За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Gazer TV55-US2G

код товару: U0376441
Ціна за одиницю:
18299 грн
+316 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці IPS
Тип підсвічування Direct LED

Зображення

Процесор зображення Mali 470MP2
Технології поліпшення зображення HDR

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 2 x 8 (16 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 3 x USBAVCIАудіовхід1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтеннийHeadphoneD-sub3 x HDMIComponent In (Y/Pb/Pr)

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android 9.0

Додатково

Підтримувані формати AC3 ,  VP9 ,  H.265 (HEVC) ,  FLAC ,  DTS ,  EAC3

Технічні компоненти

CPU 4 Core A55
GPU Mali 470MP2
DDR 2G
Flash Memory 16GB

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x200мм)
Розміри з підставкою 1242 х 250 х 768 мм
Розміри без підставки 1242 х 62 х 718 мм
Вага з підставкою 15.2 кг
Колір сірий

Інші

Виробник Gazer
Модель TV55-US2G
Артикул TV55-US2G
Гарантія, міс 12
Штрихкод 5060388089870
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Перша зустріч

Зовнішній вигляд Android телевізора Gazer TV об'єднує в собі витонченість форми і актуальний дизайн. Елегантний корпус і тонкі, майже непомітні, рамки по контуру екрана відповідають всім тенденціям сучасного стилю. Колір рамки був розроблений спеціально для даної серії Gazer TV і включає в себе відразу три кольори, зіставлених в один - graphite. Можливість розміщення телевізора в кімнаті за класикою розділяється на два типи: настінна фіксація за стандартом VESA 400x200 і стаціонарне розміщення на поверхні. Замість звичних кнопок на задній панелі розміщений джойстик, що дає можливість інтуїтивно керувати телевізором, не використовуючи пульт.

Пам'ять, швидкість і Android 9.0

Операційна система Android вже давно стала номером один в технологічному світі. Гнучкість налаштувань і простота персоналізації підкорили мільйони користувачів, ставши еталоном функціональності і можливостей. На борту Gazer TV встановлена ​​ОС Android 7.1, яка в зв'язці з 64-бітовим 4-х ядерним процесором А53 і 2 Gb оперативної пам'яті дозволяє ідеально справлятися з будь-якими поставленими завданнями. А 16 Gb вбудованої пам'яті не обмежують установку безлічі різних додатків та ігор.

Bluetooth, WI-FI і інтерфейси

Bluetooth версії 4.0 в сучасних телевізорах є скоріше необхідністю, а не додатковою функцією. Підключення зовнішньої BT акустичної системи, BT навушників, пульта з мікрофоном і навіть геймпада тепер можливо завдяки даної функції.

З вбудованим в Gazer TV Wi-Fi модулем став можливий вихід в інтернет за допомогою бездротової технології з роутером. Достатньо всього лише вибрати мережу, ввести пароль і з'єднання відбудеться моментально.

HDMI дозволяє використовувати Gazer TV як IPS монітор для сумісного пристрою. Підключення великого IPS дисплея до ноутбука дозволить якісно працювати з зображеннями і відео в професійних редакторах. А для любителів відеоігор перетвориться в найулюбленішу платформу відпочинку та розваг. Gazer TV має три окремих порту HDMI для одночасного підключення декількох пристроїв і швидкого перемикання між ними. В тому числі один порт з підтримкою технології ARC для передачі звуку.

Улюблені фільми і музика тепер під рукою в кожному будинку на флеш-накопичувачах або USB зовнішніх дисках.

Кінематографічний IPS True RGB екран і HDR технологія

Глибина кольору на зображенні телевізорів Gazer не залишить байдужими навіть найвибагливіших поціновувачів якісного контенту. Чудова передача кольору здійснюється завдяки IPS True RGB екрану, а зачаровує контрастність і насиченість забезпечується роботою HDR технології. Натуральні кольори і відтінки перевершили всі очікування навіть в A / B порівнянні. Тепер при перегляді улюблених фільмів можна побачити зображення так, як його бачив режисер.

