За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Hisense 55U8QF

код товару: U0445206
Ціна за одиницю:
32999 грн
+2273 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Частота розгортки панелі 120 Гц

Зображення

Технології поліпшення зображення HDR

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USBCI1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтенний4 x HDMIComposite In (AV)

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система VIDAA Smart

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x300 мм)
Розміри з підставкою 1232 х 308 х 799 мм
Вага з підставкою 18.9 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Hisense
Модель 55U8QF
Артикул 55U8QF
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

HDR Dolby Vision

Dolby Vision- сучасна технологія HDR, розроблена на основі кінематографічних технологій. Завдяки їй ви можете насолоджуватися потужними і драматичними візуальними враженнями, не виходячи з дому. У порівнянні зі стандартним зображенням Dolby Vision може відтворювати кольори, яких ви ще не бачили, світлі тони в 40 разів яскравіше, тіні в 10 разів темніше. Результат - досконале, реалістичне зображення. Можливо, ви навіть забудете, що дивитеся на екран.

Плавний рух

Звичайні телевізори зачстую розмивають рухомі зображення, тоді як телевізор Hisense виявляє найдрібніші деталі, пов'язані з швидкорухомих об'єктами і реконструює пікселі, щоб відтворити чисті і чіткі руху. Відтворивши чітке зображення, телевізор регулює зображення в кожному кадрі, що дозволяє значно зменшити кількість спотворень. Результат - яскраве, чітке і плавне рух в кожній сцені.

VIDAA U4.0 AI

Представляємо нову ОС Smart TV від Hisense. Ніколи не було зручніше використовувати Smart TV. Завдяки спрощеному дизайну, який дозволяє без особливих зусиль перемикатися між усіма улюбленими програмами (такими як Netflix, YouTube, Prime Video, VUDU, понад 200 глобальних програм і 60 регіональних програм) і пристроями в три або менше кроків, VIDAA U робить це легше і швидше , щоб ви могли насолоджуватися обраним контентом.

Ігровий режим

Ігровий режим підвищує ваші шанси на легендарні перемоги, значно знижуючи затримку реакції програми. Скорочення затримки між натисканням і реакцією на те, що відбувається на екрані, особливо важливо для швидких змагальних ігор. Тепер у вас більше шансів зробити своєчасний хід під час запеклої гри. Затримка реакції на телевізорах Hisense скорочується до 16 мс.

Рішення проблеми кабелів

В комплекті - фіксатор кабелів, який приховує всі кабелі, підтримує порядок і забезпечує акуратність вашого інтер'єру. Більше ніщо не відволікає вас від приємного відпочинку.

Монолітний дизайн корпусу

Суцільний лист чистого металу покриває весь корпус, від задньої поверхні до країв екрану, а тому ніщо не буде відволікати вас від перегляду.

Дозвіл 4К

Телевізор Hisense 4K створює зображення з роздільною здатністю 4K, що в 4 рази перевищує якість, пропоноване телевізорами FHD. Дивіться скільки завгодно ваші улюблені серіали, занурюйтесь в атмосферу новинок кіно або ж уважно стежте за кожним моментом самих азартних ігор. Дозвольте собі насолодитися перевагами телевізора Hisense 4K, який затягує вас в самий вир подій.

UHD AI Upscaler

Інтелектуальний конвертер дозволу AI Upscaler перетворює сигнал так, щоб отримати дозвіл, наближене до 4K. Завдяки цьому ви можете насолоджуватися високоякісним зображенням, навіть якщо воно транслюється в звичайному FHD-якості. Замість того щоб просто продублювати кожен піксель чотири рази, конвертер Hisense UHD AI Upscaler визначає кольори сусідніх пікселів і автоматично компенсує прогалини пікселями відповідного кольору в кожній сцені.

Технологія Quantum Dot

Завдяки технології квантових точок ваш дисплей відтворює понад мільярд тонів, пропонуючи більш широкий діапазон кольору, більше фарб, більше відтінків. Уявіть поступовий перехід від світло-рожевого до глибокого багряному або блакитно-блакитне небо, яке ховається за горизонтом. Технологія може легко розрізняти і відтворювати художнє оформлення згідно оригінальної задумом режисера з багатшою палітрою і точним поступовою зміною відтінків.

Звукова технологія JBL

Комплексна звукова технологія JBL наповнює телевізор симфонією, забезпечуючи вам відчуття перегляду в кінотеатрі як на вигляд, так і за звучанням. Спеціально для телевізора Hisense блоки центральних динаміків налаштовані і протестовані інженерами-акустиками з компанії HARMAN. Дві пари низькочастотних і високочастотних динаміків дають багатий звук з глибокими потужними басами і кришталево чистими верхами. Крім того, шовкова мембрана високочастотного динаміка здатна відтворювати неймовірно мелодійний дискант.

Технологія Depth Enhancer

Технологія посилення глибини автоматично аналізує кожне зображення і регулює рівні динамічної контрастності. Далі вона додає окремі шари контрасту до заднього, середнього і переднього планам, таким чином створюючи додаткову глибину для всього зображення. Результат - більш ефектні враження від перегляду, чітке відчуття відстані. Тепер ви можете розглянути звивисту дорогу між покритих сліпучо білим снігом гірських вершин, які підносяться над нею своїми чітко окресленими, гострими списами.

Зниження рівня шуму

В телевізорах Hisense використовується ряд технологічних рішень для зменшення рівня шуму, які автоматично аналізують вхідний сигнал, усувають виявлений шум і відтворюють чітке і чисте зображення. Різні алгоритми окремо застосовуються до статичним і динамічним частинам зображення. Тепер навіть текст виглядає акуратніше і чіткіше. Кожен окремий піксель оперативно обробляється, завдяки чому створюється більш чисте зображення, а глядачі отримують в загальному більше задоволення від перегляду.

Функція ультразатемненія Ultra Dimming

Сучасний алгоритм, який використовується в телевізорах Hisense, аналізує вхідний сигнал. Це допомагає йому визначити, яким чином налаштувати світлі і темні кольори на зображенні. Технологія максимального затемнення застосовує різні криві контрастності до різних зон зображення в залежності від виду контенту і таким чином динамічно покращує його, забезпечуючи більшу чіткість деталей і глибину зображення як в темних, так і в світлих зонах.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

32999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!