За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 43UH651V

код товару: U0180839
Ціна за одиницю:
17472 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TV4K-телевізориLED - телевізорз Wi-Fi

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення 1200 Гц
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення UHD Mastering Engine
Технології поліпшення зображення Active Noise Reduction ,  Dynamic Color Enhancer ,  3D Color Mapping ,  Color Prime Pro ,  Wide Viewing Angle ,  4K Upscale

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) PAL ,  SECAM

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CI2 x USB1 x оптичний аудіо3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 43UH651V
Артикул 43UH651V
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 43UH651V Ultra HD від LG забезпечує якість зображення, що в 4 рази перевершує Full HD. 8.3 мільйона пікселів забезпечують ідеальне зображення навіть при перегляді відео з близької відстані. Унікальна IPS матриця забезпечує широкі кути огляду і насичені кольори без спотворення кольорів. Додайте до цього потужний звук і отримаєте самі реалістичні враження від перегляду телевізора. Пориньте у світ фантастично чітких і неймовірно живих деталей.

HDR Pro
Функція HDR Pro дозволяє налаштувати яскравість екрану для отримання проекцій зображень, що мають реалістичну чіткість. Телевізор UHD від LG дозволяє посилювати кольору за рахунок налаштування яскравості екрана для забезпечення максимальної деталізації. Тепер з допомогою функції HDR Pro можна насолоджуватися чітким і яскравим зображенням.

Високоточна IPS панель
Однією з головних переваг цих телевізорів є наявність IPS панелей. Від звичайних матриць їх відрізняє висока реалістичність квітів і найширші кути огляду при збереженні точності передачі відтінків. Не дивно, що професіонали в області відеообробки воліють IPS всім іншим типам матриць.

Color Prime Pro
Технологія ColorPrime Pro створює яскраві зображення завдяки широкому діапазону кольорів. Перегляд на телевізорі UHD від LG приносить справжню насолоду, надаючи багатющу різноманітність кольорів.
Яскраві і соковиті, натуральні відтінки тепер можуть бути відображені завдяки розширеному колірному спектру дисплея UHD телевізорів LG.

3D Color Mapping
Технологія 3D color Mapping (3D-відображення кольору) забезпечує реалістичну передачу кольору за допомогою алгоритму 3D Gamut Mapping. Це мінімізує кольорові спотворення, дозволяючи глядачам насолоджуватися дивно природними кольорами.

Dynamic Color Enhancer
Технологія проводить калібрування і налаштування кольорів у динаміці картинки.

Active Noise Reduction
Забезпечує більш детальну і реалістичну картинку, скорочуючи небажані шуми і спотворення.

Широкий кут огляду
IPS 4K екран UHD телевізора LG завжди покаже вам ідентичні кольору незалежно від того, з якої частини кімнати ви будете його дивитися.

Новітня Smart TV платформа WebOS
LG webOS TV створена для комфортного і інтуїтивно зрозумілого використання усіх численних можливостей сучасних телевізорів Smart. Не боріться з технологіями — використовуйте їх можливості на всі сто, легко і без зусиль.

Зручне меню Smart TV
Легке і ергономічне меню LG webOS дозволяє здійснювати перемикання між відео-сервісами, додатками та телеефіром майже миттєво і без необхідності переходу в "великоваговий" хаб Smart TV.

ULTRA Surround
Спеціальний алгоритм перетворює звукові хвилі, які виходять з двоканальних динаміків так, що вам буде здаватися, що ви слухаєте 7-канальний звук. Отримаєте ще більше задоволення від перегляду 4К фільмів!

Clear Voice III
Автоматична система придушення шумів і посилення звучання голосу спрямована на відокремлення основних звуків від фону, що допомагає чітко чути мову акторів та телеведучих.

Дизайн ULTRA Slim
Оцініть інноваційний надтонкий дизайн ULTRA Slim, який надає телевізору виключно вишуканий і елегантний вигляд. Дизайн ULTRA Slim не тільки дозволить вам заощадити місце, але і гармонійно доповнить собою сучасний естетичний інтер'єр вашого будинку.

Металевий дизайн
Оцініть оновлений дизайн корпусу телевізора з металевими елементами.

Енергозбереження
Ця функція включає в себе контроль підсвічування, що дозволяє регулювати яскравість екрану в цілях економії електроенергії.

WiDi
Бездротова передача вмісту з мобільного пристрою (ноутбук, ультрабук, планшет) на телевізор.

HDMI
HDMI отримує сигнали контенту для високої роздільної здатності без спотворення або стиснення, забезпечуючи його чітке відтворення новітніми розважальними HD-пристроями.

USB
Просто підключіть USB або зовнішній жорсткий диск до порту USB та переглядайте його вміст на екрані телевізора.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

09 червня 2017
imgimgimgimgimg

Использую с Пк. Советую выставлять 1920-1080 для рабочего стола, а в играх и приложениях 3840-2160 и будет вам счастье. Моник издает шум это нормально если прислушиваться, еще делайте яркость 100 % иначе глаза устанут от ШИМ-контролера. В настройках врубите режим комфортного просмотра и я вам скажу после профессионального моника с 1920-1200 (RGB-98%) - не жалею о покупке. Телек - вещь!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 жовтня 2016
imgimgimgimgimg

Хороший телевизор. Но не нужно его покупать, если у вас нет хорошего источника. Blu-ray плеера, либо очень быстрого интернета, либо тарелки или оператора с хорошим набором hd каналов. Смотреть эфир или бесплатную цифру на таком экране - неприятно и некрасиво. Чем ближе к экрану, тем более неприятно. Но ролики в 4К просто на "5+"! Совет - купите на мегого один фильм в 4к и почувствуйте разницу.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 вересня 2016
imgimgimgimgimg

Трохи шкодую, що не взяв модель, чуть вище по модельному ряду 2016-го UH671 або UH675, в тих моделях вже йде в комплекті пульт меджик, типу дистанційної мишки, а в цьому на жаль тільки простий IR пульт. Але це не стало проблемою... Такий пульт-меджик я зробив зі свого смартфона (андроїд) встановивши LG TV Plus, а недавно підключив мишку і клаву безпровідні від компа - нормально працює! Так що телевізор практичний, показує класно і смарт з браузером - можна лазити по сайтах, як на ПК !

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
17472 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!