Цифрове телебачення T2 і супутникове S2

Перехід на цифрове ефірне мовлення з Gazer TV - це просто завдяки цифровому тюнеру Т2, інтегрованого в телевізор. Перегляд каналів у відмінній якості без абонплат і сторонніх девайсів стане приємною нормою. Унікальною функцією для власників супутникового телебачення буде вбудований тюнер S2, повністю замінює окремий ресивер. Пошук і декодування супутникових каналів також відбувається всередині телевізора, а підтримка функції BISS дозволяє повноцінно використовувати всі можливості настільки популярною трійки супутників Astra / Amos / Hotbird. Вам більше не доведеться використовувати два окремих пульта і турбуватися про оновлення прошивки і даних супутників.

Всесвіт додатків: Play Маркет, YouTube, Chrome і IPTV

Play Маркет - це цілий всесвіт, зібрана в одному магазині додатків. Справжні шанувальники Android знають, що в Play Маркет можна знайти і скачати абсолютно все необхідне. Ігри, соціальні мережі, навчальні програми, онлайн кінотеатри, месенджери і все, що побажаєте, можливо встановити на Ваш телевізор. Підтримка технології OTA (Over-The-Air) дасть можливість оновлювати програмне забезпечення телевізора через Wi-Fi, щоб на довгі роки Ваш телевізор був найбільш актуальним і стабільним з останніми оновленнями ПЗ.

З додатком YouTube світ відеоблогеров стане ще ближче. Корисний і навчальний контент, щоденні огляди та музичні відеокліпи у повному доступі відкриті з Gazer TV на YouTube. Необмежений контент всередині Gazer TV відкриває нові можливості для приємного відпочинку і розваг. І само собою безліч IPTV додатків, універсальних або від Вашого провайдера, підтримується в Gazer TV.

Управління смартфоном, AirPlay і MirrorLink

Унікальна можливість керування телевізором з мобільних пристроїв спеціально розроблена компанією Gazer. Часта проблема пошуку пульта керування тепер вирішена. Досить завантажити додаток Gazer TV на Ваше iOS або Android пристрій і підключитися до домашньої мережі Wi-Fi. Використання опцій керування, таких як: Пульт, Сенсорний ввід, Миша і Air Mouse перетворюють Ваш смартфон в Touch Pad і клавіатуру для керування Gazer TV або дають можливість керувати навіть більше, ніж аналогічний пульт дистанційного керування. Перегляд фотографій і відео з iOS і Android пристроїв також можливий прямо з додатку Gazer TV. Функції Air Play і Mirror Link дублюють екран Вашого смартфона на дисплей Gazer TV без затримок.

Онлайн Кінотеатри

Кращі фільми і серіали, зібрані в одному місці, - це завжди зручно. Встановлені програми Online кінотеатрів занурюють нас у світ справжнього кінематографа. Найсучасніші майданчики для перегляду відео, такі як Twitch і Netflix, вже встановлені в Gazer TV. Якісне зображення в сукупності з кристально чистим звуком Dolby Digital будуть утримувати Вашу увагу на протязі всього сеансу. А сімейні вечори і зустрічі для близьких наповняться фонтаном емоцій і радістю в кожному моменті разом з Gazer TV.

