За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 32LH570U

код товару: U0192295
Ціна за одиницю:
8162 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 32"
Роздільна здатність екрану 1366 x 768
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення PMI 450

Зображення

Процесор зображення Triple XD Engine

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 3 (6 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення Антенний2 x HDMIComponentCI1 x RJ-451 x USB1 x цифровий аудіовихідComposite

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Енергоспоживання 25 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 734 х 474 х 172 мм
Розміри без підставки 734 х 438 х 71 мм
Вага з підставкою 4.7 кг
Вага без підставки 4.5 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 32LH570U
Артикул 32LH570U
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 32LH570U з діагоналлю екрана 32 дюймів (81 см) ідеально підійде для невеликої вітальні, дитячій або спальної кімнати. Дивіться фільми, новини, улюблені передачі або стежте за героями гри на екрані телевізора LG 32LH570U. Цей телевізор не займе багато місця, до того ж відмінно впишеться в Ваш інтер'єр. По-справжньому плавне зображення. Завдяки частоті оновлення картинки в 450 Гц біля телевізора LG 32LH570U, при його перегляді, зображення плавно оновлюється, що робить його чітким. Насолоджуйтесь фільмом, передачею, новинами або мультфільмом в чіткому і зображенні. Завдяки даній частоті оновлення, зображення не тільки плавно оновлюється, але і Ваші очі менше втомлюються від довгострокового перегляду телевізора. Завдяки великій частоті оновлення картинки, Ваш улюблений футболіст буквально оживе на екрані, а, спостерігаючи за гоночною машиною Формули 1, Вам здасться, що вона з величезною швидкістю пронеслася прямо повз Вас!

Висока роздільна здатність зображення. Телевізор LG 32LH570U має дозвіл HD 720p (+1366 x 768), що забезпечує хорошу якість зображення і його деталізацію. За рахунок гарної якості досягається реалістична і точна картинка, завдяки чому чіткої буде кожна деталь зображення. З телевізором LG 32LH570U нерозглянутим не залишиться навіть те, якого кольору очі у героя Вашого улюбленого фільму і яким мобільним телефоном він користується. Бездротове підключення Smart пристроїв. Завдяки можливості бездротового підключення Wi-Di біля телевізора LG32LH570U, Ви можете підключити Ваше Smart пристрій до телевізора без допомоги будь-яких проводів. Клонуйте зображення з Вашого портативного комп'ютера, планшета і смартфона на телевізор, якщо хочете подивитися фотографії або відео на екрані телевізора або запустити презентацію. Wi-Di - це спосіб не обмежуватися лише тим, що дає телебачення, адже тепер можна дивитися те, що хочеш, і коли хочеш.

Підключайте Smart пристрої до телевізора. Завдяки можливості підключення MHL біля телевізора LG 32LH570U, Ви можете підключити портативний комп'ютер, планшет або смартфон до телевізора за допомогою дроту. Клонуйте зображення з Вашого Smart пристрою на телевізор, якщо хочете подивитися фотографії або відео на екрані телевізора або запустити презентацію. MHL - це спосіб не обмежуватися лише тим, що дає телебачення, адже тепер можна дивитися те, що хочеш, і коли хочеш. Дзеркальний екран. Ця технологія телевізора LG 32LH570U надає можливість відображати одне й те саме зображення з екрану телевізора на інший пристрій. Наприклад, передачі з екрану телевізора Ви можете дивитися паралельно на Smart пристрої, перебуваючи в іншій кімнаті.

Оцінка

5
progress
3
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

23 жовтня 2017
imgimgimgimgimg

Нормальный, бюджетный телевизор с хорошими изображением и звуком, но с недостатком комфорта при управлении. Из приятного: хорошее изображение и звук, нормальный внешний вид, большое количество вариантов подключения, но когда купили скобу для того, чтобы вешать на стену - половина штеккеров закрылась ). За эти деньги в качестве ТВ в спальню или на кухню подойдет почти всем, мы пока не пожалели.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 липня 2017
imgimgimgimgimg

Был несколько удивлен. 7 лет назад покупал такой же LG- 32". Но этот - 2016 года выпуска. Столько разнообразия в смарте по сравнению старым, 2010 года.. Всё в одном. Внутри цифровой и аналоговый тюнер. USB. Аналоговые вход есть - видео и звук - тюльпаны. (Иногда они необходимы - смотреть старый DVD). 2 HDMI - для "спутника" и Blue-Ray. WI-FI, выход звука по "цифре". Есть возможность подключить комп или ноут. Антенна у меня нормальная, так что поставил в настройках высокую четкость - "шумо-давите

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23 вересня 2016
imgimgimgimgimg

Очень достойное качество изображения, сочные цвета, приятно смотреть. Вполне равномерная подсветка матрицы. Дизайн, меня очень порадовал, смотрится стильно. Бывает использую как монитор для компа, глаза не устают и не болят.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
04 вересня 2016
imgimgimgimgimg

Телевізор зі специфічним смартом... При конекті до нету, активуються різні віджети, але повноцінного браузера - немає. Але дивитися є що. На цих віджетах всі нові фільми платні, але ті, що "старші" (2014-2015 років) - безплатні. Показує класно, але більша роздільність екрану - не завадила б. Для перегляду телебачення чи фільмів з флешки, чіткості однозначно - вистачає, але от на днях до компа законектив, гру пошпіляти - зблизька видно "Окліточки" матриці. Так що, як монітор - не підходить...(((

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
8162 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!