За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 43UH671V

код товару: U0191242
Ціна за одиницю:
23765 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Тип підсвічування Direct LED
Частота оновлення 1200 Гц
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення UHD Mastering Engine
Технології поліпшення зображення Dynamic Color Enhancer ,  Active Noise Reduction ,  3D Color Mapping ,  Color Prime Pro ,  Wide Viewing Angle

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) PAL ,  SECAM

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CI2 x USB1 x оптичний аудіо3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Підтримувані формати AAC ,  FLAC ,  TS ,  AC3 ,  OGG ,  VOB ,  MOV ,  DivX ,  3GP ,  WAV ,  WMA ,  M4A ,  LPCM ,  MPEG-1 ,  PNG ,  BMP ,  JPEG ,  MP3 ,  MPEG-4 ,  MKV ,  AVI

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Колір сірий

Інші

Виробник LG
Модель 43UH671V
Артикул 43UH671V
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 43UH671V
LG Electronics Inc. - південнокорейська компанія, один з найбільших світових виробників споживчої електроніки і побутової техніки. Входить до складу конгломерату LG Group. Головний офіс компанії LG Electronics знаходиться в Сеулі, Республіка Корея, 120 представництв компанії відкриті в 95 країнах світу. Чіткість у кожній деталі. Телевізор Ultra HD від LG забезпечує якість зображення, в 4 рази перевершує Full HD. 8.3 мільйона пікселів забезпечують ідеальне зображення навіть при перегляді відео з близької відстані. Унікальна IPS матриця забезпечує широкі кути огляду і насичені кольори без спотворення палітри. Додайте до цього потужний звук і отримаєте самі реалістичні враження від перегляду телевізора. Пориньте у світ фантастично чітких і неймовірно живих деталей. HDR Pro. Функція HDR Pro дозволяє налаштовувати яскравість екрану для отримання проекцій зображень, що мають реалістичну чіткість. Телевізор UHD від LG дозволяє посилювати кольору за рахунок налаштування яскравості екрану для забезпечення максимальної деталізації. Тепер за допомогою функції HDR Pro можна насолоджуватися чітким і яскравим зображенням.

Високоточна IPS панель. Одним з головних переваг наших телевізорів є наявність IPS панелей. Від звичайних матриць їх відрізняє висока реалістичність кольорів і найширші кути огляду при збереженні точності передачі відтінків. Тож не дивно, що професіонали в області відео обробки воліють IPS всім іншим типам матриць. Color Prime Pro. Технологія ColorPrime Pro створює яскраві зображення завдяки широкому діапазону кольорів. Перегляд на телевізорі UHD від LG приносить справжню насолоду, надаючи багатюща різноманітність кольорів. Яскраві і соковиті, натуральні відтінки тепер можуть бути відображені завдяки розширеному колірному спектрі дисплея UHD телевізорів LG.

3D Color Mapping. Технологія 3D color Mapping (3D-відображення кольору) забезпечує реалістичну передачу кольору за допомогою алгоритму 3D Gamut Mapping. Це мінімізує колірні спотворення, дозволяючи глядачам насолоджуватися дивно природними квітами. Dynamic Color Enhancer. Технологія проводить калібрування і налаштування кольору в динаміці картинки. Active Noise Reduction. Забезпечує більш детальну і реалістичну картинку, скорочуючи небажані шуми і спотворення. Широкий кут огляду. IPS 4K екран UHD телевізора LG завжди покаже вам ідентичні кольори незалежно від того з якої частини кімнати ви будете його дивитися.

Локальне затемнення. Алгоритм Локального затемнення полягає в управлінні підсвічуванням кожного блоку пікселів окремо. Його головне завдання - збільшення контрастності і деталізації зображення. В результаті об'єкти мають більш чіткі кордони, деталі квітів точніші, а темний фон найбільш насичений. Новітня Smart TV платформа WebOS. LG webOS TV створена для комфортного і інтуїтивно зрозумілого використання всіх численних можливостей сучасних Smart телевізорів. Не боріться з технологіями - використовуйте їх можливості на всі сто, легко і без зусиль. Зручне меню Smart TV. Легке і ергономічне меню LG webOS дозволяє здійснювати перемикання між відео-сервісами, додатками і телеефіром майже миттєво без необхідності переходу в "великоваговий" хаб Smart TV.

ULTRA Surround. Спеціальний алгоритм перетворює звукові хвилі, які виходять із двохканальних динаміків так, що вам буде здаватися, що ви слухаєте 7-канальний звук. Отримайте ще більше задоволення від перегляду 4К фільмів! Clear Voice III. Автоматична система придушення шумів і посилення звучання голосу спрямована на відділення основних звуків від фону, що допомагає чітко чути мову акторів і телеведучих. Дизайн ULTRA Slim. Оцініть інноваційний надтонкий дизайн ULTRA Slim, який надає телевізору виключно вишуканий і елегантний вигляд. Дизайн ULTRA Slim не тільки дозволить вам заощадити місце, але і гармонійно доповнить собою сучасний естетичний інтер'єр вашого будинку.

Металевий дизайн. Оцініть оновлений дизайн корпусу телевізора з металевими елементами. Енергозбереження. Ця функція включає в себе контроль підсвічування, який дозволяє регулювати яскравість екрану в цілях економії електроенергії. WiDi. Бездротова передача контенту з мобільного пристрою (ноутбук, ультрабук, планшет) на телевізор. HDMI. HDMI отримує сигнали для контенту високої роздільної здатності без спотворення або стиснення, забезпечуючи його чітке відтворення новітніми розважальними HD-пристроями. USB. Просто підключіть USB або зовнішній жорсткий диск до USB порту і переглядайте його вміст на екрані телевізора.

Оцінка

5
progress
3
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

18 серпня 2017
imgimgimgimgimg

Берите, врядли пожалеете. Лучше чем самчунг, Филипс и т.п. если сравнивать аналогичные по цене. Из явных преимуществ - быстрый смарт, плавные движения, пульт-указка, стандартного звука хватает на ура, 4к прямо из инета тянет хорошо, много приложений, подключение типа миракаст тянет на ура, т.е. можно с любого устройства отправить мультимедиа на тв без каких либо дополнительных программ, качественные цвета, много различных разъемов, вайфай держит стабильно.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
26 липня 2017
imgimgimgimgimg

Пульт в комплекті - дуже толкове вирішення проблеми якісного управління телевізором в інтернеті. Купили цей телевізор вже після того, як купили сусіди, які взяли теж ультру, тільки 656-у. Помучившись деякий час простим пультом в інтернеті, вони докупили пульт-мишку (ніби меджик називається). Тому ми зразу вирішили взяти модель з нормальним пультом в комплекті )))

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22 вересня 2016
imgimgimgimgimg

Сподобався. Картинка багата на різні кольори та відтінки і все на екрані деталізоване і насичене, виглядає природно і яскраво. Смарт дає повноцінний інтернет і браузер такий як в комп'ютері з можливістю впевнено лазити по різних сайтах. Ще дуже сподобався пульт! Коли його активуєш, на екрані з'являється курсор, який миттєво переміщується по екрану і ним досить швидко вибираєш все, що потрібно і легко набираєш текст, є ролик для прокручування сайтів і можна цілі фрази диктувати в поля - зручно!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23765 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!