
Великий телевізор заслуговує відмінного звуку. Ця звукова технологія створює віртуальні мульти-, які створюють ефект ультра об'ємного звучання.

Майстерно сучасний дизайн.
Стильна рамка обгорнута навколо вашого телевізора. Вміла елегантна підмітальна підставка. Цей гладкий дизайн додає в реальність будь-який клас.
Надчітке зображення з високою роздільною здатністю

Чим вище дозвіл, тим вище деталізація зображення. Дозвіл телевізора LG UHD в 4 рази вище в порівнянні з телевізорами Full HD. Тобто зображення відтворюється в 4 рази чіткіше.

Однакове зображення під будь-яким кутом. Телевізор LG UHD точніше передає кольори і однаково якісно відтворює контент, де б ви не сиділи. Основа природного зображення. Чотирьохядерний процесор усуває перешкоди, підвищує різкість і навіть покращує якість зображення з низьким дозволом до рівня 4K.

Active HDR 4K для реалістичних сцен. HDR (розширений динамічний діапазон) - це новий стандарт якості зображення. Він забезпечує високу деталізацію і природне перенесення кольорів з розширеним діапазоном контрастності. Телевізор LG UHD підтримує кілька форматів HDR, в тому числі HDR10 Pro і HLG Pro. Ізисканность всередині і зовні. Завдяки стильним металевим рамкам телевізор виглядає ще більш сучасним.

LG - популярна марка корейської побутової техніки. Корейська електронна промисловість почала своє бурхливе зростання з народження в 1958 році компанії Gold Star, яка випустила вже в 1965 році перший холодильник. Цей момент відкрив нову епоху. До 1980 року фірма склала серйозну конкуренцію лідерам по виробництву техніки, перетворившись в творця нових технологій.

LG, як найменування торгової марки Gold Star народилося в 1996 році з метою проведення грамотної маркетингової стратегії. Буква G - перша літера Gold Star, фірми, яка народилася в 1958 році, а L в імені LG взято у Lucky Chemical. Нове ім'я стало зручним і швидким у вимові.

Асортимент продукції компанії дуже широкий: холодильники побутового та промислового призначення, пилососи та системи кондиціонування, морозильні камери, мікрохвильові печі, пральні машини. Заводи LG розміщені по всьому світу: на території Китаю, Туреччини, Індії, на Філіппінах, в Бразилії, у В'єтнамі.

Компанія LG є прихильником інноваційних технологій. Вона вже в даний час радує споживачів такими новаціями, як холодильник, мікрохвильова піч та кондиціонер з виходом в глобальну мережу Інтернет, пральними машинами цифрового типу. Але такі моделі високотехнологічного типу доступні поки не кожному, тому компанія LG в своїй роботі не забуває про масове споживача, у якого корейська техніка дуже популярна, і випускає доступні за ціною моделі. На ринку України техніка компанії LG популярна і представлена ​​в широкому асортименті.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

27 серпня 2018
imgimgimgimgimg

Рамки почти отсуствуют. Разрешения хватит на просмотр 4к видосов. Встроенный медиаплееер шустрый, не тупит при открытии больших фильмов. С "чтением" фильмов с внешних носителей тоже нет проблем, ест всё, что только не пихал ему с флешек и хардов. Поддерживает воспроизведение с хардов ёмкостью 2 терабайта, может больше тоже види, я не пробовал. Поддержка смарт Тв, в предустановленном магазине LG Content Store нашёл несколько приложений с фильмами и телеканалами: СH+, Megogo, Oll.tv (на двух последних действуют акции на 3 и 4 месяца соответственно).

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19 листопада 2018

Здравствуйте, Максим! Спасибо за отзыв и за выбор нашего магазина. Приятно, что покупка принесла так много положительных эмоций. Надеемся, Ваши следующие покупки у нас тоже будут Вас радовать!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10895 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!