Gazer Android TV
ПРЕМІАЛЬНИЙ ULTRA HD 4K ANDROID ТЕЛЕВІЗОР
Дизайн
Корпус Gazer TV одночасно строгий і витончений. По периметру екрану знаходяться тонкі рамки графітового кольору. У тому ж відтінку виконані металеві ніжки для стаціонарної установки телевізора, яким не потрібно додаткове місце з боків. Знизу розміщений LED-індикатор активності і джойстик для інтуїтивної навігації по меню.
Кінематографічний IPS-екран і HDR технологія
Кінематографічний екран з технологіями HDR і True RGB – це головна особливість Gazer TV. Він відрізняється від звичного своєю глибиною кольору і підвищеною контрастністю. Ви побачите картинку такою, якою її задумував режисер. За рахунок IPS матриці зображення не спотворюється в залежності від кута огляду. Очі глядачів не втомляться від тривалого перегляду фільму завдяки рівномірному D-LED підсвічуванню.
Пам'ять, швидкість і ОС
В основі Gazer TV – операційна система Android 9. Не адаптація під ТВ, а саме мобільна версія найадаптивнішої ОС в світі. Оперативної пам'яті в 2 GB вистачить для роботи з важкими додатками і декількома програмами в фоновому режимі, а 16 GB внутрішнього сховища – для встановлення ігор. В якості апаратної платформи тут використовується процесор 4 ядра A55 64 bit.
Bluetooth, WI-FI і інтерфейси
У Gazer TV вбудований Wi-Fi модуль і Bluetooth 4.1, що дозволяє перетворити телевізор в ігрову приставку або медіацентр. Є можливість підключити флешку або жорсткий диск до 2 TB. Для підключень по кабелю ми подбали про наявність в Gazer TV трьох портів HDMI 2.0, один з яких оснащений технологією ARC для передачі якісних звукових ефектів. А також про два USB входи для підключення флешок, жорстких дисків та інших зовнішніх девайсів.
Цифрове і супутникове ТБ
Ефірний, цифровий і супутниковий тюнери вже вбудовані в Gazer TV. Тому у вас зникає необхідність в придбанні додаткових пристроїв. Дивіться телеканали у відмінній якості без перешкод і щомісячних сплат. Додатковий плюс: все управління ТВ з єдиного пульта.
Google Play і власний App Store
У Google Play зібрані найпопулярніші в світі додатки. За пару хвилин ви можете встановити всі необхідні месенджери, соціальні мережі, навчальні та фітнес програми. Додатково Gazer TV надає доступ до сотні цікавих програм з власного App Store.
YouTube та IPTV
Найпопулярніший відеохостинг YouTube вже вбудований в Gazer TV. Будьте в курсі останніх подій зі світу музики, шоу-бізнесу. Всі рекомендації, а також список топових роликів будуть відображені для вас на головній сторінці YouTube. Також можна встановити додатки IPTV і дивитися онлайн-трансляції телевізійних каналів від свого провайдера.
Управління через смартфон
З додатком Gazer TV для iOS і Android тепер смартфон – це ваш пульт. Крім традиційних функцій, додаток дарує вам і ряд інтерактивних, серед яких: введення тексту з клавіатури телефону і голосовий набір, режими тачпад і аеромиша, швидкий скролінг сторінок в браузерах.
Дублювання екрану
Коли мова заходить про додатковий комфорт – це функція дублювання екрану. Ви можете відобразити дисплей смартфона на Gazer TV і навпаки. Також зможете перевірити, переглядом якого ролика або фільму захопився ваш малюк.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

23 лютого 2022
imgimgimgimgimg

Шикарный смарт телевизор. Пользуюсь м уже месяц. Меня всё устраивает. С удовольствием смотрю фильмы на большом экране в 55 дюймов. Качество картинки высокое. Есть встроенный блютуз и WiFi. Операционная система андроид, поэтому можно вывести экран смартфона при помощи мобильного приложения. Скачивал которое с Google Play. В целом, это телевизор мечты.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22 листопада 2019
imgimgimgimgimg

Артефактов, подёргиваний не заметил, смотрится комфортно. Отличная матрица . Легко справляется с любыми форматами видео. Интуитивно понятное управление. Есть возможность голосового ввода.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 жовтня 2020

Жаль, но этот комментарий оставил лично представитель фирмы производителя в Киеве...
По параметрам телевизор супер, но реализация и поддержка очень хромает

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18299 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!